Sondaj Avangarde. La întrebarea ”Din punctul dumneavoastră de vedere, în cazul unui atac al Rusiei asupra Republicii Moldova, ar trebui ca România să sprijine militar Republica Moldova?”, 47% dintre respondenţi au răspuns ”Nu”. 39% au răspuns ”Da”, 10% nu pot aprecia, iar 4% nu au răspuns.
Sondaj intern al PNL: PSD este primul partid în intenţia de vot, liberalii sunt cot la cot cu AUR. Ce spune Nicolae Ciucă de o alianţă cu PSD după alegeri
Sondajul Avangarde a fost realizat, în perioada 11-17 martie, la comanda G4Media, pe un eşantion reprezentativ de 1.150 de respondenţi, cu vârsta de peste 18 ani. Răspunsurile au fost colectate telefonic, marja de eroare fiind de +/- 3%.
Sondaj Avangarde – 64% dintre participanţi consideră că România ar trebui să acorde în continuare sprijin refugiaţilor din Ucraina / Ce spun românii când vine vorba despre trimiterea de arme în Ucraina
România trebuie să ajute în continuate refugiaţii din Ucraina cred 64% dintre participanţii la un sondaj realizat de Avangarde. Când vine vorba, însă, de ajutorarea Ucrainei cu arme şi muniţie, 64% dintre respondenţi cred că România nu ar trebui să sprijine militar Ucraina.
64% dintre participanţii la un sondaj Avangarde, realizat în martie, au răspuns ”Da” la întrebarea ”Din punctul dumneavoastră de vedere România ar trebui să acorde în continuare sprijin refugiaţilor din Ucraina?”.
31% dintre participanţi au răspuns ”Nu”, 4% nu pot aprecia şi 1% nu au răspuns. Pe grupe de vârstă, tinerii sunt mai dispuşi să ajute refugiaţii, 62% dintre respondenţi având între 18-30 de ani.
Când vine vorba, însă, despre trimiterea de arme şi muniţie în Ucraina, doar 32% dintre participanţi au răspuns cu ”Da”. 64% dintre respondenţi consideră că nu trebuie trimise arme şi muniţie în Ucraina, 3% nu pot aprecia şi 1% nu au răspuns.
74% dintre cei care nu vor să trimitem ajutor militar Ucrainei au între 31 şi 50 de ani.
Sondaj Avangarde – 58% dintre participanţi cred că vaccinurile şi strategia de vaccinare anti-COVID nu au fost benefice pentru sănătatea oamenilor / 63% cred că România are mai mult de câştigat decât de pierdut prin apartanenţa la Uniunea Europeană
Vaccinurile şi strategia de vaccinare anti-COVID nu au fost benefice pentru sănătatea oamenilor cred 58% dintre persoanele care au răspuns, în martie, la un sondaj telefonic realizat de Avangarde, la solicitarea G4 Media.
La întrebarea ”Consideraţi că vaccinurile şi strategia de vaccinare anti-COVID au fost benefice pentru sănătatea oamenilor?”, 58% dintre respondenţi au răspuns ”NU”.
36% dintre cei care au participat au răspuns ”Da”, 4% au afirmat că nu pot aprecia, iar 1% nu au răspuns. La întrebarea ”Consideraţi că România a avut mai multe beneficii sau mai mult de pierdut ca urmare a apartenenţei la Uniunea Europeană?”, 63% au răspuns ”Da”, 26% au răspuns ”Nu”, 8% au afirmat că nu pot aprecia, iar 3% nu au răspuns.
Sondajul Avangarde a fost realizat, în perioada 11-17 martie, la comanda G4Media, pe un eşantion reprezentativ de 1.150 de respondenţi, cu vârsta de peste 18 ani. Răspunsurile au fost colectate telefonic, marja de eroare fiind de +/- 3%.