STEAUA – CORONA LIVE DIGI SPORT: Surprize MARI în primul 11 al lui Reghecampf

STEAUA - CORONA BRASOV LIVE DIGI SPORT: Steaua - Corona Brasov, în direct la Digi Sport 1 luni, de la ora 20:30, pare cel mai dezechilibrat duel al etapei a 30-a. Se întâlnesc nu numai primul şi ultimul loc, ci şi cel mai bun atac din Liga 1 cu cea mai slabă apărare din campionat.
Romania TV
05 mai 2014, 11:55
STEAUA - CORONA LIVE DIGI SPORT: Surprize MARI în primul 11 al lui Reghecampf

STEAUA – CORONA BRASOV LIVE DIGI SPORT Echipele de start:

Steaua: Niţă – Rîpă, Varela, Gardoş, Latovlevici – Prepeliţă, Iancu, Chipciu, Tănase (cpt), Pîrvulescu – Piovaccari

Rezerve: Bogatinov – Filip, Stanciu, Keşeru, Tîrnovan, Răduţ, Vîlceanu

Corona Braşov: Dănălache – Homei, Forika, Istrofor, Burlacu – Neacşa, Dîlbea, Miranda, R. Leonte – Buş, C. Dedu

Rezerve: Gîtej, A. Manea, R Stănescu, H. Popa, Fl. Pîrvu, Fl. Manea, Mendizov

 

STEAUA – CORONA BRASOV LIVE DIGI SPORT:  Cei de la Corona au ajuns in Bucuresti abia cu 4 ore înainte de startul meciului cu Steaua, dupa 3 ore de mers cu autocarul.
Retrogradati deja matematic si neplatiti de luni de zile, jucatorii Coronei vor trebui sa se prezinte la partida din Ghencea, după ce au mai fost parasiti si de antrenorul Adrian Harlab, care si-a dat demisia.

„Nu mi s-a mai întâmplat asta. Este pentru prima oară, dar mă voi obişnui. Am ajuns bine, asta este important. Acum trebuie să începem să ne concetrăm pentru meci, cât timp vom sta aici, la hotel”, a spus Miranda la Dolce Sport.

„Este putin nasol obositor, insa, asa cum am mai spus, atunci cand intram pe teren uitam ce conditii avem si cum le traim. Speram sa facem o figura frumoasa la meci. Eu am mai inscris impotriva Stelei cand eram la CFR, este o bucurie mare si cred ca un gol contra Stelei face cat 3 in Liga 1”, a spus Buș pentru Dolce Sport.


STEAUA – CORONA BRASOV LIVE DIGI SPORT: 63 de goluri au marcat roş-albaştrii în 29 de partide, în timp ce ardelenii au primit 55. Oamenii lui Reghecampf nu se uită însă la statistici – în tur, au plecat cu un singur punct de la Braşov.

„Noi tratăm fiecare meci la potenţial maxim, cum am tratat toate echipele, fie că au fost meciuri în care am câştigat cu 4 sau 5-0, fie când am pierdut cu Vasluiul, 1-0”, a declarat Alexandru Chipciu, pentru Digi Sport.

Roş-albaştrii se pregătesc să sărbătorească cel de-al 25-lea titlu din istorie fără suporteri. Campioana nu va putea conta pe fani în următoarele două meciuri disputate în Ghencea. Terenul roş-albaştrilor a fost suspendat după incidentele de la meciul cu FC Braşov.

„Poate cei de la Corona sunt într-un declin şi mai mare acum, dar e păcat că jucăm fără spectatori, asta e urât pentru noi. Încă nu ştim cum o să sărbătorim, pentru că nu cred că s-a stabilit, dar e păcat să jucăm fără spectatori în general, nu neapărat când sarbatorim campionatul”, a mai afirmat Chipciu.

STEAUA – CORONA BRASOV LIVE DIGI SPORT: Aproximativ 70 de poliţişti bucureşteni vor participa luni la menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere cu ocazia desfăşurării meciului de fotbal dintre FC Steaua Bucureşti şi ASC Corona Braşov pe Stadionul ‘Ghencea’ din Capitală.

‘Poliţiştii vor acţiona atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră. În acest sens, poliţiştii bucureşteni vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto’, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) remis luni AGERPRES.

Totodată, poliţiştii Capitalei vor accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

‘Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice’, se mai arată în comunicat.

STEAUA – CORONA BRASOV LIVE DIGI SPORT: Poliţia Capitalei recomandă participanţilor la trafic să manifeste răbdare şi să evite implicarea în conflicte de orice natură, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier, să nu consume băuturi alcoolice şi să adopte un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

‘Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112. Totodată, puteţi sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544’, informează comunicatul.

