STEAUA-SPARTA PRAGA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: 2-0 GOLURI magnifice Stanciu!

STEAUA-SPARTA PRAGA 2-0. Steaua s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor după ce a eliminat-o pe Sparta Praga în manșa secundă a turului trei preliminar, scor 2-0 (3-1 la general).
Romania TV
03 aug. 2016, 16:38
STEAUA-SPARTA PRAGA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: 2-0 GOLURI magnifice Stanciu!

STEAUA-SPARTA PRAGA  2-0

Min.90: Finla de meci

Min. 80: Schimbare la Steaua. Stanciu este înlocuit de Aganovic în uralele publicului.

Min. 74: Hamroun, încă o ocazie uriaşă, are ghinion în această seară

Min 64: Prima schimbare la Steaua, Achim este înlocuit de Muniru!

Min. 62: GOOOOOOOOOL STEAUA! Stanciu face dubla cu un șut de la 16 metri! 

Min. 56: Avalanşă de ocazii ale Stelei, dar mingea nu intră în plasă.

Min. 53: Steliștii cer penalty după ce șutul lui Popa îl lovește în mână pe Costa. Arbitrul nu acordă însă nimic.

Min. 50: Brabec primeşte al doilea galben şi este eliminat

Min. 49: Hamroun, singur cu portarul, nu reuşeşte să marcheze.

Min. 46: Steaua începe în forţă, şut puţin pe lângă bară Hamroun.

Min. 45. pauză: Steaua – Sparta Praga 1-0, FC Copenhaga – Astra 3-0.

Min. 42: Panică la Steaua, ocazie IMENSĂ a oaspeţilor, steliştii resping cu greu de pe linia porţii prin Golubovici.

Min. 40: Hamroun, singur în careu, trage peste poarta, după o pasă ideală dată de Stanciu.

Min. 36: Bară transversală Tamaş de la mare distanţă. Din păcate, FC Copenhaga – Astra 2-0. 

Tabloul complet în cazul în care Steaua merge mai departe.

 

749572 749569 k1


STEAUA-SPARTA PRAGA 1-0, gol fabulos Stanciu.

Min.26: Ocazie URIAŞĂ Steaua, Enache trece foarte aproape de deschiderea scorului, din pasa lui Hamroun.

Min. 18: Pintilii, şut violent pe lângă vinclu, după o cascadă ofensivă a Stelei.

Min.11: Ocazie mare a Spartei, care ratează prin Sural

Min.10: Stanciu, primul şut pe spaţiul porţii, slab, telefonat, dar publicul s-a trezit şi aclamă.

Gigi Becali: „Am încredere că ne calificăm, nu am emoţii cu ucigaşii Hamroun, Stanciu şi Popa”.

Componenţa formaţiilor:

Steaua: Fl. Niță – Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovic – N. Stanciu, Pintilii, Achim – Ad. Popa, Golubovici, Hamroun.

Sparta Praga: Bicik – Brabec, Yacha, Kadlec – Zuhastel, Costa, Frydek, Dockal, Konate – Lafata, Sural.

Steaua este la un singur pas de play-off-ul UEFA Champions League. După 1-1 în tur, înCehia, vicecampioana României o primeşte pe Sparta Praga pe Arena Naţională, de la ora 20:45. Roş-albaştrii se califică şi la 0-0, însă antrenorul Laurenţiu Reghecampf a afirmat că nici nu ia în calcul o astfel de variantă şi că va juca ofensiv.

În cadrul conferinţei de presă dinaintea meciului cu Sparta Praga, Reghe a declarat că vor fi mai multe surprize în formula de start a Stelei. Una dintre ele ar putea fi un sistem de joc 4-3-3, fără un vârf veritabil, lucru dezvăluit de specialistul Digi Sport, Ilie Dumitrescu, în cadrul emisiunii Fotbal Club. Într-o astfel de ipoteză, linia de mijloc ar urma să fie asigurată de Achim, Pintilii şi Stanciu, în timp ce Adi Popa şi Hamroun l-ar flanca pe Stanciu, în atac.

STEAUA-SPARTA PRAGA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV SAU AICI

Totuşi, având în vedere faptul că adversarii stau foarte bine din punct de vedere fizic, Reghe ar putea opta pentru un vârf de forţă, cu experienţă. Singurul care respectă aceste cerinţe este nou-venitul Golubovic. Într-o formulă 4-3-3, pe care Reghe a experimentat-o destul de des în ultimul timp, extremele ar fi Adi Popa şi Hamroun, în timp ce Stanciu şi Achim ar evolua ca „interi”, lângă singurul „închizător” – Pintilii. În oricare dintre cele două formule de mai sus, apărarea este cea standard, formată din Enache, Tamaş, Toşca şi Momcilovic. În poartă urmează să fie titularizat Florin Niţă.

