Sporty&Rich: stil sportiv de lux acum la PRM

Sporty&Rich pune accent pe un stil de viață activ și sofisticat, iar acum colecțiile sale sunt disponibile la PRM. Te întrebi ce înseamnă acest mix între sport și eleganță? Continuă să citești pentru a găsi răspunsuri și inspirație. De la treninguri confortabile la accesorii stilate, vei afla cum poți adăuga o notă de lux garderobei tale sportive.
Filip Stan
22 aug. 2024, 11:41
Sporty&Rich: stil sportiv de lux acum la PRM
Ce este Sporty&Rich și de ce să alegi această marcă?

Sporty&Rich îmbină funcționalitatea sportivă cu detalii elegante, rezultând piese versatile, potrivite atât pentru sala de sport, cât și pentru ieșirile în oraș. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, iar designurile simple, dar sofisticate, te fac să te simți foarte bine și să fii încrezător în modul în care arăți. În plus, în magazinul PRM găsești o varietate de mărimi și culori, astfel încât să îți poți alege exact ceea ce se potrivește stilului tău.

Cum alegi produsele perfecte pentru stilul tău?

Când cauți ținute Sporty&Rich, este esențial să te gândești la cum se vor integra în garderoba ta. Ar trebui să te concentrezi pe confort și design, așa că ia în considerare materialul și croiala hainelor. Pentru treninguri, de exemplu, verifică dacă materialul este suficient de elastic pentru a beneficia de libertate de mișcare, dar și suficient de gros pentru a-ți oferi suport și confort. Cumpără un hanorac din bumbac moale pentru a te simți bine pe tot parcursul zilei. Întrucât au o gama variată de nuanțe, sunt șanse mari să găsești ceva pe gustul tău.

Ce produse vedetă sunt disponibile în noua colecție?

Noua colecție Sporty&Rich prezentă la PRM include piese vedetă care îți vor atrage atenția încă de la prima vizită în magazin. Printre acestea se numără hanoracele oversized cu logo brodat, perfecte pentru a fi purtate atât la antrenamente, cât și la ținutele de zi cu zi. Treningurile din bumbac organic, disponibile într-o varietate de culori pastelate și neutre, sunt ideale pentru momentele de relaxare. De asemenea, nu rata colecția de tricouri simple, dar șic, care se potrivesc de minune cu o pereche de jeanși sau de pantaloni scurți. În magazinul PRM găsești și accesorii precum șepci și genți sport pentru a-ți completa lookul.

Cum combini corect piesele Sporty&Rich?

Vei remarca imediat că piesele Sporty&Rich sunt extrem de versatile. Poți purta o pereche de pantaloni sport cu un tricou simplu pentru o zi relaxantă sau poți adăuga o jachetă din denim pentru un look mai urban. Dacă îți place să îți accesorizezi ținutele, optează pentru încălțăminte sport de calitate sau o șapcă stilată, care să completeze outfitul. Totul depinde de cum te simți în acea zi și de mesajul pe care vrei să îl transmiți.

Ce servicii oferă PRM?

Magazinul PRM îți pune la dispoziție numeroase servicii pentru o experiență de cumpărături excelentă. Ai livrare gratuită și retururi fără cost pentru comenzile de peste 239,99 RON, astfel încât să poți încerca hainele în confortul propriei case. Dacă ești înregistrat, beneficiezi de diverse oferte personalizate și reduceri atractive. De asemenea, dacă te abonezi la newsletter, primești un discount de 15% la prima comandă, pentru a începe aventura ta cu un avantaj. Cumpărăturile de la PRM sunt simple și rapide, cu expediere în 24 de ore. Colecțiile sunt limitate, așa că nu aștepta prea mult pentru a cumpăra pantalonii sau hanoracul pe care ai pus ochii.

De ce să integrezi Sporty&Rich în garderoba ta?

Dacă apreciezi confortul și pui valoare pe aspectul tău, Sporty&Rich este alegerea perfectă pentru tine. Funcționalitatea hainelor îți permit să treci de la o sesiune de yoga la o întâlnire cu prietenii fără să faci compromisuri în ceea ce privește stilul. Materialele de calitate și designul rafinat te vor convinge imediat că ai făcut cea mai bună alegere.

Deci, de ce să nu încerci? Combină piesele Sporty&Rich din PRM cu articolele tale preferate și construiește-ți un look care reflectă persoana din spatele hainelor. Până la urmă, moda este despre a fi tu însuți în fiecare zi!

 

 

Spynews
Ce le-a transmis ispita Anamaria de la Insula iubirii lui Claudiu și Simonei după ce au decis să plece separat, dar s-au împăcat ulterior: „Lui nu am ce să îi reproșez”. A recunoscut că a fost atrasă de el
Bzi.ro
Anna Lesko a încins atmosfera pe plajă, în costum de baie! Artista arată senzațional la 45 de ani!
Fanatik.ro
Top 7 cei mai periculoși criminali în serie. Faptele lor au îngrozit o lume întreagă
Capital.ro
Veste cumplită despre Monica Pop. România a izbucnit în lacrimi
Playtech.ro
Ce a făcut o pensionară după ce a văzut o pensie de 5 ori mai mare pe decizia de recalculare. A sărit de la 1.900 la...
DailyBusiness
Se poate merge la hotel, pe litoral, cu 38 DE LEI PE NOAPTE! Care e cea mai ieftină stațiune
Adevarul
Silver, soldatul rus care și-a aruncat în aer comandanții și a dezertat la ucraineni. „Nu am vrut să mor pentru Putin”
Spynews
Vlăduța Lupău își botează astăzi fiul! Artista trăiește emoții intense: ”Totul frumos organizat” | FOTO
Spynews
Dana Roba, mesaj dureros, după ce relația cu Beniamin a luat sfârșit! Make-up artistul trece prin momente dificile: ”Înainte de a răni un om...”
Evz.ro
Exclusiv: Datele a peste 5 milioane de români scoase la vânzare de un grup de hackeri. Prețul este de 25.000 de euro
Ego.ro
Previziuni numerologice! Află modul unic prin care ești influențat azi!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
Alertă de vreme severă în România! Meteorologii Accuweather anunță ce se va întâmpla între 22 august și 2 septembrie
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Data primei vacanțe școlare se modifică! Elevii au parte în octombrie de prima vacanță a anului școlar 2024-2025
Capital.ro
Românii își pierd banii. Statul nu le mai plătește niciun leu
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin, în timpul cursului de înot
substantial.ro
Divorțul anului 2024: Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au spus adio. Care sunt motivele despărțirii
MediaFlux
TRUMP se RĂZBUNĂ! Ce i-a FĂCUT Kamalei Harris. Susținătorii său au rămas UIMIȚI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...