STEAUA PARTIZAN 1-1 în Liga Campionilor

STEAUA-PARTIZAN 1-1. Steaua şi Partizan au terminat la egalitate, miercuri, scor 1-1, în prima manşă din turul III preliminar al UEFA Champions League. Returul se joacă pe 5 august în Serbia.
Alina Costache
29 iul. 2015, 11:07
STEAUA PARTIZAN 1-1 în Liga Campionilor

STEAUA PARTIZAN LIVE VIDEO PRO TV: Mirel Rădoi se va putea baza pe căpitanul Fernando Varela, revenit după o accidentare, dar Nicușor Stanciu nu a putut fi recuperat.

STEAUA – PARTIZAN 1-1

End Time FINAL. STEAUA – PARTIZAN 1-1.

90′Substitution schimbare Steaua: iese Hamroun, intră Mihalcea

89′ – ocazie Saponjic, ocazie Hamroun. Se joacă pe contre

83′Substitution schimbare Partizan: iese Babovic, intra Ilic

81′ – Goals GOL STEAUA! A marcat VARELA, cu capul, din centrarea lui Hamroun. STEAUA – PARTIZAN 1-1 !

76′Yellow Card cartonaş galben pentru Petrovic

75′Substitution schimbare Steaua: iese Breeveld, intră Tahar

73′Yellow Card cartonaş galben pentru Breeveld

70′Substitution schimbare Partizan: iese Oumaru, intra Ninkovic

65′Substitution schimbare Steaua: iese Ad. Popa, intră Tudorie

65′Yellow Card cartonaş galben pentru Varela

63′ – Goals GOL PARTIZAN ! A marcat VULICEVIC, cu un şut în cross din 14 metri. STEAUA – PARTIZAN 0-1 !

58′ Yellow Card cartonaş galben pentru Fabricio

52′ – Hamroun trage sub bară de la 30 de metri, dar scoate portarul

48′ – Ad. Popa pătrunde excelent, driblează doi adversari, dar trage dezamăgitor de la 14 metri

Start Time A început repriza a doua.

End Time PAUZĂ. STEAUA – PARTIZAN 0-0.

40′Yellow Card cartonaş galben pentru Ad. Popa

32′ – Hamroun nu poate devia o minge bine trimisă spre el în careu de Ad. Popa

25′ – intervenţie senzaţională a lui Cojocaru. Partizan, aproape de gol

20′Substitution schimbare Partizan: iese Bojinov, intra Saponjic

11′ – Papp greşeşte din nou, la mijlocul terenului, Oumaru centrează, iar Bojinov este blocat excelent de Toşca

8′ – Muniru trage, dar portarul lui Partizan este la post

3′ – greşeală a lui Papp la mijlocul terenului, dar sârbii nu profită

Start Time A început meciul STEAUA – PARTIZAN.

STEAUA – PARTIZAN. Echipele de start:

Steaua: Cojocaru – Alcenat, Papp, Varela, Toșca – Sulley Muniru, Breeveld – Popa, Hamroun, Chipciu – Tade.

Rezerve: Niță – Râpă, Guilherme, Tudorie, Mihalcea, Tahar, Enceanu.

Antrenor: Mirel Rădoi.

Partizan: Z. Zivkovic – Vulicevic, Fabricio, Petrovic, Balazic – Jevtovic – A.Zivkovic, Brasanac, Babovic, Oumaru – Bojinov.

Rezerve: Klajic – Cirkvoc, Bogosavac, Ilic, Trujic, Saponjic, Ninkovic.

Antrenor: Zoran Milinkovic.

Jugurtha Hamroun va intra în primul 11 în locul marcatorului primului gol din dubla cu Trencin, cel care a deschis drumul către calificare. Algerianul este, de altfel, ceălalt marcator al meciului tur cu slovacii.

Principala amenințare pentru Steaua este Valeri Bojinov, atacantul bulgar în vârstă de 29 de ani care a petrecut 10 sezoane în fotbalul italian.