STEAUA – CORONA BRASOV LIVE DIGI SPORT: Anunţ important făcut de Reghecampf

Laurențiu Reghecampf le-a transmis suporterilor că nu mai au mult de așteptat până când vor avea parte de o nouă sărbătoare și i-a invitat pe aceștia să aleagă locul pentru fiesta de la finalul sezonului.

Steaua este aproape de a-și trece în palmares încă un titlu de campioană, al 25-lea din istoria clubului, dar are șanse de a bifa și eventul, în eventualitatea în care roș-albaștrii o vor învinge în finala Cupei României pe Astra, în ultimul act al Cupei României, programat vineri, 23 mai, pe Arena Națională.

Antrenorul campionilor, Laurențiu Reghecampf, are ambiția de a câștiga ambele trofee, performanță pe care Steaua n-a mai bifat-o de 17 ani!

Atunci, la finalul sezonului 1996-1997, roș-albaștrii, cu Dumitru Dumitriu pe bancă, învingeau în finala Cupei pe FC Național, scor 4-2, prin tripla lui Sabin Ilie și Ciocoiu. Pentru ”bancari” au marcat Dună și Tinel Petre.
A fost atunci sezonul în care Steaua s-a luptat cu FC Național, pe atunci Progresul, și în campionat. Gruparea din Ghencea, la care Reghecampf era fundaș dreapta de bază, a câștigat campionatul cu 73 de puncte, în timp ce Progresul a terminat pe locul doi (68 de puncte). Podiumul a fost completat de Dinamo (59 puncte).

Așadar, Reghecampf este aproape de a bifa un nou record la Steaua. A făcut parte din echipa roș-albaștrilor la cel mai recent event iar acum are șansa de a triumfa, dar din postura de antrenor.

Tocmai de aceea, Reghe le-a propus fanilor să voteze locul în care vor să sărbătorească la finalul sezonului și a înaintat, pe pagina sa de facebook, două variante: Ghencea și Arena Națională.

”Nu mai avem mult timp de așteptat si vom sărbători cel de-al doilea titlu consecutiv.

Anul trecut, pe Național Arena, am avut parte de o atmosferă superbă, urmată de un traseu extraordinar până în Piața Constituției.

Voi ce v-ați dori in acest an?

a) Să ne bucurăm împreună pe Național Arena?

b) Să ne bucurăm în Templul Fotbalului Romanesc?”, a postat Reghe.

În funcție de dorința fanilor se va acționa în consecință. Oricum, tehnicianul a spus că petrecerea va avea loc după finala cu Astra, pentru că nu vrea ca jucătorii să se relaxeze după ultimul meci din campionat cu Oțelul, programat în Ghencea și astfel să nu mai fie concentrați pentru finala Cupei.

Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Produsul românesc care a ajuns să fie medaliat cu aur în Europa. A devenit un simbol al excelenței și e de o calitate superioară
Capital.ro
Mașinile care rămân garantat blocate la ITP. Vor fi reverificate la sânge de RAR
Playtech.ro
Zodiile care câștigă o gălăgie de bani în octombrie 2024. Norocul le surâde
DailyBusiness
Se dau bani de la Guvern pentru încă 4 milioane de români! Anunțul major în România
Adevarul
Șeful serviciului de informații al armatei ucrainene anunță „schimbări serioase” în blocul de putere al Rusiei
Spynews
Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr., înțepătură pentru fiul manelistului, după ce a fost acuzată de infidelitate: „Fostul ruinează acum viața altcuiva”
Spynews
Soția lui Florin Salam, mesaj cu subînțeles: „Vei realiza cât rău mi-ai făcut”. Postarea cu care Roxana Dobre și-a surprins urmăritorii / FOTO
Evz.ro
Florin Piersic, surpriză pentru fani. Marele actor se întoarce pe scenă
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Au crezut că nu le vede nimeni dar… 50 de vedete sexy cu mâna în chiloţei
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Se dau rechizite școlare gratuite pentru elevii defavorizați! Data la care începe depunerea dosarelor
Capital.ro
Doliu la Digi și Antena 1. Tragedia a lovit lumea televiziunii: Să citiți și să-l pomeniți
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
substantial.ro
Gloria Bistriţa debutează cu victorie în Liga Campionilor împotriva CSM Bucureşti
MediaFlux
BANII au intrat deja în CONTURI! Simona Bucura-Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...