Stareţa care a născut gemene: Sentimentul de mamă nu se poate descrie VIDEO

Fosta stareţă de la Mănăstirea Tăriceni nu regretă că a renunţat la viaţa monahală deoarece copilele ei îi oferă o bucurie pe care nu o poate descrie în cuvinte. Este fericită că micuţele sunt sănătoase şi cuminţi şi spune că nu vrea să găsească un tată pentru ele.
Romania TV
03 ian. 2012, 07:58
Stareţa care a născut gemene: Sentimentul de mamă nu se poate descrie VIDEO

În luna noiembrie, lumea Bisericii a fost zguduită de vestea că maica stareţă de la Mănăstirea Tăriceni a devenit mamă. Elena Gâtlan a dat naştere la două fetiţe şi, deşi sunt voci care o condamnă, nu consideră că a greşit în faţa lui Dumnezeu. Ea s-a destăinuit în exclusivitate pentru România TV.

Este convinsă că fetiţele ei sunt cel mai bun lucru din viaţa sa. „E ceva ce nu se poate descrie, sentimentul de mamă. Nu ştiu dacă l-aţi simţit, este ceva desoebit. Le-am dorit, iubesc foarte mult copiii, am crescut 8 nepoţi. Nu cred că am făcut ceva greşit. Dacă Dumnezeu mi i-a dat… Poate făceam ceva greşit dacă nu dădeam naştere”, spune Elena Gâtlan.

Fosta maică stareţă de la Tăriceni a povestit şi cum era viaţa în mănăstire: „Eu aveam voie să plec pentru că eram responsabilă de cumpărături, trebuia să văd de probleme. Maicile nu aveau voie. O dată pe an le lăsam”.

„Eu am plecat devreme la mănăstire, la 17 ani, când eram la liceu, după ce am terminat clasa a 11-a”, a mai povestit Elena Gâtlan.

Deşi a renunţat la haina monahală, Elena Gâtlan nu-şi pierde credinţa. „Nu sunt în afara bisericii. Nu mai sunt la mănăstire, dar tot în biserică sunt. Sigur că mă voi schimba, că nu voi mai purta hainele de mănăstire, dar mai decent, aşa”, a punctat fosta măicuţă.

Ea tocmai s-a mutat într-o locuinţă cu trei camere pe care a primit-o în Bucureşti şi unde îşi va putea creşte fetiţele. „O să stăm aici cât vom fi îngăduite, nu doar până în primăvară”, spune ea. Cele trei au primit chiar şi cadouri de la Moş Crăciun. „A venit, Slavă Domnului, cu de toate la ele. Şi la mine a venit, deşi sunt mare şi nu am fost cuminte”, a precizat, uşor ironic, fosta măicuţă.

Gemenele au avut oarece probleme după naştere, dar acum sunt bine din punct de vedere clinic. „Sunt foarte cuminţi, ascultătoare, mănâncă, dorm, mai plâng puţin, când au colici sau le este foame, dar sunt cuminţi”. Elena Gâtlan nu vrea însă un tată pentru copilele ei: „Nu se pune problema. Stau să cresc fetiţele, nu amestecăm lucrurile”.

În încheiere, Elena Gâtlan a ţinut să le transmită un mesaj preoţilor, maicilor şi tuturor celor care o cunosc: „Vreau să-mi cer iertare de la toţi care s-au smirit şi care au fost dezămgiţi, iar la cei care m-au ajutat vreau să le mulţumesc foarte mult”.

DailyBusiness
Oferta momentului în România! iPhone cu 0 lei avans
Spynews
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Țara unde merg din ce în ce mai mulți turiști. Are munți spectaculoși și lacuri impresionante, prețuri mici, dar e considerată cea mai periculoasă din lume
Capital.ro
Taxă obligatorie pentru români. Crește de aproape 3 ori: „S-a mărit și se va mări din ce în ce mai mult”
Playtech.ro
Doamne cum arăta Anamaria Prodan înainte să-și micșoreze sânii!!! Imaginile secrete au SCĂPAT pe net
DailyBusiness
Ai planuri pentru luna octombrie? Meteorologii anunță cum va fi vremea în fiecare zi, toată luna
Adevarul
„Am mâncat sandvișuri uriașe cu creveți la aceeași masă cu KGB-ul” . Jens Stoltenberg a dezvăluit cum a încercat să recruteze un agent sovietic
wowbiz.ro
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Spynews
Ziua Educației 2024. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru învățători și profesori
Spynews
Claudia Pătrășcanu i-a făcut o urare lui Gabi Bădălău de ziua lui de naștere: ”Nu aștept să mi se răspundă niciodată”. În ce relații este cu fostul soț
Evz.ro
Vin ninsorile în România. Unde vor cădea mari cantități de precipitații
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?
Cancan.ro
Mario Fresh, primele declarații după despărțirea de Alexia Eram: 'A fost o decizie dificilă pentru amândoi!'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Adio, maestre! A murit actorul cu voce ca de înger: O zi pe care nu doream să o trăiesc
StirileBZI
Cei care cumpără de pe Temu sau Shein vor plăti taxe mai mari! Comanda trebiie să fie mai mare de 750 de lei!
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial
substantial.ro
Tragedie în Bistrița: O familie găsită moartă din cauza unei scurgeri de gaz
MediaFlux
Se MODIFICĂ aceste PENSII! Casa de Pensii a EXPLICAT EXACT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
„Insula Cailor” de la Galați, „sălașul piraților” de la Dunăre, de zeci de ani ostrov al cailor sălbatici