STEAUA BUCURESTI – PARTIZAN BELGRAD, echipe probabile

Steaua: Cojocaru – Alcenat, Papp, Varela, Guilherme – Breeveld, Muniru – Ad. Popa, Chipciu, Hamroun – Tade;

Antrenor: Mirel Rădoi;

Partizan: Z. Zivkovic – Bandalovski, Balazic, Fabrisio, Petrovic – Jevtovic, Lukic – A. Zivkovic, Ilic, Ninkovic – Bojinov;
Antrenor: Zoran Milinkovic.

STEAUA PARTIZAN LIVE VIDEO PRO TV: Steaua are o cotă de 2,20 la victorie în faţa lui Partizan Belgrad, în timp ce cota ca sârbii să plece victiorioşi de la Bucureşti este 3,40. La winmasters.com tendinţa indică un scor strâns, o diferenţă minimă de goluri, varianta sub 2,5 goluri fiind cotată cu 1,54, în timp ce opusul, peste 2,5 goluri, are cotă 2,42.

În schimb, cota ca Steaua să câştige la zero este de 3,10, în timp ce o victorie a campioanei României cu gol primit are cotă 1,32. Cota ca oaspeţii de la Partizan să câştige la zero este 4,70. Pentru cei care lasă hazardul să decidă există varianta numărul par sau impar de goluri. Pentru un număr par cota este 1,62, iar pentru impar este 2,20.

În general se optează pentru o repriză secundă mai bogată în goluri, cotă 2,06 la winmasters.com, cota ca în ambele reprize să se marcheze la fel este 3, iar cea ca în prima repriză să se înscrie mai mult este 3,15. În categoria fapt divers se mai înscrie şi varianta ultima echipă care înscrie: Steaua – 1,83, Partizan – 2,44.

Partida Steaua – Partizan Belgrad, din prima manșă a turului III preliminar al Ligii Campionilor, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Olanda, avîndu-l la centru pe Kevin Blom, informează site-ul oficial al grupării bucureștene.

STEAUA -PARTIZAN BELGRAD. Kevin Blom va fi ajutat, la cele două linii, de Bas van Dongen și Patrick Langkamp, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Danny Makkelie.

Acesta a mai condus meciul din grupele Europa League 2009-2010 dintre Panathinaikos – Dinamo, scor 3-0, dar și meciurile Steaua – Maccabi Haifa, scor 4-2 din grupele Europa League 2011-2012 și Steaua – Spartak Trnava, 0-1, din turul 3 preliminar al Europa League, 2012-2013.

De asemenea a condus și partida din play-off-ul Europa League dintre Maccabi Haifa și Astra, scor 2-0. Steaua – Partizan este miercuri, de la ora 21:30, în direct la ProTV.

STEAUA-PARTIZAN LIVE VIDEO PRO TV. Calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor poate rezolva eventualele probleme financiare cu care Steaua se poate confrunta, UEFA oferind premii consistente în bani pentru această performanţă. Chiar dacă va fi eliminată în play-off, Steaua va fi repartizată în grupele Europa League, acolo unde de asemenea, sunt oferiţi mulţi bani.

Premiile în bani oferite de UEFA:

– play-off Liga Campionilor – 3 milioane euro

STEAUA – PARTIZANLIVE VIDEO la PROTV de la ora 21:30, este duelul pentru un loc în play-off-ul din LIGA CAMPIONILOR, fază care asigură fie 20 de milioane de euro, prin accederea în grupe, fie 10 milioane de euro, în cazul eliminării, prin intrarea în grupele din Europa League. Steaua s-a calificat în turul III preliminar după 2-0 în deplasare şi 2-3 acasă cu Trencin, în timp ce Partizan a trecut de Dila Gori, 1-0 acasă şi 3-0 în deplasare.

STEAUA – PARTIZAN. Partida STEAUA – PARTIZAN din LIGA CAMPIONIOLOR va fi oficiată de o brigadă de arbitri din Olanda, avându-l la centru pe Kevin Blom. Acesta va fi ajutat, la cele două linii, de Bas van Dongen şi Patrick Langkamp, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Danny Makkelie. Returul dintre Steaua şi Partizan este programat în Serbia, pe 5 august.