O a treia variantă de echipă pentru returul cu Sparta Praga ar fi în sistemul 4-2-3-1, cel preferat de Reghe în sezonul trecut. Aici, Popa, Stanciu şi Hamroun l-ar susţine din spate pe Golubovic, în timp ce Achim ar face pereche cu Pintilii în faţa defensivei.

Altfel, fiecare stelist va primi câte 15.000 de euro, dacă vicecampioana va elimina formaţia din Cehia. Steaua are prima şansă, ţinând cont că a scos un rezultat favorabil în tur, 1-1, având şi statistica de partea sa.

Echipa probabilă a Stelei în 4-3-3: Niță – Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovic – Achim, Pintilii, N. Stanciu – Adi Popa, Golubovic, Hamroun

Echipa probabilă a Stelei 4-2-3-1: Niță – Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovic – Achim, Pintilii – Adi Popa, N. Stanciu, Hamroun – Golubovic

STEAUA-SPARTA PRAGA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Steaua este favorită la calificarea în play-off-ul UEFA Champions League. După 1-1 în turul de la Praga, cu Sparta, Laurenţiu Reghecampf a anunţat că acesta este cel mai important meci al sezonului, unul care poate aduce o schimbare de strategie a transferurilor. 

„Cred eu că este cel mai important meci al echipei noastre. Dacă vom reuși să ne calificăm foarte multe lucruri se vor schimba în bine. Mă refer la jucători, la tot ce înseamnă Steaua București. Mă bucură interesul suporterilor, afluența, pentru că avem meci dificil. Nu avem probleme de lot, sper să ne calificăm.

Nu avem voie să plecăm de la 0-0. E un rezultat care ne califică, dar meciul durează poate şi mai mult de 90 de minute. Eu sper să marchez. 
Intrăm pe teren să câștigăm, ştim ce avem de făcut și vom face tot ce putem pentru a marca cu un gol mai mult decât adversarul. Sunt mulți jucători la început de drum, e foarte important pentru ei.

Am pregătit și varianta loviturilor de la 11 metri, dar sper să nu se ajungă acolo. Suntem pregătiți pentru orice. Vom vedea mâine, când veți afla și echipa. Veți avea anumite surprize, dar vă las să vă gândiți. Dar nu cred ca veți ghici echipa de mâine”, a spus Laurenţiu Reghecampf, într-o conferinţă de presă transmisă în direct de Digi Sport 3.

STEAUA-SPARTA PRAGA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV.

STEAUA – SPARTA PRAGA: Steaua este la un pas de play-off-ul UEFA Champions League. Gruparea condusă de Laurenţiu Reghecampf are prima şansă în returul cu Sparta Praga, după rezultatul favorabil din prima manşă (1-1). Mai mult, „roş-albaştrii” au şi statistica de partea lor.

În ultimii 15 ani, Steaua a avut parte de 3 duble europene, în care turul a fost disputat în deplasare şi în care s-a înregistrat scorul de la Praga. Şi de fiecare dată, bucureştenii au fost cei care au mers mai departe.

În stagiunea 2003-2004 a Cupei UEFA, Steaua a jucat în preliminarii cu Neman Grodno. Meciul tur, disputat în Belarus, s-a terminal 1-1, iar manşa retur a adus tot o remiză, 0-0. Golul înscris în deplasare a calificat echipa din Ghencea mai departe.

În următoarea dublă a acelui sezon, Steaua a avut parte de un adversar mult mai redutabil. În turul întâi, echipa condusă atunci de Victor Piţurcă a obţinut un 1-1 pe terenul luiSouthampton. La Bucureşti, trupa din care atunci făceau parte Rădoi, Aliuţă sau Claudiu Răducanu s-a impus cu 1-0 şi s-a calificat în runda următoare.

Poate cel mai important rezultat de 1-1 din istoria clubului a fost înregistrat în 2006, în celebrul sfert european cu Rapid, în manşa tur din Giuleşti. Pe Lia Manoliu a urmat un 0-0, iar Olăroiu a dus Steaua în semifinalele Cupei UEFA, acolo unde a fost eliminată dramatic de Middlesbrough, după 1-0 în România şi 2-4 în Anglia.

