Soțul a părăsit-o înainte de luna de miere și a fugit cu cea mai bună prietenă a ei! Reacţia femeii care a suferit şocul vieţii

Aşa ghinion în dragoste mai rar! O tânără a fost părăsită de soţul ei cu câteva zile înainte de a pleca într-o nouă lună de miere, organizată la cinci ani de la nuntă.
Alina Costache
09 iul. 2021, 11:37
Soțul a părăsit-o înainte de luna de miere și a fugit cu cea mai bună prietenă a ei! Reacţia femeii care a suferit şocul vieţii

Şi asta nu e tot! Bărbatul nu doar că şi-a părăsit soţia înaintea lunii de miere, dar a şi plecat cu cea mai bună prietenă a ei. Totul părea să meargă grozav între Kathryn și Tim, tocmai de aceea au decis să retrăiască fiorii iubirii de început şi să plece într-o nouă lună de miere.

Tim i-a promis soţiei sale că se va ocupa de rezervarea hotelului în care ar fi urmat să-şi petreacă sejurul. Au căzut de acord asupra cazării, urmând să facă rezervarea după ce s-ar fi întors de la serviciu. Dar atunci când Kathryn a ajuns acasă, a observat că Tim nu era deloc în apele lui. A fost momentul în care Tim a anunţat-o că vrea să divorțeze.

Ea a declarat pentru Capsule’s Divorce Diaries: „După aceea, totul s-a blocat. Eram atât de șocată, dar știu că l-am întrebat de ce și el a spus, destul de rece: Pentru că văd că nu sunt îndrăgostit de tine și căsătoria asta nu va funcționa„.

Soțul a părăsit-o înainte de luna de miere și a fugit cu cea mai bună prietenă a ei

Dar pentru Kathryn, şocurile nu aveau să se oprească aici. Grupul ei de prieteni a început să se comporte ciudat și s-a trezit exclusă din evenimente și întruniri sociale.

După ce şi-a plâns toate lacrimile, Kathryn a decis să invite o prietenă – care, la fel ca ea, nu fusese invitată la diferite evenimente – la micul dejun pentru a se simți mai bine. Dar, când a ajuns, doi dintre cei mai buni prieteni ai ei erau acolo.

Citeşte şi Povestea emoţionantă a unui căţel salvat de o familie iubitoare: „Cum am dat cu ochii de el, am ştiut pur şi simplu că va fi micul nostru membru al familiei”

Îmi amintesc că cea mai bună prietenă a mea arăta atât de obosită și de nervoasă și a spus că au ceva ce trebuie să-mi spună și că este destul de rău”, și-a amintit ea. A fost momentul în care a aflat că una dintre prietenele ei bune avea o relație cu Tim.

Extrem de rănită, Kathryn a încercat să-i sune atât pe prietena ei, cât și pe Tim, dar niciunul dintre ei nu i-a răspuns. Clocotind de furie şi copleşită de disperare, tânăra s-a dus la serviciul celei care îi furase soţul pentru a o confrunta. Când a ajuns acolo, de la recepţie i s-a spus că prietena ei este în concediu.

Apoi, Kathryn și-a amintit că a fost săptămâna în care ar fi trebuit să fie plecată cu Tim în luna de miere întârziată.

După ce a vorbit din nou cu ceilalți prieteni, a descoperit că femeia a publicat o postare pe rețelele sociale de la același hotel la care ea şi Tim plănuiseră să rezerve camera pentru luna de miere.

Când Tim și femeia s-au întors, le-au spus tuturor că relația lor a început doar după ce Tim și-a încheiat căsătoria cu Kathryn. Kathryn se îndoieşte, însă, de spusele bărbatului.

M-au înșelat sigur. Cum poți merge brusc într-o vacanță romantică cu cineva cu care te-ai întâlnit doar câteva săptămâni?”, se întreabă soţia părăsită.

La doi ani de evenimentul care a marcat-o pentru tot restul vieţii, Kathryn  a reuşit să-şi găsească liniştea, iar Tim este în continuare împreună cu fosta prietenă a fostei sale soţii.

Citeste si Tragedie inimaginabilă! Tinere ucise de o combină agricolă în lanul de porumb. VIDEO

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Vacanța i s-a transformat într-un coșmar. Ce a pățit o româncă într-un hotel din cea mai cunoscută stațiune din Bulgaria. “Se auzeau 2-3 voci. Am așteptat dimineața să pot ieși din cameră”
Capital.ro
Interzis total pentru românii de la bloc. Ordin Raed Arafat. Nu mai faceți asta noaptea
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Din iulie, ne așteaptă scumpiri MARI. Care sunt produsele pentru care vei plăti MAI MULT
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Record de conturi șterse. Mulți utilizatori rămân fără Instagram și Facebook
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza: Pe ce dată se întoarce canicula în România
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Amendă de 825 lei dacă nu ai asta în mașină. Legea obligă toți șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Ismael „El Mayo” Zambada și fiul lui „El Chapo” arestați în Texas
MediaFlux
ROMEO de la Insula Iubirii e ÎNDRĂGOSTIT! Bruneta e CELEBRĂ în TOATĂ LUMEA
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!