STEAUA – PARTIZAN se va disputa fără spectatori, după ce Comisia de Disciplină a UEFA a sancţionat clubul Steaua  cu două meciuri disputate pe teren propriu cu porţile închise, pentru incidentele din timpul partidei cu Dinamo Kiev, contând pentru grupele Ligii Europa din sezonul 2014-2015. La ora partidei STEAUA – PARTIZAN, care va fi LIVE VIDEO la PROTV se anunţă 38 de grade Celsius.

STEAUA – PARTIZAN. „Un meci foarte important, intalnim o echipa dificila. I-am vazut pe cei de la Partizan si pe viu, si pe DVD. Joaca un fotbal deschis, vor sa faca totul pentru un rezultat bun la Bucuresti si pentru a obtine calificarea pe teren propriu, pentru ca au avantajul suporterilor spre deosebire de Steaua. Este foarte important sa nu luam gol acasa. Totusi, sa nu uitam ca e o dubla mansa si putem marca si noi in deplasare. Se poate intampla orice”, a spus Massimo Pedrazzini înainte de STEAUA – PARTIZAN, care va fi LIVE VIDEO la PROTV.

STEAUA – PARTIZAN. „Cunoastem Steaua si istoria ei. E o echipa care participa an de an in cupele europene. Nu sunt foarte multe de spus, stim pe cine avem in fata. Partizan va juca in stilul sau, o sa ne facem jocul obisnuit. Nu ne uitam niciodata la echipa pe care o avem in fata”, a mai precizat Zoran Milinkovic, antrenorul campioanei Serbiei, înainte de STEAUA – PARTIZAN.

STEAUA – PARTIZAN. Echipele probabile la meciul STEAUA – PARTIZAN din LIGA CAMPIONILOR

STEAUA: Cojocaru – Alcenat, Papp, Varela, Guilherme – Muniru, Breeveld – Ad. Popa, Hamroun, Chipciu – Tade. Antrenor: Mirel Rădoi.

PARTIZAN: Z. Zivkovic – Vulicevic, Fabricio, Batazic, Petrovic – Javtovici, A. Zivkovic, Babovic, Brasanac – Oumarou, Bojinov. Antrenor: Zoran Milinkovic.

STEAUA – PARTIZAN, meci din LIGA CAMPIONILOR, se joacă pe Arena Naţională, de la ora 21:30, şi va fi LIVE VIDEO la PROTV.

REZULTATE LIGA CAMPIONILOR: Vicecampioana Ucrainei a rezistat sub privirile a 48.210 spectatori, în fața unei echipe la care au jucat nume precum Nani, van Persie, Raul Meireles, Diego, Simon Kjaer sau Bruno Alves.

Albanezii de la Skenderbeu s-au impus în Republica Moldova, cu scorul de 2-0, în fața echipei Milsami Orhei, la care atacantul român Cristian Bud a fost integralist. Romeo Surdu nu a jucat la formația de peste Prut. Oaspeții s-au impus prin dubla lui Hamdi Salihi.

Un pas mare spre play-off a făcut și Monaco, după succesul cu 3-1 de la Berna, în dauna echipei Young Boys.

Atacantul nigerian Kehinde Fatai (ex-Astra Giurgiu) a marcat un gol pentru Sparta Praga, care a remizat la Moscova cu echipa locală ȚSKA, 2-2. Fatai a început ca titular și a ieșit de pe teren în minutul 57.

Dinamo Zagreb, cu internaționalul român Alexandru Mățel titular, a fost ținută în șah de Molde, pe teren propriu, scor 1-1. Mățel a fost înlocuit în minutul 56 cu portughezul Ivo Pinto (ex-CFR Cluj).