STEAUA-SPARTA. Antrenorul cehilor e conştient că partida se va juca sub presiune, dar spune că nici el, nici jucătorii pe care-i antrenează, nu au voie să fie apăsaţi de încărcătura emoţională mare creată în jurul meciului. Scasny spune că nu vrea ca formaţia sa să repete greşelile din repriza a doua a partidei de la Praga şi anunţă că Sparta nu se va arunca în atac, în condiţiile în care nu se poate califica sub nicio formă dacă nu înscrie măcar o dată.

Citeşte şi STEAUA – SPARTA PRAGA 2016. Gigi Becali oferă prime uriaşe pentru calificare. Cum îi motivează pe

STEAUA-SPARTA PRAGA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Fiecare jucător al Stelei va primi câte 15.000 de euro dacă roş-albaştrii o vor elimina pe Sparta Praga, miercuri seara, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. 

Nu contează prima, important este să ne calificăm și să ajungem în grupele Europa League. Suntem încrezători și mult mai concentrați față de meciul din tur, i-am simțit pe băieții foarte concentrați. Vom face tot posibilul să ne calificăm„, a declarat Mihai Pintilii.

STEAUA – SPARTA PRAGA 2016. Laurențiu Reghecampf l-a contrazis pe mijlocaș. „Contează foarte mult și prima de joc. Nu vor ei să spună, normal că vor juca și pentru primă„.

Dacă ajunge în grupele Europa League, Steaua va fi recompensată cu până la 10 milioane de euro. Accederea în grupele Ligii Campionilor îi vor aduce Stelei 25 de milioane de euro.

STEAUA-SPARTA PRAGA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV.

Ne dorim să ne calificăm. Aşa cum am spus şi înaintea meciului tur, experienţa noastră ne ajută foarte mult, dar în acest meci, pe lângă experienţă, trebuie să fim concentraţi, să fim uniţi, pentru a ne ieşi jocul. Nu pot să spun că vom ataca tot meciul. Am avut câteva probleme de lot în meciul tur, dar jucătorii s-au recuperat pentru acest meci. Trebuie să avem grijă să nu repetăm jocul din repriza a doua de la Praga. Vom vedea cum va decurge jocul, oricum nu vom ataca în permanenţă.

Şi dacă aş simţi presiune nu am voie să o arăt, băieţii nu au voie să simtă aşa ceva pentru că ar fi destul de grav, este un meci cu încărcătură emoţională mare, dar nu am voie să mă las apăsat de aceste emoţii sau de această greutate a meciului„, a spus Zdenek Scasny, la conferinţa de presă.

Steaua întâlnește miercuri, de la ora 20.45, pe Arena Națională din Capitală, formația cehă Sparta Praga, într-o partidă contând pentru manșa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Partida tur s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

STEAUA-SPARTA PRAGA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Sparta Praga s-a impus cu 3-2 în ultimul meci înainte de returul cu Steaua, din cadrul turului trei al Ligii Campionilor. Echipa antrenată de Zdenek Scasny a cîștigat împotriva grupării Slovacko într-o manieră mult mai clară decît o arată scorul! 

STEAUA-SPARTA PRAGA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV Cele trei goluri marcate de Sparta, în prima etapă a campionatului din Cehia, au fost reușite de Dockal (2) și Konate. În afară de Lafata care a intrat pe parcursul reprizei secunde, antrenorul Scasny a folosit același ”11” ca în meciul cu Steaua.

STEAUA-SPARTA PRAGA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV Scorul meciului cu Slovacko a fost strîns, însă echipa care a controlat în totalitate partida a fost Sparta. Steaua trebuie să fie foarte atentă, întrucât Sparta va veni la București să atace. A demonstrat acest lucru în meciul cu Slovacko! Gruparea din Praga a avut o posesie de aproape 60 % în meciul din campionat.

STEAUA-SPARTA PRAGA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV Mai mult de atît, viitoarea adversară a Stelei a irosit foarte multe ocazii de gol. A avut nu mai puțin de 15 șuturi pe poartă, însă portarul lui Slovacko a făcut minuni! Laurențiu Reghecampf trebuie să găsească o soluție pentru a-l anihila pe Dockal. Mijlocașul de creație al Spartei Praga a marcat de două ori în meciul cu Slovacko, iar în partida cu Steaua, disputată din urmă cu cîteva zile, a centrat perfect la golul lui Sural.

