Soția profesorului din Vâlcea dispărut de trei ani, care este acuzată ca l-a omorât și i-a ascuns cadavrul, rupe tăcerea: „Dosarul e făcut pe baza unei mărturii mincinoase” | EXCLUSIV

Soția profesorului de matematică dispărut de trei ani, care este acuzată ca l-a omorât și i-a ascuns cadavrul, a făcut mărturii în exclusivitate la România TV.
Filip Stan
02 ian. 2024, 17:51
Soția profesorului din Vâlcea dispărut de trei ani, care este acuzată ca l-a omorât și i-a ascuns cadavrul, rupe tăcerea:

Femeia se apără și spune că dosarul e făcut pe baza mărturiei mincinoase a profesorului de șah al unuia dintre băieții ei, din răzbunare.

„La baza acestei anchete stă declarația mincinoasă a unuia dintre martori cum că băiatul cel mic ar fi sărit cu cuțitul la tata, nu e deloc așa.

Aceste plecări ale lui erau destul de frecvente și mama lui știe că el frecventa bordeluri și pleca destul de des de acasă, la o lună, două. Băieții s-au jucat cu mingea în curte, au dat-o la vecin, o minge foarte scumpă, iar de supărare că a pierdut mingea din cauza lui i-a spart mingea cu cuțitul, taică-su la pedepsit, ăsta a fost tot incidentul.

Ancheta trebuie lăsată, să îl caute să îl găsească. Acuzația de profanare, cum e profanare fără cadavru? Percheziții, săpături, crima perfectă nu există. Nu suntem profesioniști, au fost găsiți și ăia de la Sibiu, cu atât mai mult niște copii, nu am fi putut face noi așa ceva, tot dosarul este în baza unei minciuni din răzbunare. Fostul antrenor de sah al lui Bogdan s-a răzbunat că am renunțat la serviciile lui foarte scumpe.

Oamenii sunt invidioși, nu erau certuri absolut deloc, a venit politia la noi acasa?”, a declarat, la România TV, soția profesorului dispărut din Vâlcea, despre care se spune că a fost ucis de familie.

Citește și El este Marian, profesorul din Vâlcea, ucis chiar de soția și cei doi copii ai săi. Mesajul halucinant primit de mama bărbatului. ”După ce citești mesajul, să îl ștergi! Să nu spui la nimeni!”

Marian a dispărut cu trei ani în urmă, iar anchetatorii au ajuns la concluzia că a fost ucis de soție și copii

Cazul Elodia de Vâlcea se adâncește pe măsură ce anchetatorii descoperă noi date și informații. Bărbatul dispărut în urmă cu mai bine de trei ani este Marian Claudiu Bălan, iar anchetatorii o acuză pe soția, dar și pe cei doi copii ai săi minori că l-ar fi ucis și ar fi scăpat de cadavru.

Oamenii legii au ajuns la această concluzie, după ce o verișoară a bărbatului a reclamat dispariția bărbatului care de o vreme nu îi mai răspundea la telefon.

Anchetatorii au aflat că soţii Bălan aveau un mariaj plin de certuri. Suspiciunile anchetatorilor cu privire la dispariția bărbatului s-au concretizat în momentul în care au constatat că explicațiile soției erau diferite față de cele pe care le-a dat anterior apropiaților.

Mai mult, oamenilor legii le-a ridicat un semn de întrebare și faptul că în iulie 2020, la 3 luni de la aşa-zisa plecare de acasă a soțului său, femeia a cerut la Judecătoria Râmnicu Vâlcea desfacerea căsătoriei. La acest proces soţul nu s-a prezentat niciodată, iar un an mai târziu, divorţul s-a pronunțat din vina exclusivă a profesorului.

„În intervalul 10/11.04.2020, în timp ce se aflau în imobilul locuinţă de domiciliu, pe fondul unui conflict spontan izbucnit între membri familiei, respectiv între tată, mamă şi fiu, în contextul în care fratele mai mic a sărit cu cuţitul la tată, inculpatul (n.r.: fiul cel mare) a intervenit exercitând, conjugat cu inculpata, acte de agresiune asupra victimei, producându-i leziuni ce au condus la decesul acesteia şi apoi i-au ascuns cadavrul care nu a mai fost găsit”, se mai arată în anchetă.

Citește și Un nou caz Elodia în Vâlcea! Femeie acuzată că și-a ucis soțul cu ajutorul fiului lor minor. Cadavrul este de negăsit

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să pui în ciorba de burtă ca să aibă un gust și o aromă deosebită. Ingredientul final e cel mai important
Capital.ro
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
Playtech.ro
Doamne cum arăta înainte ispita Diandra înainte de operațiile estetice. Imagini șoc, pe care le-ar vrea șterse de pe internet
DailyBusiness
RECORD PENTRU AUR. A atins cel mai mare nivel din istorie
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
V-ați încheiat nasturii, dar nu ați știut asta. Marea diferență între bărbați și femei
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Dansul mirilor de la nunta lui Andrei și a Cristinei Rotaru. Fanii și-au făcut cruce când au văzut! VIDEO
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Serviciul militar se reintroduce din ianuarie 2025. Vor fi recrutați bărbații de peste 18 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Croaţia reintroduce serviciul militar obligatoriu pentru tineri începând din 2025
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...