Soţie BIPEDĂ, soţ PATRUPED: O tânără s-a căsătorit cu un …CÂINE. Ce motiv a avut FOTO VIDEO

O fată de 18 ani care părea să fie urmărită de ghinion a fost sfătuită de bătrânii satului în care trăia să se căsătorească cu un câine, pentru a scăpa astfel de un crunt blestem ce căzuse asupra ei.
Sânziana Stancu
03 sept. 2014, 20:03
Soţie BIPEDĂ, soţ PATRUPED: O tânără s-a căsătorit cu un ...CÂINE. Ce motiv a avut FOTO VIDEO

Povestea fetei pare a fi din romanele de ficţiune, dar s-a petrecut în realitate, într-un sat din India. După ce a primit poveţele înţelepţilor satului, fata s-a hotărât să facă precum fusese sfătuită.

Un guru local le spuse lui Mangli Munda, fata de 18 ani şi părinţilor ei că fusese blestemată şi că, dacă se va căsători cu un bărbat, viitoarea ei familie, precum şi celelalte rude ale ei vor fi distruse. Guru le-a mai spus că singura soluţie este ca fata să se căsătorească mai întâi cu un câine, pentru că numai aşa ar putea scăpa de blestem, acesta urmând să treacă, prin căsătorie, asupra câinelui.

Zis şi făcut. L-a găsit pe Sheru, un câine vagabond, care urma să îi fie soţ. La ceremonia nupţială, la care au luat parte 70 de persoane, viitorul ei „soţ” a fost adus la nuntă într-o maşină cu şofer personal şi a fost întâmpinat de către nuntaşi aşa cum se cuvine unui viitor ginere.

Mangli nu a fost prea bucuroasă de „partidă”. „Mă căsătoresc cu un câine pentru că înţelepţii satului cred că mă aflu sub un greu blestem şi că dacă mă mărit cu câinele, acesta va trece asupra lui. După această căsătorie, voi avea cu bărbatul cu care mă voi mărita o viaţă lungă şi fericită”, a spus fata.

Potrivit obiceiurilor satului, căsătoria lui Mangli cu câinele nu îi va afecta viaţa pe viitor, pentru că ea se va putea căsători cu bărbatul pe care şi-l va dori fără să fie nevoită să dea divorţ de câine.

Cazul lui Mangli nu este singular nici în satul din care provine fata, şi nici din India. Astfel de căsătorii ale fetelor care par a fi blestemate sunt destul de frecvente. „Este un obicei în care toată lumea crede”, au explicat sătenii.

Mai mult decât atât, obiceiul a depăşit graniţele Indiei şi a ajuns şi în familiile cu educaţie şi înstărite, dar excentrice, fiind cunoscute cazurile unor femei care s-au căstorit cu câini de companie. Aşa este, de pildă, şi cazul lui Emily Mabou, o femeie albă, din Ghana, care a făcut nuntă de zile mari cu câinele ei de 1 an şi 6 luni.

„Multe fete ca mine au făcut acest ritual şi au scăpat de blestem, iar acum s-au căsătorit şi duc o viaţă fericită (…) O să mă căsătoresc şi eu într-o bună zi. Este visul oricărei fete să îşi găsească prinţul ei, aşa că o să îl aştept şi eu pe-al meu”, a spus Mangli.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Descoperire uluitoare în spațiul cosmic. S-a identificat un “inel Einstein”
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Zodiile care își găsesc marea dragoste începând din 23 iulie 2024. Cupidon e de partea lor
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Terorism ecologist. În loc să împuște urșii agresivi, vor să-i trimită în România
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de caniculă în România! Zonele în care se vor resimți valul de căldură și disconfortul termic accentuat
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Cum Retragerea lui Joe Biden Din Cursa Prezidențială Afectează Strategia lui Donald Trump
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!