STEAUA-SPARTA PRAGA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV Partida Steaua – Sparta Praga se dispută miercuri, 3 august, începînd cu ora 20:45, pe Arena Națională. Pînă în acest moment, s-au vîndut aproximativ 12.000 de bilete. Oficialii Stelei sînt optimiști. Aceștia așteaptă în jur de 30.000 de oameni la stadion.

PRO TV LIVE VIDEO SPARTA PRAGA – STEAUA în Liga Campionilor. Emoţii mari pentru microbiştii din România. Steaua va debuta în această seară în preliminariile Champions League din acest sezon. Vicecampioana României se va lupta pentru un loc în play-off-ul Ligii Campionilor, cu Sparta Praga. Echipa lui Laurenţiu Reghecampf porneşte cu şansa a doua după ce mai multe vedete au părăsit echipa, iar altele sunt în conflict cu conducerea. Pe de altă parte, cea mai titrată echipă a Cehiei, cu 33 de titluri în palmares, Sparta vrea sa intre in grupele Ligii dupa 11 ani, miza dublei confruntări fiind de peste 10 milioane de euro. Cu un singur meci oficial în acest sezon şi cu multe goluri în lot, Reghecampf l-ar putea titulariza în locul fugarului Hamrun pe Adi Popa, jucătorul care tocmai a fost sărbătorit în cantonament. De altfel, nici casele de pariuri din România nu dau prea mari şanse echipei noastre. Wimnasters o creditează pe Steaua cu o cotă de peste 6 la victorie, în timp ce gazdele au o cotă de 1.60, iar egalul este creditat co o cotă de aproape 4.

Cum a fost în tur

Min. 90: Final de meci, Sparta-Steaua 1-1

Min. 75 – GOL Nicuşor Stanciu, din lovitură liberă

Min. 65 – Stanciu e aproape de gol! Trage din careul Spartei, dar Bicik respinge

Min. 61 – Tamaş trage de la distanţă, portarul Spartei prinde cu uşurinţă

Min. 49 – Ocazie mare pentru Steaua! Golubovic reia după o centrare, balonul trece puţin pe lângă poartă

MIN. 45, pauză: SPARTA PRAGA-STEAUA 1-0

Min. 40 – O nouă ocazie mare a Spartei, Niţă scapă după un şut puternic de la marginea careului

Min. 35 – Sparta deschide scorul după un corner! Sural reia nestingherit cu capul din careu, Niţă nu mai poate salva Steaua de această dată

Min. 33 – Fază controversată! Momcilovici este împins în careu, steliştii cer penalty, dar arbitrul nu dă nimic

Min. 31: Stanciu şi Golubovic, aproape de deschiderea scorului, după un contraatac tăios al Stelei.

Min. 30: Niţă, providenţial pentru Steaua, scoate ca la handbal.

Min. 21 – Acelaşi Stanciu e aproape de gol, portarul Bicik iese foarte bine şi îndepărtează pericolul

Min. 16 – Golubovic trage de la distanţă, balonul trece mult pe lângă poartă

MIN.4: Ocazie importantă pentru Steaua. Momcilovic centrează din stânga, Stanciu reia cu capul din centrul careului, dar Bicik se întinde şi respinge în lateral. Replica cehilor vine rapid, dar Niţă reţine fără probleme şutul lui Dockal.

Echipele de start:

  • Sparta  Praga: Sparta Praga: Bicik – Holex, Brabec, Kadlec – Zahustel, Dockal, Frydek, Cermak, Konate – Sural, Lafata
  • Steaua: Niţă – Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovic – Pintilii, Achim – Aganovic, Stanciu, Tudorie – Golubovic

PRO TV LIVE VIDEO SPARTA PRAGA – STEAUA în Liga Campionilor. Aganovic sau Popa i-ar putea lua locul lui Hamroun

Reghecampf a aşteptat cu emoţii ziua în care Steaua va juca primul meci din cupele europene, din acest sezon. Adi Popa şi Mihai Pintilii au avut probleme medicale în cursul săptămânii şi erau incerţi pentru acest meci. Veste bună pentru stelişti este că cei doi şi-au revenit şi sunt şanse mari ca ambii să fie titulari cu Sparta Praga. În locul lui Hamroun ar putea fi folosit Aganovic, cel care a jucat mijlocaş stânga şi la Viitorul. Şi s-a descurcat foarte bine. Vor apărea însă probleme dacă unul dintre fundaşii centrali se va accidenta.  

