STEAUA – PANDURII DIGI SPORT LIVE 2-2 (Final): Totul despre STEAUA – PANDURII 2014

STEAUA a avut avantaj de două goluri în faţa Pandurilor, însă nu a obţinut decât un punct din întâlnirea cu gorjenii, în ultimul meci al etapei a 32-a a Ligii 1.
Alina Costache
12 mai 2014, 10:24
STEAUA - PANDURII DIGI SPORT LIVE 2-2 (Final): Totul despre STEAUA - PANDURII 2014

Steaua şi Pandurii au încheiat la egalitate, scor 2-2, în ultima partidă a etapei a 32-a din Liga 1. Rezultatul este explicabil mai ales prin prisma faptului că Laurenţiu Reghecampf a folosit rezervele, începând de la portarul Niţă, până la atacantul Piovaccari, care nu s-a mai regăsit în ultima vreme printre titulari, în locul său fiind preferat Alex Chipciu, pe post de vârf fals.

Tocmai eliminarea lui Piovaccari pare să fi înclinat însă balanţa, pentru că în momentul eliminării sale, în minutul 39, Steaua conducea cu 2-0.

Acesta a fost scorul pauzei, însă în repriza secundă gorjenii au valorificat avantajul omului în plus şi au marcat cele două goluri care au consfinţit rezultatul de egalitate.

STEAUA – PANDURII LIVE 2-2 (Rep. a 2-a)

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 72 GOL Pandurii! Nistor egalează, după ce mingea şutată de el îl loveşte pe matei şi deviază în plasă!

Min. 46 GOL Pandurii! Matulevicius a redus din diferenţă, cu un şut din interiorul careului. 2-1 pentru Steaua!

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45 Finalul primei reprize.

Min. 39 Piovaccari primeşte al doilea cartonaş galben, într-un minut, şi este eliminat. Acestea par să fi fost ultimele minute ale italianului în tricoul roş-albastru.

Min. 18 Oaspeţii au şi ei o mare oportunitate de a înscrie, dar Erico şutează în transversală.

Min. 17 GOL Steaua! Gabi Iancu a marcat din pasa lui Neagu, 2-0!

Min. 8 GOL Steaua! Keşeru a marcat din penalty, după un henţ al lui Breveeld.

Min. 1 A început meciul din Ghencea.

Componenţa formaţiilor:

Steaua: Niţă – Georgievski, G. Matei, Râpă, Georgievski – Neagu, Filip – Răduţ, Keşeru, Iancu – Piovaccari.

Pandurii: Mingote – Pleaşcă, Paraskevas, Erico, Momcilovic – Breveeld, P. Anton, D. Nistor – Dos Santos, Matulevicius, Nicoară.

Steaua vine după o victorie cu 1-0 la Cluj, contra Universității, grație căreia a câștigat al doilea titlu consecutiv și al 25-lea din istoria clubului (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI).

De partea cealaltă, gorjenii încă mai caută prima victorie de la revenirea lui Petre Grigoraș pe bancă. Au 5 meciuri la rând fără înfrângere, ultimele 3 cu „Grig” ca tehnician. În runda precedentă, vicecampionii au remizat pe teren propriu cu Viitorul (1-1 – REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI).

Meciul din Ghencea se va disputa cu porțile închise, ca urmare a sancțiunii primite de roș-albaștri pentru incidentele provocate de suporteri la meciul cu FC Brașov. Aceasta este ultima dintre cele două etape de suspendare a propriei arene, din cele două dictate deComisia de Disciplină. Prima a fost la meciul contra Coronei Brașov.

STEAUA – PANDURII DIGI SPORT LIVE: Echipele probabile

Steaua (4-2-3-1): Niță – Georgievski, Râpă, Varela, Pîrvulescu – Prepeliță, Sânmărtean – Stanciu, Keșeru, Iancu – Piovaccari;
Antrenor: Laurențiu Reghecampf;

Pandurii (4-3-3): Mingote – Ungurușan, Mamele, Erico, Momcilovic – Breeveld, Anton, Nistor – Nicoară, Matulevicius, Alex Dos Santos;
Antrenor: Petre Grigoraș.

STEAUA – PANDURII DIGI SPORT LIVE: Steaua incheie etapa a 32-a a Ligii 1, in meciul din Ghencea cu Pandurii. O intalnire fara miza pentru cele doua echipe, dar si fara spectatori, “ros-albastrii” ispasindu-si ultima etapa de suspendare a terenului.

Steaua a devenit matematic campioana etapa trecuta, dupa victoria de la Cluj si este de asteptat ca Laurentiu Reghecampd sa odihneasca mai multi jucatori in vederea finalei Cupei Romaniei.

STEAUA – PANDURII DIGI SPORT LIVE

Cu TITLUL 25 acontat deja, STEAUA primeste vizita celor de la PANDURII cu tribunele goale, campionii ispasind astazi cea de-a dua etapa de suspendare dupa incidentele provocate de supoteri la partida cu FC Brasov. Aparent fara nicio miza, meciul care altadata se juca pentru o clasare cat mai buna in vederea participarii in cupele europene, vine pentru oaspeti intr-un moment nu tocmai placut, PANDURII traversand unul dintre cele mai slabe sezoane din ultima vreme. Dar, cum Reghecampf a anuntat ca va menaja o parte dintre titularii obisnuiti, deoarece STEAUA mai are de jucat finala CUPEI ROMANIEI in acest sezon si nu vrea sa riste indisponibilitati pentru 23 mai, cei de la PANDURII spera sa profite si sa plece din Ghencea cu cele trei puncte, o victorie care ar putea sa ajute trupa lui Grigoras in lupta pentru locul 6 cu CFR CLUJ.

STEAUA – PANDURII DIGI SPORT LIVE:Meciul cu Steaua ii provoaca insa lui Petre Grigoras amintiri nu tocmai placute, tehnicianul gorjenilor jucand pana acum de nu mai putin de 8 ori pe stadionul Stealei si nu numai ca n-a reusit sa scoata vreun punct, ba chiar a fost umilit aproape mereu.

Disputele Steaua – Grigoras, in Ghencea

noiembrie 2001: Steaua – Farul 3-0

septembrie 2004: Steaua – Farul 3-1

aprilie 2007: Steaua – Otelul 3-0

octombrie 2007: Steaua – Otelul 3-1

mai 2009: Steaua – Otelul 5-0

aprilie 2010: Steaua – Poli Iasi 2-1

octombrie 2010: Steaua – Pandurii 2-0

august 2013: Steaua – CFR 3-0

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Amendă de 825 lei dacă nu ai asta în mașină. Legea obligă toți șoferii din România
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Mare atenție! Au apărut primele cazuri de West Nile
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Vine o nouă minivacanță pentru români. Sunt mai multe zile libere ca în 2023
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interzis pentru proprietarii de apartamente. Cei care stau la bloc trebuie să le desființeze
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!