Sporuri de 3000 de lei pentru secretar la Parlament. Liftierul și cofetarul primesc 600 lei pe lună spor pentru condiții periculoase! Un milion de bugetari încasează bani în plus la leafă pentru „condiţii vătămătoare de muncă”

Sporurile care ajung și la 3.000 de lei în instituții ale statului s-au menținut, potrivit raportărilor din data de 30 septembrie ale veniturilor în instituțiile bugetare.
Filip Stan
02 oct. 2023, 20:41
Sporuri de 3000 de lei pentru secretar la Parlament. Liftierul și cofetarul primesc 600 lei pe lună spor pentru condiții periculoase! Un milion de bugetari încasează bani în plus la leafă pentru
Cât câștigă un spălător de vase în România. Suma frumușică pe care o are la finalul lunii cu tot cu sporuri și bonusuri

Sporuri 2023. Cu câteva zile înainte, guvernul își asumase răspunderea pentru un pachet de legi care include noi taxe și impozite, reducerea personalului bugetar, dar și unele creșteri în ceea ce privește voucherele și tichetele de vacanță. Una dintre prevederi era legată de plafonarea sporului pentru condiții vătămătoare de muncă la 15% din salariu dar nu mai mult de 1.500 lei brut pe lună.

Se pare că tăierea sporurilor anunțată de guvern va afecta un număr infim de bugetari din cei peste 1.000.000 care iau sporuri pentru condiții grele de muncă.  Tocmai pentru că majoritatea bugetarilor iau un spor mai mic de 1.500 lei brut.

Marcel Ciolacu în Parlament: „Nu încasăm taxe și ne împrumutăm la nesfârșit! Toată lumea va plăti în funcție de cât câștiga! Nu se poate ca simpla prezență la serviciu să-ți dea dreptul automat la sporuri de zeci de mii de lei”

Instituțiile de stat sunt obligate să depună o evidență a veniturilor până pe data de 30 septembrie. Newsweek România a consultat mai multe fișe de salarii și a văzut că sporurile s-au conservat perfect.

La Camera Deputaților se dă un spor care ajunge și la 3.000 lei pe lună pentru secretarul instituției. Majoritatea sporurilor sunt între 1.000 și 1.500 de lei pe lună. Liftierul și cofetaruul primesc 600 lei pe lună spor pentru condiții periculoase/.

La Secretariatul General al Guvernului, veniturile raportate la 30 septembrie 2023 arată sporuri pentru condiții vătămătoare luate de directori ce ajung până la 2.400 de lei pe lună.

La primăria sectorului 5, la 30 septembrie 2023, directorul și secretarul sectorului ridicau un spor de aproape 2.000 lei pe lună.

Culmea tupeului la bugetari: 300 de lei în plus la salariu de Ziua Bărbatului. Ce alte sporuri halucinante există

Sporuri 2023. Salariații ANRE au cerut spor de 300 de lei de Ziua Bărbatului, spor pentru certificatul ORNISS și creșterea salariilor cu 15%. O delegație a angajaților din ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare în Energie), arbitrul pieței energiei, care a participat la negocierea contractului colectiv de muncă, a avut mai multe cereri respinse de conducerea instituției, potrivit informațiilor Romania TV.

EXCLUSIV Marcel Ciolacu, revoltat de nababii de la buget: „Nu ți-e rușine să stai cu mâna întinsă să-ți dau și voucher de vacanță?”

Principalele cereri ale reprezentanților angajaților au fost creșterea cu 15% a salariilor, o primă pentru angajații care au certificat de acces la informații clasificate (ORNISS) și o primă pentru bărbați de 300 de lei, de Ziua Bărbatului.

Sporuri 2023. Cererile au venit pe fondul problemelor majore legate de creșterea deficitului bugetar. Premierul Marcel Ciolacu a anunțat o ordonanță de urgență pentru reducerea cheltuielilor din instituțiile bugetare.

ANRE a fost criticată constant de o parte a presei și de opoziție pentru salariile de mii de euro și angajarea unor persoane fără legătură cu activitatea instituției, doar pe baza legăturilor politice.

Instituția are deja 360 de angajați, mai mult decât instituții similare din țări mai mari, iar un proiect de lege prevede suplimentarea cu 180 de posturi.

Sporuri 2023. ANRE e condusă de George Niculescu, susținut de PNL. El a respins cererile angajaților, potrivit surselor G4Media, transmițându-le acestora că salariile sunt deja suficient de mari în comparație cu restul instituțiilor bugetare și cu nivelul salarial din România.