Echipa probabilă a Stelei: Niţă – Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovic – Pintilii, Achim – Adi Popa, Stanciu, Aganovic – Golubovic

PRO TV LIVE VIDEO SPARTA PRAGA – STEAUA în Liga Campionilor. Reghecampf e optimist

Laurenţiu Reghecampf este optimist înaintea meciului de la Praga. Chiar dacă i-a pierdut pe Varela şi pe Chipciu şi a fost nevoit să-l excludă pe Hamroun din lot, antrenorul susţine că are soluţii.

Laurenţiu Reghecampf, care în ultima săptămână a pierdut trei piese de bază (Chipciu şi Varela, transferaţi, şi Hamroun, exclus din lot pe motive de indisciplină), are mari probleme pentru a alcătui un prim 11 competitiv la acest nivel. Mai ales că alţi doi titulari – Pintilii şi Adi Popa – au acuzat probleme medicale. Dacă în cazul închizătorului temerile au fost risipite, rămâne de văzut în ce măsură cel poreclit „Motoreta” va fi apt de joc la ora disputei.

„Pintilii s-a antrenat normal. În ultimele şapte zile a participat la şedinţele de pregătire. Şi Popică pare a fi ok, vom vedea după antrenamentul din această seară. Voi sta de vorbă cu staff-ul medical şi voi lua o decizie în cazul lui”, a spus Reghecampf, în conferinţa de presă, pentru ca apoi să vorbească despre încrederea pe care o acordă fotbaliştilor tineri: „Avem jucători tineri, avem fotbalişti care pot creşte, care pot face faţă. Vom vedea ce se va întâmpla. Dar, indiferent de rezultatul de marţi, ar trebui să nu ne grăbim cu anumite concluzii”.

Întrebat despre punctele forte ale echipei din Cehia, Reghecampf a identificat fazele fixe şi modul în care fac tranziţia în momentul în care intră în posesia balonului.

„Trebuie să fim foarte atenţi, au jucători care se pretează foarte bine la contra-atac. Sunt foarte periculoşi şi la fazele fixe, dar cred că jucătorii noştri sunt pregătiţi pentru acest meci. Am lucrat la fazele fixe, încercăm să stăm mult mai bine şi să fim mult mai atenţi. Şi noi avem jucători care se pot descurca foarte bine la astfel de faze”.

„Situaţia lui Hamroun e cât se poate de clară pentru noi. El nu s-a prezentat sâmbătă şi duminică la antrenamente. Ne-a spus că are probleme personale şi trebuie să zboare la Paris. Aţi văzut că nu s-a dus acolo. Noi am luat decizia de a nu îl include în lot pentru meciul cu Sparta Praga. Nu putem fi de acord cu asemenea ieşiri din partea unui jucător care se vrea unul dintre cei mai importanţi ai echipei noastre. Eu cred că noi am fost mereu lângă el şi l-am ajutat, în timp ce reacţia lui nu merită să fie comentată”, a declarat Reghecampf la Praga, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Sparta.

„Am venit aici să facem un meci bun și un rezultat pozitiv. S-au vândut jucători foarte buni, am adus jucători de la care sperăm să ajungă la nivelul celor care au plecat. Trecem printr-o perioadă mai dificilă, nu numai noi, ci fotbalul românesc. Am mare încredere, avem tineri care pot crește care pot face față”, a spus Reghecampf.

Mihai Pintilii este recuperat complet, iar Adi Popa are şi el şanse să joace cu Sparta Praga. Titular în finala Cupei Ligii, contra Concordiei, Vlad Achim va debuta acum în cupele europene.

„Mereu mi-am dorit să joc la acest nivel, am avut speranța că pot ajunge aici, acum că am ajuns îmi doresc să fac un joc bun și echipa să meargă mai departe”, a spus Vlad Achim.

La fel ca şi Steaua, Sparta Praga a ocupat locul 2 în sezonul trecut.

„Situatia este foarte clara pentru noi. A prezentat-o si pe site. Hamroun nu s-a prezentat la antrenament spunandu-ne ca are probleme personale, ca trebuie sa zboare la Paris. Nu a facut asta. S-a dus in alta parte. Este problema lui. Noi l-am suspendat pentru meciul tur cu Sparta Praga. Nu putem fi de acord cu asemenea iesiri din partea unui jucator care se vrea a fi unul dintre cei mai importanti din echipa noastra. E jucator profesionist, stie ce are de facut si cred ca noi am fost mereu langa jucatori. L-am ajutat pe Hamroun.”

