Sorin Ovidiu Vîntu anunță dezastrul pe plan economic: „Războiul va mai dura și vor galopa scumpirile. Economic, urmează o avalanșă de nenorociri”

Sorin Ovidiu Vîntu e de părere că războiul din Ucraina va arunca întreaga lume într-o prăpastie economică. Singurele care vor avea de câștigat, în cele din urmă, sunt Rusia și China.
Filip Stan
23 mart. 2022, 12:43
Sorin Ovidiu Vîntu anunță dezastrul pe plan economic:

Sorin Ovidiu Vîntu și-a început discursul de pe Facebook vorbind influența pe care o au americanii asupra românilor.

„Salut, generație. Acum câțiva ani, când am intrat în spațiul online, mi-am făcut blog și pagină de Facebook. Am vorbit despre cum readucem în atenție valorile fundamentale ale omenirii. V-am descris situația reală a României, cum a pus SRI mâna pe toate instituțiile statului, de cine e condus în realitate SRI, Serviciul American de Informații, deci de americani. Și de mulți alții, nemți, francezi, care au recăutat aproape tot ce era important în SRI. Am venit cu un proiect de țară, cu un proiect de reformă a școlii, de reformă administrativă.

Pe Facebook am intrat pentru a te feri de manipulări. Statul, serviciile secrete, președinții, guvernanții, parlamentarii au tot interesul să te spele pe creier. Uite ce se întâmplă azi. O propagandă pro-americană, o grămadă de imbecili apar pe post și îi pupă în fund pe americani. Gratis, culmea. De ce? Se gândesc că poate îi remarcă cineva de la Ambasada Americană și le dă câte un ciolan. Ăsta e motivul. Dacă mâine rușii ar avea influență pe România, vezi că tot corul ăsta va trece de parte poporului și vor începe să îi pupe în fund pe ruși”, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu.

Citește și Sorin Ovidiu Vîntu: „Aleg Rusia, idiotul ala de Zelenski si-a nenorocit tara pentru ca l-au umflat cu pompa niste mafioti americani”

În ceea ce privește războiul din Ucraina, Sorin Ovidiu Vîntu a spus că acest conflict va mai dura și că doar Rusia și China vor avea de câștigat. În rest, alte țări se vor confrunta cu o criză economică cumplită.

Generație, vizavi de războiul din Ucraina, ți-am spus care sunt considerentele mele. Cred că războiul acesta va mai dura. De ce? Putin sunt convins că și-a schimbat tactica. Are tot interesul ca acest război să dureze pentru a se banaliza. De ce spun asta? Pentru că scumpirile vor galopa, totul se va scumpi și va dura. Pregătește-te pentru o avalanșă de nenorociri din punct de vedere economic. Guvernul nu va putea decât să târâie România. Asta e limita omului politic. Vrea să ajungă la ciolan, să pape el și familia lui. Dacă mai e vreunul pe care îl duce capul, n-are nicio responsabilitate. Acest război va schimba fața întregii lumi. Dolarul va pierde din ce în ce mai mult, vreo 80%. Asta e puterea reală a americanilor. Au blocat banii rușilor, nu aveau niciun drept. Deci fața lumii se va schimba, dolarul va pierde din ce în ce mai mult. Forța Americii va slăbi și din această perspectivă.

Monedele virtuale vor începe să ocupe un spațiu din ce în ce mai mare. Vor fi preferate aceste monede. Chinezii vin puternic din urmă. Ce se întâmplă când dolarul își pierde puterea? Se va ridica China și Rusia. Rusia va câștiga enorm în urma acestui război, toate pierderile vor fi compensate de reconstrucția Ucrainei. Rușii vor câștiga, fără discuții. De aceea cred că Putin nu are niciun interes să încheie războiul prea repede. Pentru a se banaliza. Să devină un fapt divers, să apară din când în când câte o știre. Zelenski vrea să arunce toată planeta într-un război mondial, cerând intervenția NATO. Dobitocul ăla vrea să arunce toată planeta în haos pentru a-și acoperi porcăriile pe care le-a făcut, pupându-i în fund pe americani. E un papagal. Dacă-l calific astfel pe Zelenski nu înseamnă că-l iubesc pe Putin”, a declarat Sorin Ovidiu Vântu.

Citește și Sorin Ovidiu Vîntu: „Mi-aş dori ca Rusia să sfarme Ucraina. Ucraina este un stat vrăjmaş nouă. Nu am pic de milă pentru acest stat, aveţi voi!”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Volodimir Zelenski și Joe Biden discută cu noul premier britanic Keir Starmer despre sprijinul pentru Ucraina
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!