Candidații liberali măsurați în sondaj au fost Cristian Bușoi, Petre Roman, Costică Canacheu, Ludovic Orban. Bușoi are o cotă de favorabilitate de 36,2%, în vreme ce următorul clasat, Ludovic Orban se situează la doar 25,2%, urmat de Petre Roman cu 20,9% și Costică Canacheu cu 15,8%.
Din partea social-democraților au fost măsurați Ecaterina Andronescu, Robert Negoiță și Cătălin Ivan, având următoarele scoruri de favorabilitate: 44,6%, 42,2% și 34,2%.
Spre deosebire de cel mai bine plasat candidat al PSD, Andronescu, Cristian Bușoi este mai puțin cunoscut la nivelul Capitalei. Doar 16,5% nu o cunosc pe Ecaterina Andronescu, ceea ce arată că potențialul său de creștere este limitat, spre deosebire de posibilul contracandidat liberal Cristian Bușoi, care are o marja mai mare de creștere.
Nicușor Dan, potențial candidat al USB pentru Primăria Capitalei, are o cotă de favorabilitate de 41%, plasându-se în topul celor mai bine poziționați candidați înainte cu aproape șase luni de alegerile din București.
Bucureștenii sunt optimiști în legătură cu viitorul orașului lor. Astfel, 37,3% cred că lucrurile se vor schimba în bine în următorii 3-4 ani, 13,7% cred că lucrurile se vor schimba în rău și 30,8% cred că lucrurile vor rămâne la fel.
Prioritățile viitorului Primar General ar trebui să fie, în opinia Bucureștenilor, infrastructura (străzi, bulevarde, șosele) – 29,1%, eliminarea corupției din administrație – 24,1%, decongenstionarea traficului auto – 23,5%, mai multe locuri de parcare -23,4%, curățenia orașului – 23,4% și siguranța cetățeanului – 22,9%.
PSD și PNL se află umăr la umăr în cursa pentru Consiliul General al Municipiului București, în marja de eroare a sondajului, în jurul procentajului de 35%. Alte partide care pot intra în Consiliul General sunt USB cu 7%, ALDE cu 5,4%, PMP cu 5,4%. Ponderea persoanelor care se declară nehotărâte cu ce partid să voteze pentru Consiliul General este de 25%. În același timp, 50,5% din totalul bucureștenilor intervievați spun că vor merge sigur la urne cu ocazia viitorului scrutin din Capitală.
Sondajul a fost realizat în perioada octombrie-noiembrie 2015, pe un eșantion de 3200 de persoane, reprezentativ pentru populația adultă a Capitalei, cu o marjă maximă de eroare de +/-1,7% la o probabilitate de 0,95.