Squid Game, serialul fenomen al momentului, dezlănțuie acțiunea în sezonul doi. Ce personaje ar putea reveni și care sunt noile provocări pentru concurenți

Squid Game este serialul care a generat după doar un singur sezon o adevărată fascinație, iar legiunile de fani sunt ținuți în suspans cu privire la un posibil sezon doi al producției coreene.
Ruxandra Rădulescu
20 oct. 2021, 14:46
Squid Game, serialul fenomen al momentului, dezlănțuie acțiunea în sezonul doi. Ce personaje ar putea reveni și care sunt noile provocări pentru concurenți
Squid Game Sezon 2. Game, serialul de succes

Squid Game Sezon 2. În schimb, odată cu încheierea seriei de nouă episoade, turneul recrutează noi membri, iar câștigătorul Seong Gi-hun (interpretat de Lee Jung-jae) pare hotărât să oprească această competiție. Îl vedem întorcându-se și coborând din avionul către Los Angeles, în care se îmbarcase inițial pentru a-și vedea fiica, iar acțiunea se oprește aici.

Există și alte semne de întrebare cu privire la povestea din Squid Game. A murit cu adevărat ofițerul de poliție Hwang Jun-ho (Wi Ha-joon)? Știm că a fost împușcat și a căzut de pe o stâncă, totuși glonțul l-a nimerit doar în umăr. Și ce se întâmplă cu fratele său, In-ho, care a câștigat jocul și apoi a rămas să conducă haosul criminal? Vrea să-și reevalueze rolul în turneu?

Dar vom ști vreodată ce se va întâmpla în continuare? Succesul masiv al jocului Squid ar înseamna în mod firesc că directorii Netflix trebuie să aibă în plan un alt sezon. Iată o privire asupra a ceea ce știm până acum, de la realitate la zvonuri.

Squid Game Sezon 2. Ce pregătește regizorul: „O poveste concentrată pe Omul din Față”

La început, nu arăta bine. Scriitorul-regizor Hwang Dong-hyuk a declarat pentru Variety la sfârșitul lunii septembrie că ar putea reveni la filmele de cinematografie și să nu mai contribuie la o continuare a serialului Squid Game.

„Nu am planuri bine dezvoltate pentru Squid Game 2”, a spus el. „Este destul de obositor doar să ne gândim la asta.”, a mai adăugat.

Până la urmă serialul a avut un succes uriaș la nivel mondal și a depășit cu mult așteptările celor implicați. Când regizorul a vorbit cu The Times of London în octombrie, acesta s-a arătat mai pozitiv cu privire la un posibil sezon doi.

„În timp ce scriam sezonul 1, m-am gândit la poveștile care ar putea fi în sezonul 2 dacă aș face una -aceea ar fi povestea Omului din față”, a spus Hwang. „Cred că problema cu ofițerii de poliție nu este doar o problemă în Coreea. Văd în știrile globale că forțele de poliție poate întârzia să acționeze – există mai multe victime decât ar fi necesar sau o situație se înrăutățește din cauza lor, pentru că nu au acționat suficient de repede. Aceasta a fost o problemă pe care am vrut să prezint în serial. Poate că în sezonul doi pot vorbi despre asta mai mult „, a precizat regizorul.

Unii consideră că un al doilea sezon al serialului Squid Games este aproape inevitabil.

Care ar putea fi complotul sezonului 2 Squid Game?

La sfârșitul primului sezon, câștigătorul Seong Gi-hun nu și-a arătat dorința de a-și cheltui uriașele câștiguri, prea distrus de experiența de a-și vedea prietenii murind. El a fost pregătit să zboare la Los Angeles pentru a-și vedea fiica, iar când și-a dat seama că jocul va continua, a decis să coboare din avion cu planuri să-l oprească cumva. Modul în care va reveni în joc va constitui, fără îndoială, o mare parte a celui de-al doilea sezon.

Hwang In-ho a câștigat jocul în 2015 și a decis cumva să devină Omul din Față (Front Man), conducând turneul pentru gazda misterioasă care se dovedește a fi bătrânul Oh Il-nam. In-ho l-a împușcat pe fratele său, ofițerul de poliție Hwang Jun-ho, dar, așa cum menționăm mai sus, nu este clar dacă l-a ucis. Nu i-am văzut niciodată cadavrul, iar conflictul dintre frați va fi o poveste interesantă pentru sezonul 2.

Ce personaje din jocul Squid ar putea reveni?

Seong Gi-hun
Seong Gi-hun, DUH, singurul jucător din prima rundă care a trăit. Iată că presupunem că al doilea sezon se va concentra asupra lui, la fel cum a făcut primul. Și poate că soția, fiica și noua familie a soției sale se vor întoarce din SUA pentru o anumită implicare.

Mama lui Sang-woo și Kang Cheol

Una dintre cele mai triste pierderi pentru mulți telespectatori a fost cea a desertorului nord-coreean Kang Sae-byeok. Dar Gi-hun a reușit să-l găsească pe fratele ei mai mic, Cheol, și l-a dus la mama lui Sang-woo pentru a crește, cu beneficiul unui întreg grup de câștiguri. Ar fi interesant să vedem dacă mama lui Sang-woo află vreodată adevărul despre fiul ei adorat care fură bani de la clienții săi.