Sporuri 2023. Proiecul este mai vechi şi ar putea fi generalizat. Fostul ministr al Familiei, Gabriela Firea a anunțat că a inițiat un proiect prin care şi bărbaţii să poată primi tichete cadou de ziua lor, pe data de 19 noiembrie, atunci când este celebrată Ziua Bărbatului. Măsura va fi luată în condiţiile în care în prezent Codul fiscal permite angajatorilor să ofere tichete cadou femeilor pe 8 Martie, de Ziua Internaţională a Femeii.

„Vin cu o veste bună pentru bărbații şi băieţii noştri. Am inițiat un proiect prin care propunem introducerea acordării tichetelor cadou cu ocazia Zilei Bărbatului – 19 noiembrie. Egalitatea de șanse nu este doar despre drepturile femeilor, ci și despre cele ale bărbaților, discriminați mai puțin ce-i drept”, a scris atunci Gabriela Firea pe contul oficial de Facebook.

Ministrul își dorea să implementeze această măsură pentru a promova principiul egalității de șanse și de tratament între femei și bărbați. Gabriela Firea spune că de multe ori și domnii ajung în situații în care sunt dezavantajați, iar acest ajutor financiar ar mai putea echilibra balanța între sexe.

„De cele mai multe ori, femeile sunt discriminate, dar trebuie să recunoaștem și situațiile în care domnii sunt dezavantajați. Ne dorim, printr-un proiect de modificare a Codului Fiscal, ca angajatorii să poată acorda și domnilor un astfel de tichet în valoare de 300 de lei, scutit de impozite. Singura condiție este ca acest beneficiu să fie prevăzut în contractul de muncă, fie el colectiv sau individual, sau în regulamentul intern al instituţiei”, a mai precizat Firea.

Sporuri 2023. Bugetarii primesc bani în plus pentru izolare, suprasolicitare neuropsihică, condiții vătămătoare şi alte 47 de motive

Sporuri 2023. Președintele PSD Marcel Ciolacu a spus că ar trebui să se renunțe la actualele sporuri salariale și că în viitoarea lege a salarizării și-ar dori ca acestea să nu mai existe și să fie cuprinse în corpul salariului.

„Nu sunt adeptul sporurilor, eu vreau să ne asumăm în coaliție ca în viitoarea lege a salarizării să nu mai existe sporuri. Actualele sporuri să fie cuprinse în corpul salariului și de acolo să terminăm această invenție românească cu zeci de sporuri pentru care ne luptăm în instanță, câteodată le pierde angajatul, angajatorul. Vor exista pentru cei care fac gărzi, care nu pot să lipsească de la serviciu, vor exista anumite componente, a spus premierul.

Sporuri 2023: de la cel de izolare, la suprasolicitare neuropsihică și condiții vătămătoare

Bugetarii au multe sporuri, unii le merită, precum cei din sănătate sau apărare, poate și unii profesori, dar în cazul altora reprezintă un semn de întrebare. Cel mai cunoscut spor este cel pentru „condiții vătămătoare” de 15% pe care îl iau toți angajații din ministere sau instituții finanțate integral de stat, de exemplu. Se consideră că ar merita acel spor deoarece pe clăridi ar fi unele antene și le-ar fi afectată sănătatea.

Analizând legislația, putem vedea ce bani în plus primesc angajații bugetari la salariu.

În aceste sporuri de mai jos nu intră sporul de vechime. Nu am inclus diversele indemnizații și compensații, după caz.

Mai sunt și unele excepții de la o instituție la alta.

Sporuri 2023. Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu a declarat recent că niciun salariu în plată nu va mai depăși salariul preşedintelui și nu va mai exista pentru bugetari niciun spor de peste 20%, conform noii legi a salarizării, la care se lucrează cu trei variante de anexe, scrie hotnews.ro.

