Squid Game este serialul care a creat o adevărată isterie printre fanii din toată lumea, iar acest fapt este datorat și actriței coreene HoYeon Jung, ce a fascinat publicul cu talentul său actoricesc.
Actrița HoYeon Jung se află în centrul atenției, iar cariera ei este în plină ascensiune. Artista și-a încântat fanii luna aceasta cu o apariție de senzație pe coperta prestigioasei reviste de modă Vogue, ediția coreeană.
În celebra publicație, numele lui HoYeon Jung, noul star din Squid Game, stă alături de cel al altor celebrități de la Hollywood, precum actorul Timothee Chalamet sau regizorul laureat al premiului Oscar, Wes Anderson.
Pentru HoYeon Jung nu este prentru prima dată când este pusă în ipostaza de a poza pentru o publicație de modă, deoarece, înainte de a deveni noua revelație a cinematografiei, tânăra a lucrat ca model pentru cele mai celebre case de modă din lume, precum Louis Vuitton. Chiar luna trecută, faimosul brand a numit-o pe actriță ambasadoarea oficială a casei de modă Louis Vuitton.
Pentru coperta revistei Vogue, exotica actriță HoYeon Jung a adoptat un stil care combină elemente elegante, precum sacoul din paiete, cu articole din zona punk-rock, precum pantalonii scurți argintii, sutienul din pietre prețioase și accesoriile metalice. Superba actrița a completat look-ul cu o pereche de cizme înalte care o fac să pară mai sexy ca niciodată, relatează designscene.com.
Imaginea actriței coreene în serialul Squid Game este mai degrabă aceea de puștoaică rebelă, delși HoYeon Jung are 27 de ani. Pregătirea pentru rolul din serial a fost una foarte riguroasă pentru actriță care s-a documentat foarte mult și chiar a luat lecții de arte-marțiale pentru a interpreta cât mai realist scenele de luptă din serialul care a rupt audiențele.
Fiind o tânără originară din Coreea de Sud, asiatica și-a luat rolul foarte în serios, de aceea a dorit să ia și lecții cu un profesor pentru a învăța dialectul nord coreean al personajului Sae-byeok.
Actrița a recunocut că cele mai dicile scene de pe platourile de filmare au fost cele din final în care personajul ei era rănit. HoYeon Jung a măsrturisit că atmosfera din spatele camerelor de filmat a fost una relaxată, în ciuda scenelor violente înfățișate în serialul Squid Game.
Vezi această postare pe Instagram
Cel mai urmărit serial al momentului din România și din alte țări ale lumii, „Squid Game”, ar trebui interzis copiilor, consideră specialiștii. Un consiliu din sudul Marii Britanii i-a sfătuit pe părinți să nu-și lase copiii să urmărească această producție, după ce mai multe rapoarte au arătat că minorii cu vârste de până la șase ani copiază provocările violente văzute pe micul ecran.
Echipa de protecție a educației din consiliul Central Bedfordshire a trimis un e-mail părinților și tutorilor din district prin care i-a îndemnat „să fie vigilenți după ce au auzit că mai mulți copii și tinerii copiază jocuri și violență din noua serie Netflix, Squid Game” .
Serialul produs de coreeni este despre un joc extrem de periculos care atrage sute de participanți interesați să câștige suma uriașă de la final. Ca să intre în posesia banilor, jucătorii sunt nevoiți să depășească o serie de provocări care pentru foarte mulți dintre ei pot fi mortale.
Mulți copii nu urmăresc această producție, dar aud de ea prin provocări devenite virale pe Tik Tok, unde utilizatorii de social media postează propriile versiuni ale jocurilor.
Potrivit unor rapoarte efectuate de britanici, copiii au folosit violența fizică la locul de joacă pentru-i „pedepsi” pe învinși, așa cum se întâmplă și în serial.
Unul dintre cele mai populare jocuri din serial este clasicul „1, 2, 3 la perete stai”. Jucătorii se numără și se alege cinevacare stă cu fața la perete. Restul jucătorilor se aliniază în spatele lui și sunt nevoiți să înainteze până când cel din față se întoarce. Ei nu trebuie să fie văzuți în mișcare când cel din față se întoarce, fiindcă altfel e trimis înapoi la linia de start. În producția tv, cei care sunt prinși sunt împușcați.
Luna aceasta, copiii de la o școală din Belgia au jucat acealași joc, iar cei care erau prinși că se mișcau erau bătuți.
În România, „Squid Game” este pe primul loc în topul celor mai urmărite seriale ale momentului de pe Netflix. Pe platformă, el apare ca fiind recomandat doar persoanelor de peste 16 ani.
„Au existat recent câteva informații referitoare la copii și tineri care joacă jocuri văzute în Squid Game în timp ce erau la școală.
Squid Game este vizualizat și prin alte platforme precum YouTube și TikTok și, având în vedere popularitatea jocurilor din serial, dezvoltatorii au realizat diverse mini-jocuri bazate pe Squid Game pe Roblox și alte platforme de jocuri.
Vă sfătuim cu tărie ca copiii să nu urmărească Squid Game. Serialul este destul de grafic, cu mult conținut violent”.
Școlile au trimis avertismente similare părinților. Un profesor i-a contactat imediat pe părinți pentru a le aduce la cunoștință. „[Profesorul] i-a sfătuit și pe părinți să verifice setările dispozitivelor lor, deoarece elevii ar putea accesa și viziona acest spectacol fără știrea părinților lor”, a spus Gareth Nichols, de la primăria Sir Francis Hill din Lincoln.