Sorin Ovidiu Vîntu, despre războiul din Ucraina: ”Imbecilul de Zelenski vrea să declanșăm un război mondial atomic de dragul lui”

Sorin Ovidiu Vîntu îşi continuă seria dezvăluirilor pe pagina sa de Facebook, unde postează frecvent materiale video de analiză a celor mai importante evenimente din spaţiul românesc şi internaţional.
Alina Costache
10 nov. 2022, 17:54
Sorin Ovidiu Vîntu, despre războiul din Ucraina: ”Imbecilul de Zelenski vrea să declanșăm un război mondial atomic de dragul lui”

Sorin Ovidiu Vîntu îşi continuă seria dezvăluirilor pe pagina sa de Facebook și scoate la iveală noi detalii despre evenimentele care au loc la nivel modial.Omul de afaceri lansează acuze dure atât la adresa lui Volodimir Zelenski cât și a milionarului Elon Musk.

Citește și Sorin Ovidiu Vîntu a dezvăluit numele viitorului președinte al României: „Nu va învinge, e deja pus, e numit”

Omul de afaceri îl acuză pe Elon Musk că ar fi cel mai mare șpăgar al planetei. Și că atât el cât și alți bogați care au interes să promoveze energia verde au generat prin cumpărarea oamenilor de știință isteria încălzirii globale, totul cu scopul de a vinde mașini electrice, care sunt ”o mare țeapă”.

”Toată existența umanității are la bază carbonul. Toate schimbările climatice care au loc sunt niște cicluri naturale ale planetei. Cei care au corupt oameni de știință cu șpăgi, politicieni, sunt cei care au interes în energia verde, în frunte prietenul vostru, Elon Musk, regele șpăgii mondiale, care vrea să își vândă rahatul ala de Tesla. Mașinile electrice sunt o mare țeapă. Perioada de încărcarem durata, costurile fac ca aceste mașini să fie niște mofturi, dar lui Musk îi merge și tuturor celor care se ocupă de energia verde. Fac scandalul ăsta penibil că din cauza bășinilor vacilor se încălzește planeta”, spune Sorin Ovidiu Vîntu.

Mai mult, omul de afaceri spune că planeta nu are tehnologiile necesare trecerii la alt tip de energie decât cea clasică.

”Vor mai dura câteva decenii, nu știu! Sau chiar un veac două până când vom avea, pământenii vor avea tehnologia necesară să o înlocuiască pe cea existentă astăzi”, a mai spus el.

”Omenirea se prăgătește de război”

Sorin Ovidiu Vîntu aruncă bomba despre războiul din Ucraina și spune că președintele Volodimir Zelenski vrea declanșeze o conflagrație mondială atomică.

”Imbecilul ăla de Zelenski cere o lovitură preventivă împotriva rușilor. Adică, imbecilul vrea să declanșăm război mondial atomic de dragul lui și a stăpânilor lui”, a spus omul de afaceri.

Acesta a spus că volumul colosal al datoriilor și scăderea resurselor naturale vor genera un nou război la nivel monidal.

”Datoria globală este de 2,743 catralioane de dolari. PIB-ul mondial este de 329 trilioane de dolari. Datoria asta imensă generează catastrofa economică în care ne aflăm și care urmează să se rostogolească la niște dimensiuni inimaginabile. Omenirea nu are soluții, ori radierea tuturor datoriilor, creerea unui nou sistem financiar, ori război. Și după cum se vede planeta se pregătește de război. Nu vom scăpa de război, nu știu! Nu știu dacă anul viitor, nu știu dacă în 10-15 ani, dat în maxim 20 de ani vom avea un nou război mondial”, a mai spus SOV.

Sorin Ovidiu Vîntu crede că anul viitor va fi unul crâncen din punct de vedere economic. Acesta spune că nu rușii sunt vinovați de acest lucru și dă vina pe liderii mondiali, dar și pe măsurile greșite pe care le-au luat de-a lungul timpului.

”Anul viitor va fi unul crâncen și nu rușii au făcut asta. Rușii au partea lor de vină, Putin nu trebuia să intre în Ucraina, trebuia să pună presiune. A fost o plasă pe care i-au întins-o americanii și în care a căzut ca urmare a informațiilor proaste pe care le-a avut de la celebrul KGB”, a spus Vîntu.

Citește și Sorin Ovidiu Vîntu, previziune alarmantă: „Urmează focar de pestă porcină. E atac bioterorist la adresa poporului român. Nu întâmplător apar boli în România”

 

 

 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Lege pentru românii care locuiesc la CASĂ. Vor scăpa de obligație
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Laura Giurcanu și-a făcut de cap la mare. Influencerița se bucură de viața de femeie singură
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Nu e iluzie optică! Ce și-a construit în balconul apartamentului acest bărbat din Cluj-Napoca
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pericol în piețe! Legume și fructe contaminate cu pesticide periculoase pentru oameni
Capital.ro
Pensionarii care vor PLĂTI MAI MULT. A intrat în vigoare la 1 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Cel mai valoros schelet de dinozaur vândut vreodată atinge suma record de 44,6 milioane de dolari
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'