Marcel Ciolacu anunţă actualizarea redevenţelor cu rata inflaţiei şi 200.000 de concedieri. Măsuri dure pentru reducerea deficitului

Sporuri 2023. Ca regulă generală, personalul încadrat în autorităţile şi instituţiile publice finanţate integral din venituri proprii beneficiază suplimentar şi de sporuri specifice pentru condiţii de muncă:

  • pentru condiţii periculoase sau vătămătoare, un spor de până la 10% din salariul de bază, corespunzător timpului lucrat la locurile de muncă respective;
    pentru condiţii grele de muncă, un spor de până la 15% din salariul de bază, corespunzător timpului lucrat la locurile de muncă respective;
    personalul care lucrează, potrivit contractului individual de muncă, în zone izolate sau unde atragerea personalului se face cu greutate beneficiază de un spor de până la 20% din salariul de bază;
    pentru consemn la domiciliu, un spor de până la 15% din salariul de bază;
    pentru siguranţa navigaţiei, siguranţa feroviară, siguranţa rutieră şi siguranţa aeronautică, un spor de până la 20% din salariul de bază.

De precizat că funcţionarii publici beneficiază de un spor pentru condiţii periculoase sau vătămătoare de până la 15% din salariul de bază, corespunzător timpului lucrat.

Sporuri 2023. Ce sporuri sunt la Consiliul Concurenței

Personalul Consiliului Concurenţei care, prin natura muncii desfăşurate, are acces la documente şi informaţii care sunt clasificate beneficiază de un spor de până la 15% din salariul de bază acordat pentru gestionarea datelor şi informaţiilor clasificate.

Pentru condiţii de muncă vătămătoare, personalului Consiliului Concurenţei i se acordă un spor de până la 15% din salariul de bază, corespunzător cu timpul efectiv lucrat în aceste condiţii.

Spor special la Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, ANI și ORNISS
La Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, persoanele care gestionează informaţii clasificate beneficiază de un spor de până la 15% din salariul de bază acordat pentru gestionarea datelor şi informaţiilor clasificate.

Personalul din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Integritate care, prin natura muncii desfăşurate, are acces la documente şi informaţii clasificate beneficiază de un spor de până la 15% din salariul de bază acordat pentru gestionarea datelor şi informaţiilor clasificate.

De asemenea, cei de la Oficiului Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat care gestionează informaţii clasificate, beneficiază de un spor de până la 25% din salariul de bază acordat pentru gestionarea datelor şi informaţiilor clasificate.

Sporuri de 75% – 100% la instituţiile publice sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor

Personalul din instituţiile publice sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor beneficiază şi de următoarele categorii de sporuri şi drepturi:

  • Spor pentru condiţii deosebite de muncă vătămătoare/periculoase care implică risc de îmbolnăvire şi/sau contagiune directă sau indirectă, respectiv riscuri asociate datorate condiţiilor specifice de desfăşurare a activităţii – de până la 35%;
    Sporul pentru condiţii deosebit de periculoase cum sunt TBC, bruceloză, gripa aviară, encefalopatii spongiforme transmisibile, salmoneloze, alte zoonoze, pesta, febra aftoasă, leucoze şi alte boli asemenea, anatomie patologică, necropsii şi medicină legală, corespunzător activităţii efective desfăşurate în aceste condiţii, precum şi corespunzător activităţii specifice din laboratoarele sanitare şi pentru siguranţa alimentelor – de până la 75%;
    Sporul de izolare şi pentru condiţii deosebite de muncă reprezentate de izolare datorată activităţii desfăşurate în localităţi amplasate la altitudine, care au căi de acces dificile sau unde atragerea personalului se face cu dificultate, în punctele de frontieră amplasate în afara localităţilor sau de activitatea desfăşurată în condiţii de radiaţii şi altele asemenea stabilite de ordonatorul principal de credite, cu consultarea sindicatelor -de până la 20%;

Munca prestată de personalul din cadrul administraţiei publice sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, în vederea asigurării continuităţii activităţii, în zilele de repaus săptămânal, de sărbători legale şi în celelalte zile în care, în conformitate cu reglementările în vigoare, nu se lucrează, în cadrul schimbului normal de lucru, se plăteşte cu un spor de până la 100% din salariul de bază al funcţiei îndeplinite.

Pentru personalul din cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării” şi comisariatul Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării” din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, care îşi desfăşoară activitatea în teritoriul rezervaţiei, beneficiază de un spor de izolare de până la 20% din salariul de bază. Sporul se acordă proporţional cu timpul lucrat în rezervaţie.

Şedinţă decisivă pentru programul de austeritate. Taxele incluse în programul de lucru al Guvernului. Lista produselor care se scumpesc

Pentru condiţii de muncă vătămătoare, personalului Curţii de Conturi i se acordă un spor de până la 15% din salariul de bază, corespunzător cu timpul efectiv lucrat în aceste condiţii.

