Sora lui Babasha sare în apărarea fratelui său, după ce artistul a fost huiduit pe scena concertului Coldplay. ”Voi ce ați realizat în viață?”

Sora manelistului huiduit seara trecută la concertul susținut de trupa Coldplay, a ținut să spună câteva lucruri despre întâmplarea nefastă a fratelui său, cunoscut pe scena manelelor ca Babasha.
Filip Stan
13 iun. 2024, 13:53
Sora lui Babasha sare în apărarea fratelui său, după ce artistul a fost huiduit pe scena concertului Coldplay. ”Voi ce ați realizat în viață?”

Babasha, un interpret de manele, a fost invitat să cânte la concertul Coldplay de pe Arena Națională din București chiar de către solistul celebrei trupe.

Citește și Cine este Babasha, manelistul huiduit la concertul Coldplay. Legătura pe care o are cu Carmen de la Roma

Cei 60.000 de spectatori nu s-au arătat, însă, prea încântați de prezența artistului autohton pe scenă, așa că l-au primit cu huiduieli, iar spectacolul a fost întrerupt timp de mai multe minute.

Revolta spectatorilor a luat amploare în momentul în care manelistul a spus că se bucură foarte mult de acest moment și că speră „să spargă niște bariere”.

Solistul Chris Martin a continuat să cânte alături de el și să-l încurajeze. În momentul prezentării, Chris a spus că l-a văzut în timp ce se plimba prin Centrul Vechi din București și s-a declarat impresionat de „ce multe talente muzicale are România”.

„Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiti cu inima deschisă”, a spus solistul.

Desigur, toți apropiații și familia artistului au fost prezenți pentru acesta și pentru momentul unic ce ar fi trebuit să aibă loc, însă din nefericire, s-a soldat cu huiduieli și răutăți din partea fanilor Coldplay.

Pentru cei ce nu știau, ”Babasha” este numele de scenă, dar Babașa este numele de familie al acestuia.

„Am zis să scriu și eu câteva lucruri care-mi trec azi prin minte…Credeți ca tonul pielii mai închis la culoare vine la pachet cu un scut mai puternic care sa facă față rasismului, discriminării și urii voastre. Nu-i nimic, asta nu este prima dată când ne lovim de așa ceva…

Eu și fratele meu muncim pe rupte ca să reușim ca oameni, muncim cu oameni și pentru oameni, prin muzică, teatru, artă, implicându-ne in comunitățile noastre.

Eu petrec zeci de ore cu tineri din comunități marginalizate, lucrez și vorbesc cu copii și tineri despre curaj, ii învăț despre empatie, prietenie, exprimarea liberă si căutarea potențialului lor artistic.

De câțiva ani mă implic in mediul social, m-am întors recent dintr-o vizita de studiu din Norvegia unde am mers sa învăț despre drepturile omului, despre drepturile femeilor, despre tineri, într-o țara care funcționează pe concepte ca încredere, sustenabilitate și comunitate”, a scris tânăra pe Facebook.

”Vlad Babașa, ești cel mai bun frate de pe pământ”

Mai departe, sora acestea i-a luat apărarea fratelui său, spunând că acesta este un artist în toată regula, și că, dacă până acum aveam o reputație proastă în Europa, ca țară, de acum încolo este clar că nu o avem degeaba.

„Vlad Babașa este un artist! Nu doar prin ceea ce face, ci și prin felul in care gândește, bunătatea și talentul lui l-au adus la nivelul la care este. Fratele meu și-a descoperit pasiunea de mic, și-a dat seama de la o vârsta foarte fragedă de iubirea pentru muzică, de impactul pe care îl poate avea asupra oamenilor.

A studiat câteva instrumente și a apoi a ales să fie solist, să compună, să își scrie singur muzica și a ales să facă asta cu bucurie și cu sufletul curat, să muncească să fie din ce in ce mai bun.

Eu și fratele meu nu luptam cu oameni ca voi, cu răutăți, nu ne dorim succesul cu orice preț. Muncim la noi, la limitele noastre, cu fricile si cu propria persoană, pentru ca ne-am dat seama că lupta nu e cu ceilalți, ci cu noi înșine, ghidați de Dumnezeu.

Te-ar putea interesa și Surpriză! Nu au fost doar manele la Coldplay, ci și cereri în căsătorie. ”Bine că nu ai cerut-o când intrase Babasha”

Voi ce ați realizat in viața? Ce vă place, ce nu vă place? Va cunoașteți pe voi? Conștientizați viața din voi? După ce vă ghidați?
Eu înțeleg că nu v-ați așteptat la acest moment, dar dacă în Europa avem reputația proasta pe care o avem, voi nu ați făcut altceva decât sa o întăriți. Vlad Babasa, ești cel mai bun frate de pe pământ si te iubesc mult de tot!”, a încheiat sora artistului.

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Subiecte biologie BAC 2024, ce le-a picat elevilor. Rezolvare și baremul de corectare pentru proba la alegere a profilului și specializării. Update
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Se suspendă automat permisul 30 zile. ORICINE poate reclama șoferii
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Două zile libere în plus pentru români! Care sunt condițiile pentru a le primi
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Situație incredibilă. O tânără și-a dat părinții în judecată. Vaccinul, banii și „traumele”
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Invazie de alge la malul Mării Negre! În ce zonă a litoralului se manifestă acest fenomen și cum îl resimt turiștii
Capital.ro
Decizie pentru toți cei cu buletin de identitate. Nu se acceptă în România. Lege fără excepții
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul
substantial.ro
Donald Trump ar putea bloca aderarea Ucrainei și Georgiei la NATO în schimbul unui acord cu Vladimir Putin
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?