Rezultatele înregistrate marți în prima manșă din turul trei preliminar:
Dinamo Zagreb (Croația) — Molde (Norvegia) 1-1 
Videoton Szekesfehervar (Ungaria) — BATE Borisov (Belarus) 1-1 
Young Boys Berna (Elvețția) — AS Monaco (Franța) 1-3 
Fenerbahce Istanbul (Turcia) — Șahtior Donețk (Ucraina) 0-0 
Panathinaikos Atena (Grecia) — FC Bruges (Belgia) 2-1 
Maccabi Tel Aviv (Israel) — Viktoria Plzen (Cehia) 1-2 
Midtjylland (Danemarca) — APOEL Nicosia (Cipru) 1-2 
Milsami Orhei (Rep. Moldova) — Skenderbeu (Albania) 0-2 
ȚSKA Moscova (Rusia) — Sparta Praga (Cehia) 2-2 
Miercuri au loc partidele: 
HJK Helsinki (Finlanda) — FC Astana (Kazahstan) 
Red Bull Salzburg (Austria) — Malmo FF (Suedia) 
Steaua București (România) — Partizan Belgrad (Serbia) 
Celtic Glasgow (Scoția) — Qarabag Agdam (Azerbaidjan) 
Lech Poznan (Polonia) — FC Basel (Elveția) 
Rapid Viena (Austria) — Ajax Amsterdam (OlandaAlbanezii de la Skenderbeu s-au impus în Republica Moldova, cu scorul de 2-0, în fața echipei Milsami Orhei, la care atacantul român Cristian Bud a fost integralist. Romeo Surdu nu a jucat la formația de peste Prut. Oaspeții s-au impus prin dubla lui Hamdi Salihi.

Un pas mare spre play-off a făcut și Monaco, după succesul cu 3-1 de la Berna, în dauna echipei Young Boys.

Atacantul nigerian Kehinde Fatai (ex-Astra Giurgiu) a marcat un gol pentru Sparta Praga, care a remizat la Moscova cu echipa locală ȚSKA, 2-2. Fatai a început ca titular și a ieșit de pe teren în minutul 57.

Dinamo Zagreb, cu internaționalul român Alexandru Mățel titular, a fost ținută în șah de Molde, pe teren propriu, scor 1-1. Mățel a fost înlocuit în minutul 56 cu portughezul Ivo Pinto (ex-CFR Cluj).

Rezultatele înregistrate marți în prima manșă din turul trei preliminar:
Dinamo Zagreb (Croația) — Molde (Norvegia) 1-1 
Videoton Szekesfehervar (Ungaria) — BATE Borisov (Belarus) 1-1 
Young Boys Berna (Elvețția) — AS Monaco (Franța) 1-3 
Fenerbahce Istanbul (Turcia) — Șahtior Donețk (Ucraina) 0-0 
Panathinaikos Atena (Grecia) — FC Bruges (Belgia) 2-1 
Maccabi Tel Aviv (Israel) — Viktoria Plzen (Cehia) 1-2 
Midtjylland (Danemarca) — APOEL Nicosia (Cipru) 1-2 
Milsami Orhei (Rep. Moldova) — Skenderbeu (Albania) 0-2 
ȚSKA Moscova (Rusia) — Sparta Praga (Cehia) 2-2 
Miercuri au loc partidele: 
HJK Helsinki (Finlanda) — FC Astana (Kazahstan) 
Red Bull Salzburg (Austria) — Malmo FF (Suedia) 
Steaua București (România) — Partizan Belgrad (Serbia) 
Celtic Glasgow (Scoția) — Qarabag Agdam (Azerbaidjan) 
Lech Poznan (Polonia) — FC Basel (Elveția) 
Rapid Viena (Austria) — Ajax Amsterdam (Olanda)

Programul jocurilor de miercuri:

  • STEAUA BUCUREȘTI – Partizan Belgrad (de la ora 21:30)
  • HJK Helsinki – FC Astana – meci arbitrat de o brigadă din România, cu Alexandru Tudor la centru
  • FC Salzburg – FF Malmö
  • Celtic Glasgow – FK Qarabah
  • Lech Poznan – FC Basel
  • Rapid Viena – Ajax Amsterdam


Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Au interdicție. A intra intrat în vigoare de pe 18 iulie 2024
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Drum de mare viteză în România. Traseul pornește din București
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar fi plătit suspectul pentru serviciile ei
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Suspendare permis auto, 30 de zile. Este ilegal în sensul giratoriu, chiar dacă ești singur pe șosea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Principalii republicani cer demisia lui Joe Biden după retragerea sa din cursa pentru realegere
MediaFlux
Se MODIFICĂ VÂRSTA de PENSIONARE! Simona Bucura Oprescu a anunțat EXACT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'