Personalul de specialitate din cadrul Curţii de Conturi, care prin natura muncii de control şi audit are acces la documente şi informaţii care sunt clasificate, beneficiază de un spor de până la 25% acordat pentru gestionarea datelor şi informaţiilor clasificate.

Personalul din cultură are două sporuri:

  • pentru condiţii periculoase sau vătămătoare, un spor de până la 15% din salariul de bază, corespunzător timpului lucrat la locurile de muncă respective;
    pentru condiţii grele de muncă, un spor de până la 15% din salariul de bază, corespunzător timpului lucrat la locurile respective de muncă.

Sporurile personalului trimis în misiune permanentă în străinătate

Membrii Corpului diplomatic şi consular al României beneficiază de o indemnizaţie de până la 15% calculată asupra salariului de bază corespunzător funcţiei de încadrare.

Pentru condiţii de muncă grele, vătămătoare sau periculoase, se acordă un spor de până la 15% din salariul de bază corespunzător funcţiei de încadrare, proporţional cu timpul efectiv lucrat în aceste condiţii.

Sporurile din Justiție și Curtea Constituțională
Aici există și un spor de până la 15% din salariul de bază sau, după caz, din indemnizaţia de încadrare, corespunzător timpului lucrat.

De asemenea, judecătorii, magistraţii-asistenţi, inspectorii judiciari, personalul auxiliar de specialitate, beneficiază şi de un spor pentru risc şi suprasolicitare neuropsihică de până la 25%, respectiv de un spor pentru păstrarea confidenţialităţii de până la 5%, aplicate la salariul de bază lunar, respectiv la indemnizaţia lunară de încadrare.

Judecătorul delegat pentru executarea pedepselor privative de libertate, precum şi alte categorii de personal, delegate sau detaşate sau care îşi desfăşoară activitatea în sistemul penitenciar, beneficiază pe durata delegării sau detaşării sau a desfăşurării activităţii în sistemul penitenciar, şi de un spor de până la 20% calculat la indemnizaţia de încadrare sau, după caz, la salariul de bază.

Personalul din Ministerul Justiţiei cu atribuţii de coordonare şi control şi cel care efectuează lucrări în legătură cu activitatea penitenciarelor, cu excepţia funcţionarilor publici cu statut special, beneficiază de un spor la salariul de bază, respectiv indemnizaţia de încadrare, de până la 5%.

Ce sporuri au angajații din apărare, ordine publică şi securitate naţională
Personalul militar, poliţiştii, funcţionarii publici cu statut special din sistemul administraţiei penitenciare şi personalul civil beneficiază de următoarele sporuri, în funcţie de condiţiile de muncă:

  • pentru condiţii periculoase sau vătămătoare, un spor de până la 15% din solda de funcţie/salariul de funcţie/salariul de bază, corespunzător timpului lucrat la locurile de muncă respective;
    pentru condiţii grele de muncă, un spor de până la 15% din solda de funcţie/salariul de funcţie/salariul de bază, corespunzător timpului lucrat la locurile de muncă respective;
    pentru activităţile care solicită o încordare psihică foarte ridicată, un spor de până la 15% din solda de funcţie/salariul de funcţie/salariul de bază, corespunzător timpului lucrat la locurile de muncă respective.

Personalul militar, poliţiştii şi funcţionarii publici cu statut special din sistemul administraţiei penitenciare, precum şi personalul civil care au în primire cai sau câini de serviciu au dreptul, pe perioada respectivă, la un spor de până la 5% din solda de funcţie/salariul de funcţie/salariul de bază.

Pentru activitatea desfăşurată de personalul militar, poliţişti, funcţionari publici cu statut special din sistemul administraţiei penitenciare şi personalul civil în zilele de repaus săptămânal, de sărbători legale şi în celelalte zile în care nu se lucrează, se acordă un spor de până la 100% din solda de funcţie/salariul de funcţie/salariul de bază.

Ce sporuri au profesorii
Pentru personalul didactic de predare din învăţământul universitar, care nu beneficiază de gradaţia de merit se acordă, prin concurs, un spor de performanţă academică. Acest spor se acordă pentru un număr de până la 15% din posturile didactice de predare existente la nivelul instituţiei de învăţământ superior şi reprezintă 10% din salariul de bază deţinut.

*Sporul de performanţă academică se atribuie pe o perioadă de un an.

