Sorin Ovidiu Vântu critică dur campania de vaccinare din România: „Ce tâmpenie să fie vaccinați întâi bătrânii, nu tinerii. E o mare greșeală!”

Sorin Ovidiu Vântu pune la îndoială eficacitatea vaccinurilor anti-Covid. Mai mult, omul de afaceri critică decizia autorităților de a-i vaccina cu prioritate pe bătrâni.
Filip Stan
03 feb. 2021, 22:12
Sorin Ovidiu Vântu critică dur campania de vaccinare din România:

Sorin Ovidiu Vântu pune la îndoială eficacitatea vaccinurilor anti-Covid. Mai mult, omul de afaceri critică decizia autorităților de a-i vaccina cu prioritate pe bătrâni.

Ovidiu Vântu e de părere că amploarea pe care luat-o subiectul legat de COVID este „o manipulare uriașă la nivel mondial”.

„Sunt pe malul mării, la Istanbul. Turcia, o țară susținută de sutele de mii de mici negustori și sutele de mii de mici producători. O țară absolut superbă, o civilizație excepțională.

Revin puțin în România la vaccinul anti-Covid. Nu cred în toată isteria asta, așa cum am spus de la bun început. E o manipulare uriașă la nivel mondial. Mor oameni. De acord. Există o mică boală. O mare boală. Omoară niște oameni, dar nici pe departe nu e de natură să provoace isteria asta.

Revenind la vaccinuri. Nu sunt suficiente. Presupunând că ele ar avea vreun efect, ce tâmpenie e asta, să fie vaccinați întâi bătrânii. Statul român are grijă să salveze întâi bătrânii. Presupunând că ar funcționa. În loc să salveze întâi copiii, tinerii, cei care construiesc viitorul acestei țări. Bătrânii știu să se protejeze și singuri. E o mare, mare greșeală să nu fie vaccinați întâi copiii, tinerii și apoi restul lumii.

Să revenim puțin la Istanbul. Am văzut niște spitale pentru că fac un turism medical. Capital privat și capital de stat. Oamenii de afaceri de aici au băgat bani și au făcut spitale. Au educat medicii, i-au trimis în străinătate la perfecționare. Și aici se investesc sume imense în sănătatea oamenilor. În România, la noi acasă, nu avem căldură în spitale și luăm foc pentru că încercăm să ne încălzim folosind tot felul de instalații.

Generație, dacă nu dăm de pământ cu actuala clasă politică, noi, voi, nu o să avem niciun viitor”, a declarat Sorin Ovidiu Vântu.

https://www.facebook.com/SorinOvidiuVintu/videos/450226306108533

În tot acest timp, Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat 2.752 cazuri noi de infectare cu coronavirus în ultimele 24 de ore în România.

Până astăzi, 3 februarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 735.484 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 681.271 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.752 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Insula ieftină și superbă din Grecia. Marea e mereu limpede aici, iar multe dintre plaje sunt pustii
Capital.ro
TESTARE pentru șoferii din România. NOILE REGULI se vor aplica în toată țara
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Vești bune pentru fermierii români! Aceștia vor primi mai mulți bani de la stat!
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Un îndrăgit actor a murit subit la nici 30 de ani. Cauza decesului
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Rezultate BAC 2024. 8.000 de elevi au picat examenul. Anunţ oficial de la minister
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
NU MAI POȚI avea permis dacă nu treci testul. Anunț de la Guvern astăzi, 6 IULIE: Se face ca în toată lumea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Rassemblement National al lui Bardella, aproape de o victorie istorică în al doilea tur al alegerilor legislative franceze
MediaFlux
JOE BIDEN, ÎNLOCUIT! Cine îi IA LOCUL
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!