Frații Hwang In-ho și Hwang Jun-ho
După cum am menționat, soarta lui Jun-ho este totuși necunoscută. Ar putea fi încă în viață și, chiar dacă nu este, fratele său va trebui să se ocupe de faptul că a încercat să-l omoare. Poate că spectatorii vor vedea în flashback turneul din 2015 pe care l-a câștigat In-ho – s-ar putea explica ceva despre motivul pentru care a rămas cu jocul în loc să-și ia pușculița plină de câștig și să plece. Și dacă știm ceva despre posibilele planuri ale regizorului Hwang Dong-hyuk pentru un al doilea sezon, este că este foarte interesat de poliția sud-coreeană și de cât de repede răspund sau nu la infracțiuni și probleme.

Recrutorul jocului
Nu știm numele personajului său, dar actorul sud-coreean Gong Yoo joacă rolul bărbatului frumos care recrutează în joc oameni îndatorați disperați de bani. Care este motivația lui? Istoricul lui? Sezonul 2 ar putea explica de ce este implicat și cine este.

Personaje noi în Squid Game

Squid Game a dezvoltat multe personaje grozave doar pentru a le ucide în joc. Un al doilea sezon ar putea exploata poveștile lor. Iată o privire la doar câteva dintre personajele care ar putea apărea.

Soția lui Ali
Ne-am întâlnit pe scurt cu soția lui Ali, o tânără mamă din Pakistan. Ce se întâmplă dacă ea îl caută sau ajunge să joace singură jocul Squid? Sau poate Ali are un frate care se răzbună?

Oh, fiul lui Il-nam
Oh, Il-nam și-a menționat fiul – ar putea apărea într-un fel? Este probabil la fel de bogat ca tatăl său, așa că s-ar putea să nu fie nevoie să concureze în jocuri, dar ar putea fi în culise ajutând la desfășurarea turneului. Sau poate a risipit toată averea și acum trebuie să câștige banii înapoi.

Asociații lui Jang Deok-su
Gangsterul Jang Deok-su (Heo Sung-tae) a fost unul dintre personajele cel mai puțin plăcute, dar părea să fie cunoscut de toată lumea din lumea interlopă. Poate că unii dintre asociații săi își găsesc drumul într-un nou turneu.

Familia lui Kang Sae-byeok
Kang Sae-byeok (Jung Ho-yeon) a fost un favorit al fanilor. Cheol, fratele ei, este prea tânăr pentru a participa la turneul fatal, cu excepția cazului în care al doilea sezon este stabilit în viitor. Dar, pe cât de tânăr este, Cheol este acum bogat – poate își poate aduce mama din nord și putem afla mai multe despre familia lor.

VIP-urile înfiorătoare
La sfârșitul seriei, un grup de bărbați bogați este adus pentru a paria pe jocuri și a le urmări în direct. (Se încearcă agresarea sexuală a lui Jun-ho, care se termină rău pentru omul bogat.) Sunt oameni hidoși, dar se pare că ei – sau un nou grup de bogății – ar putea apărea într-un al doilea sezon.

Ce jocuri ar putea fi în sezonul 2?

În primul sezon, jucătorii au luptat bătălii mortale de lumină roșie, lumină verde; remorcher de război; și marmură; bomboane Dalgona sculptate dintr-o cutie fără a-i rupe forma; a traversat un pod de sticlă care avea panouri sparte; și, în cele din urmă, s-a confruntat cu jocul calmarului din titlu. Dar multe alte jocuri au fost menționate în serie.

Gi-hun s-a întrebat de nenumărate ori dacă unul dintre jocuri ar fi ceva la care jucătorii de sex feminin ar fi mai buni, spre deosebire de remorcherul sau ceva care i-a favorizat pe bărbați.

Ar fi interesant dacă în sezonul 2 ar apărea un joc centrat pe femei și brusc femeile ar avea un avantaj față de jucătorii masculini.

Elasticul este menționat de mai multe ori. Americanii ar putea numi acest salt chinez frânghie și implică înfășurarea frânghiilor elastice în jurul picioarelor a doi jucători, astfel încât un al treilea jucător să poată sări și să intre. Șotronul este menționat, deși jocul pod de sticlă ar putea fi menit ca o versiune mortală a șotronului.

Într-un articol în limba coreeană, Hwang a spus că a luat în considerare alte două jocuri: Dong, Dong, Dongdaemun (la fel ca West London’s Bridge Falling Down, jucătorii formează o poartă cu mâinile și prind un jucător când cântecul se termină) și unul numit „De ce ai venit la mine acasă?” (un joc similar cu rover-ul roșu, unde jucătorii formează o linie ținându-se de mână și alții încearcă să străpungă linia). Este posibil ca el să poată revizita acele jocuri pentru noi episoade.

Indiferent de jocurile alese, un al doilea sezon aproape sigur nu le-ar repeta pe cele din sezonul 1 – surpriza învățării noului joc a fost o parte importantă a fiecărui episod, relatează cnet.com.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Descoperire uluitoare în spațiul cosmic. S-a identificat un “inel Einstein”
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Zodiile care își găsesc marea dragoste începând din 23 iulie 2024. Cupidon e de partea lor
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Terorism ecologist. În loc să împuște urșii agresivi, vor să-i trimită în România
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de caniculă în România! Zonele în care se vor resimți valul de căldură și disconfortul termic accentuat
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Cum Retragerea lui Joe Biden Din Cursa Prezidențială Afectează Strategia lui Donald Trump
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!