Personalul didactic desemnat să conducă şi să realizeze practică pedagogică pentru pregătirea viitoarelor educatoare şi a viitorilor învăţători, institutori şi profesori beneficiază de un spor de 10-25% din salariul de bază, în raport cu timpul efectiv lucrat şi calculat în raport cu numărul elevilor sau al studenţilor practicanţi, dacă nu beneficiază de reducerea normei didactice cu 2 ore pe săptămână.

Personalul didactic de predare din învăţământul superior poate primi un spor pentru conducătorii de doctorat de până la 1% pentru fiecare student-doctorand, dar nu mai mult de 10% din salariul de bază.

În raport cu condiţiile de muncă în care se desfăşoară activitatea, condiţii periculoase sau vătămătoare, personalul salarizat poate primi un spor de până la 15% din salariul de bază, corespunzător timpului lucrat la locurile de muncă respective, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

Personalul didactic care desfăşoară activitate de predare – învăţare – evaluare în sistemul penitenciar primeşte un spor de până la 15% din salariul de bază.

Pentru personalul didactic de predare din învăţământ se acordă un spor de suprasolicitare neuropsihică, de 10% din salariul de bază.

Ce sporuri sunt în sectorul sanitar
În unităţile sanitare, de asistenţă socială şi de asistenţă medico-socială, unde activitatea se desfăşoară fără întrerupere, în trei ture, personalul care lucrează lunar în toate cele trei ture, precum şi personalul care lucrează în două ture în sistem de 12 cu 24 pot primi, în locul sporului pentru munca prestată în timpul nopţii, un spor de 15% din salariul de bază pentru orele lucrate în cele trei, respectiv două ture.

Munca prestată de personalul din unităţile sanitare, de asistenţă socială şi de asistenţă medico-socială, în vederea asigurării continuităţii activităţii, în zilele de repaus săptămânal, de sărbători legale şi în celelalte zile în care nu se lucrează, în cadrul programului normal de lucru, se plăteşte cu un spor de până la 100% din salariul de bază al funcţiei îndeplinite.

Gărzile efectuate de personalul sanitar cu pregătire superioară pentru asigurarea continuităţii asistenţei medicale în afara normei legale de muncă şi a programului de lucru de la funcţia de bază în zilele lucrătoare se salarizează cu un spor de până la 75% din tariful orar al salariului de bază.

Gărzile efectuate de personalul sanitar cu pregătire superioară pentru asigurarea continuităţii asistenţei medicale în afara normei legale de muncă şi a programului de lucru de la funcţia de bază, în zilele de repaus săptămânal, de sărbători legale şi în celelalte zile în care nu se lucrează, se salarizează cu un spor de până la 100% din tariful orar al salariului de bază.

Pentru condiţii deosebit de periculoase: leprozerii, anatomie patologică, TBC, SIDA, dializă, recuperare neuromotorie, neuropsihomotorie, neuromusculară şi neurologică, psihiatrie, medicină legală, asistenţă medicală de urgenţă şi transport sanitar, acordată prin serviciile de ambulanţă şi structurile de primire a urgenţelor (UPU – SMURD, UPU, CPU) altele asemenea cuantumul sporului este de până la 85% din salariul de bază.

  • pentru condiţii periculoase sau vătămătoare, un spor de până la 15% din salariul de bază, corespunzător timpului lucrat la locurile de muncă respective;
    pentru condiţii grele de muncă, un spor de până la 15% din salariul de bază, corespunzător timpului lucrat la locurile de muncă respective;
    pentru personalul care îşi desfăşoară activitatea cu surse de radiaţii sau generatoare de radiaţii, un spor pentru condiţii periculoase de până la 30% din salariul de bază, diferenţiat pe categorii de risc radiologic astfel: 10% la categoria I, 15% la categoria a II-a, 20% la categoria a III-a şi 30% la categoria a IV-a;
    pentru unităţile sanitare cu specific deosebit, stabilite de Ministerul Sănătăţii, un spor de până la 15% din salariul de bază;
    pentru personalul care lucrează în unităţi sanitare aflate în localităţi izolate, situate la altitudine, care au căi de acces dificile sau unde atragerea personalului se face cu greutate, un spor de până la 20% din salariul de bază;
    pentru activităţi care se desfăşoară în condiţii deosebite, cum ar fi stres sau risc, un spor de până la 15% din salariul de bază, corespunzător timpului lucrat la locurile de muncă respective.

