‘Spaima litoralului’ dă lovitura în afaceri. Nuredin Beinur s-a asociat cu nepotul lui Gigi Becali şi cu „Prinţişorul Craiovei”

'Spaima litoralului' dă lovitura în afaceri. Nuredin Beinur este din nou în atenția presei după ce s-a asociat cu nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, şi cu „Prinţişorul Craiovei”, Adiţă Mititelu, într-un nou business. Cei trei au achiziționat un restaurant din nordul Capitalei, pe care vor să îl transforme într-un local extrem de luxos.
Alina Costache
11 oct. 2023, 11:11
'Spaima litoralului' dă lovitura în afaceri. Nuredin Beinur s-a asociat cu nepotul lui Gigi Becali şi cu „Prinţişorul Craiovei”
'Spaima litoralului' dă lovitura în afaceri

‘Spaima litoralului’ dă lovitura în afaceri. Nuredin Beinur l-a convins pe băiatul lui Adrian Mititelu să investească şi el în restaurantul respectiv, unde este partener deja și cu Vasile Geambazi încă din noiembrie 2022.

Citește și: Nuredin Beinur, cunoscut drept „Spaima litoralului”, face dezvăluiri uluitoare despre Giovanni Becali: „Asta înseamnă să fii mafiot!”

‘Spaima litoralului’ dă lovitura în afaceri

Potrivit cancan.ro, localul pe care îl patrona Adrian Thiess se chema „La Boschetărie”, însă va avea o altă denumire. Vasile Geambazi nu se va implica efectiv în conducerea restaurantului, dar va fi acţionar în firma care îl va administra. El a făcut deja investiţii în restaurant, iar firma pe care localul va funcţiona este deţinută de nepotul lui Gigi Becali.

Vasile Geambazi a confirmat că a preluat restaurantul. „Da, am preluat noi contractul, e adevărat. În primul rând, vom schimba denumirea. Păi, cum să fie localul numit Boschetărie? Nu știu cine a venit cu ideea asta de marketing. Poate o vom numi Barosa… de la barosani. Glumesc acum”, a declarat Vasi Geambazi pentru sursa citată.

Adrian Thiess nu făcuse localul pentru a câștiga bani, ci mai mult pentru noi. El pierdea bani. Și el, și bărbatul Deliei. Pierdea bani mulți în fiecare lună. Acolo era mai mult gratis, o friptură era cinci lei. Nici nu-și scotea banii pe carne.

Dar acum îl fac restaurant de lux, cred că nici lume multă nu va mai merge, dar va fi ceva deosebit. Vor băga bani mulți. Îl luam eu dacă voiam, dar nu mă mai ocup de așa ceva. Am avut saloane de nuntă, le-am dat pe toate”, declara Dumitru Dragomir despre locaţia respectivă, pentru sursa precizată mai sus.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Ce se întâmplă cu toți românii care au rate și credite. Veștile sunt excelente de la Banca Transilvania, BCR, BRD, ING, Reiffeissen și CEC Bank. IFN-urile nu mai au voie să facă așa ceva. Milioane de clienți respiră ușurați
Capital.ro
Obligație în toate județele României din 1 octombrie. Oamenii pot cere ordin. Statul nu respinge
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
O băutură japoneză îi scapă pe români de mahmureală. Afacerea a prins rădăcini
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Se TAIE ajutoarele. Statul nu mai plătește niciun ban. Nu poți refuza scrisoarea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Acțiunile Crowdstrike scad cu aproape 15% după o eroare de securitate care a provocat haos global
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'