Soţia regretatului cântăreţ Leo Iorga, apariţie surprinzătoare în cadrul unui eveniment. Paula a vorbit despre marea durere după moartea soţului său: „Îl visez mereu pe Leo”

Paula Iorga a fost surprinsă zilele trecute a inaugurarea unei clinici de estetică, la Constanța. Soţia lui Leo Iorga se menţine foarte bine, însă durerea este încă foarte mare după pierderea artistului.
Alina Costache
07 iul. 2021, 22:25
Soţia regretatului cântăreţ Leo Iorga, apariţie surprinzătoare în cadrul unui eveniment. Paula a vorbit despre marea durere după moartea soţului său:

Soţia regretatului cântăreţ Leo Iorga, apariţie surprinzătoare în cadrul unui eveniment. Paula Iorga a participat la inaugurarea clinicii doctorului Hussein Shamieh, medic specializat în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reparatorie.

Soţia regretatului cântăreţ Leo Iorga, apariţie surprinzătoare în cadrul unui eveniment. Paula a vorbit despre marea durere după moartea soţului său: „Îl visez mereu pe Leo”

Evenimentul a avut loc în Constanța și este prima ieșire a acesteia de când Leo Iorga a murit, pe 2 noiembrie 2019, la 54 de ani, după 8 ani de luptă cu cancerul. Paula Iorga arată bine, are grijă de ea, dar necazurile nu au ocolit-o. Și-a pierdut tatăl, în februarie 2021.

„Da, este primul eveniment la care am participat după necazul pe care l-am avut. Am fost la invitația unei prietene și mi-a plăcut tare mult, pentru că nu mai ieșisem de ceva vreme la astfel de evenimente. M-am simțit bine și mi-am dat seama că e bine să mai ies și eu din când în când. Să-mi continui viața… Și dacă trăia Leo, el mi-ar fi spus să mă duc: “Mergi, hai! Nu mai sta”, așa îmi spunea. Lui îi plăceau evenimentele. Pe mine mă trimitea de multe ori la evenimente, în ultimii ani. De cele mai multe ori nu mergeam, pentru că nu aveam puterea să zâmbesc, zâmbetul era fals. În schimb, mergeam cu el la spectacole, la evenimentele lui.

Citeşte şi: Soţia lui Leo Iorga, veste teribilă despre starea artistului: „Mă rog pentru puterea și sănătatea personalului medical.  Asta este ceea ce iubea cel mai mult să facă”
 

Sursa foto: Click

Sursa foto: Click

În această perioadă locuiesc la Eforie Nord, cu mama mea, care și ea a trecut printr-o dramă, recent, când tatăl meu s-a stins, în februarie. A plecat la Leo, la ginerele lui. L-a chemat Leo la concert, în Ceruri. Îmi ocup ziua cu mama, cu treburi pe la casa memorială. Atunci când am mai mult timp liber, mă relaxez la piscina din curte sau îmi primesc prietenii în vizită. Foarte rar ajung și la plajă. „, spune Paula Iorga pentru Click.

Vezi întregul interviu aici.

Citeşte şi: Leo Iorga a murit după 11 ani de luptă cu cancerul. Boala îl schimbase total
 

Spynews
Ai văzut-o pe fetița din imagine? Dacă da, sună la 112! Alexia are 13 ani și a dispărut / FOTO
Bzi.ro
Diana Munteanu, pictorial provocator la plajă, la 45 de ani! S-a fotografiat în costum de baie și i-a înnebunit pe fani!
Fanatik.ro
Meteorologii Accuweather au actualizat prognoza pentru septembrie. Când încep să vină ploile și să scadă temperaturile în București
Capital.ro
Inspecție tehnică la patru ani de la prima înmatriculare. Test obligatoriu de verificare tehnică
Playtech.ro
ȘOCANT Cum a ajuns să arate acum Gabriela Szabo. Este de nerecunoscut la 48 de ani
DailyBusiness
Apar PĂDURI în mijlocul oraşelor. Acești români vor respira un aer mai curat!
Adevarul
Decizii de recalculare a pensiilor blocate la poștă în toată țara. „Pur și simplu ne spun: următoarele decizii opriți-le de la distribuire”
Spynews
Cristian Marinescu și Deni Stavăr de la Mireasă, ceartă aprinsă în fața tuturor. De la ce a pornit totul. Cum a reacționat Antonia, fosta iubită a bărbatului
Spynews
Bunicul Luizei Melencu, mărturisiri uluitoare. Gheorghe Dincă nu ar fi ucis-o pe adolescenta de 18 ani
Evz.ro
Se schimbă pragul de impozitare a pensiilor. Măsura intră în vigoare în luna octombrie
Ego.ro
SECRET: Ce să pui în zacuscă pentru un gust unic
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Noua analiză de sânge a pânzei în care a fost îngropat Iisus răstoarnă tot ce se ştia! Detalii de magnitudine biblică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Iulia, studenta moartă după operația din Turcia, urmează să fie repatriată! Cum va fi adusă înapoi în țară și de ce familia nu are voie să-i deschidă sicriul
Capital.ro
Elena Udrea e despărțită de Adrian Alexandrov. Ce a făcut tatăl fiicei sale (FOTO)
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
"O tragedie, păcat". Și-a ucis unchiul pentru a o salva! Un tânăr din Mehedinți riscă să meargă la închisoare după ce l-a lovit mortal pe bărbatul care îi bătea bunica
substantial.ro
Tribunalul Suprem Elvețian analizează recursul Federației Române de Gimnastică privind concursul de sol de la Jocurile Olimpice
MediaFlux
Pensionarii vor primi ACEASTĂ SCRISOARE! Sunt vizate 5 milioane de oameni
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...