Ce sporuri sunt în unităţile de asistenţă socială/centre

  • pentru condiţii deosebit de periculoase, personalul care îşi desfăşoară activitatea în centrele de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică/alte centre rezidenţiale pentru persoane cu afecţiuni neuropsihiatrice, în module de reabilitare comportamentală, precum şi personalul din unităţile de asistenţă socială în care sunt îngrijiţi bolnavii cu TBC, SIDA sau cu nevoi de recuperare neuromotorie, neuropsihomotorie, neuromusculară şi neurologic, un spor de până la 75% din salariul de bază, corespunzător timpului lucrat la locurile de muncă respective;
    pentru condiţii grele de muncă, un spor de până la 15% din salariul de bază, corespunzător timpului lucrat la locurile de muncă respective;
    pentru personalul care lucrează în unităţi de asistenţă socială aflate în localităţi izolate, situate la altitudine, care au căi de acces dificile sau unde atragerea personalului se face cu greutate, un spor de până la 20% din salariul de bază;
    pentru condiţii periculoase sau vătămătoare, un spor de până la 15% din salariul de bază, corespunzător timpului lucrat la locurile de muncă respective;
    pentru activităţi care se desfăşoară în condiţii deosebite, cum ar fi stres sau risc, un spor de până la 15% din salariul de bază, corespunzător timpului lucrat la locurile de muncă respective;
    pentru al II-lea copil dat în plasament, asistenţii maternali profesionişti pot beneficia de un spor de până la 15% din salariul de bază;
    pentru asigurarea continuităţii în muncă, asistenţii maternali profesionişti pot beneficia de un spor de până la 7,5% din salariul de bază.

 

DailyBusiness
Guvernul a aprobat! O nouă strategie vine să ofere sprijin familiilor din România!
Spynews
Minodora, intervenție estetică după ce a slăbit 40 de kilograme. Cântăreața s-a fotografiat de pe patul de spital: “O să fiu frumoasă”
Bzi.ro
Câți bani face Mircea Bravo din YouTube și Facebook: „Stăm destul de bine!”
Fanatik.ro
Cinci zodii vor avea parte de cele mai bune două luni din viață. Vor renaște din propria cenușă, perioadă de aur pentru Tauri și Fecioare
Capital.ro
Șoferii obligați să-și schimbe permisul. Ordin UE. Termen 19 ianuarie 2025
Playtech.ro
Nuntă mare în România: A trecut pe lângă moarte și acum s-a căsătorit a treia oară! Avem primele imagini
DailyBusiness
Statul intră pe piața imobiliară! Se promit stimulente pentru 200.000 de locuințe accesibile
Adevarul
Spitalul în care medicii nu acceptă nici măcar mici „atenții” de la pacienți. „Am colegi care la momentul actual refuză flori”
wowbiz.ro
Geta Sterp, replică neașteptată la adresa lui Culiță. Cum a reacționat Daniela Iliescu în acel moment?
Spynews
Azi, 30 octombrie, se împlinesc nouă ani de la tragedia din clubul Colectiv. 64 de persoane și-au pierdut viața și peste 150 au fost rănite
Spynews
Povestea tulburătoare a Larisei Butnariu. Tânăra a fost chinuită de traficanți și a solicitat sinucidere asistată în cele din urmă. Dezvăluiri din infernul pe care l-a trăit
Evz.ro
Cel mai simplu test prin care poţi afla dacă eşti un bun mincinos. Durează doar câteva secunde
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
kanald.ro
MAE: 13 români sunt dați dispăruți în urma inundațiilor din Spania. Până acum, 94 de persoane și-au pierdut viața după inundațiile masive
Cancan.ro
Serghei a fost dat dispărut pe 21 septembrie. Ireal unde a fost găsit, acum, în octombrie 2024
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
România își plânge marea actriță. Ultima ei dorință înainte de a muri: O voi respecta
StirileBZI
Se dorește interzicerea aragazelor! „E mult mai grav decât ne-am imaginat!”
Prosport.ro
FOTO. Ce veste despre manechinul de 44 de ani care și-a părăsit soțul milionar pentru antrenorul personal
stirilekanald.ro
"Doar cinci zile și-a ținut copilașul în brațe" Mărturii șocante despre moartea lui Levi
substantial.ro
Doi pietoni din Năvodari s-au aruncat intenționat în fața mașinilor
MediaFlux
Vești excelente! 30.000 de euro pentru tinerii căsătoriți
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Lupta titanică cu „Leviatanul”: un pescar viteaz și captura vieții sale