PRO TV LIVE VIDEO SPARTA PRAGA – STEAUA în Liga Campionilor. Cehii sunt optimisti: „Experienta ne va ajuta”

Cehii de la Sparta Praga sunt increzatori inaintea intalnirii cu Steaua si se considera favoriti.

„Nu e nicio drama, echipele se cunosc, va fi bine, chiar daca Steaua a vazut pe viu cum joaca Sparta. Si Sparta a studiat jocul Stelei”, a declarat antrenorul Spartei Praga, Zdenek Scasny.

„Nu avem nicio problema, ne gandim ca experienta noastra ne va ajuta, avem o sansa buna, se joaca pentru Liga Campionilor si asta e tot ce conteaza. Important e cum vom evolua noi”, a spus si unul dintre cei mai importanti jucatori ai Spartei, Borek Dockal.

Cea mai titrata echipa a Cehiei, cu 33 de titluri in palmares, Sparta vrea sa intre in grupele Ligii dupa 11 ani.

„Acest meci este foarte important, ne poate apropia si mai mult de obiectic, de telul nostru. De acest meci depinde tot sezonul urmator. Vrem sa jucam in Liga Campionilor, astfel ca meciul cu Steaua este cel mai important”, a mai spus antrenorul Spartei.

Ultimele intalniri oficiale intre Steaua si Sparta Praga au avut loc in 1988, in turul 1 al Cupei Campionilor. Steaua a castigat la Praga cu 5-1 si a remizat pe teren propriu, scor 2-2. In acel an, Steaua a ajuns pana in finala CCE, pierzand cu 0-4 in fata Milanului.

PRO TV LIVE VIDEO SPARTA PRAGA – STEAUA în Liga Campionilor. Miza e de zeci de milioane de euro

Dacă însă nu va trece de Sparta Praga, Steaua va merge în play-off-ul Europa League şi, în cazul în care va intra în grupe, în conturile sale va intra un bonus de aproximativ 3 milioane de euro. Dacă vor reuşi surpriza şi se vor califica în grupele Ligii, bonusul garantat va fi de 14,4 milioane de euro. În aceste sume nu au fost incluse bonusurile pentru puncte în faza grupelor, marketpoll-ul sau banii din bilete – care sunt venituri variabile.

Bonus tur 3 preliminar UCL: 500.000 euro
Bonus participare în Play Off UCL: 3 milioane euro
Bonus acces grupe UEL: 2,4 mil euro
Bilete la cinci partide disputate pe teren propriu: 1 milion euro
Cota minimă din market poll: aproximativ 2,5 milioane euro 

SPARTA PRAGA – STEAUA, ÎN TURUL 3 PRELIMINAR AL LIGII CAMPIONILOR, MARŢI, DE LA 21:00 

Foştii jucători ai echipei Steaua Bucureşti, Alexandru Chipciu, Claudiu Keşeru şi Florin Gardoş, plecaţi între timp de la formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf, le-au transmis mesaje de încurajare foştilor colegi înainte de meciul cu Sparta Praga, prin intremediul site-ului Eu Sunt 12.

Fie că au plecat acum un an, doi, sau chiar în această vară de la Steaua, cei trei foşti stelişti ţin pumnii echipei patronate de George Becali în încercarea de a accede în grupele Ligii Campionilor, după trei ani de absenţă. Doi dintre ei, Chipciu şi Keşeru, sunt angrenaţi în aceeaşi fază a competiţiei ca şi Steaua.

„Chiar dacă a plecat Chipciu şi adversarul nu este deloc unul uşor, Steaua are şanse mari să meargă în play-off-ul Ligii. Am încredere în băieţi, sigur sunt conştienţi de importanţa pe care o are acest meci pentru întreg sezonul. Uneori, unitatea grupului poate fi cea mai mare calitate a echipei. Iar dacă mai ai şi suporterii alături, atunci o nouă calificare în grupele europene poate fi aproape„, a spus Gardoş, conform Eu Sunt 12.

Plecat de la Steaua la începutul anului 2015, Claudiu Keşeru a ajuns la Ludogoreţ, echipa care a eliminat-o pe Steaua din play-off-ul Ligii Campionilor în 2014. Fostul stelist susţine că şi-ar dori să se întâlnească cu foştii săi colegi în grupele Ligii, nu mai devreme.

Mi-ar plăcea să mă întâlnesc cu foştii mei colegi in grupele Ligii, într-un meci Steaua – Ludogoreţ. Atât ei, cât şi noi întâlnim adversari puternici în turul trei. Chiar dacă Steaua vine după un sezon mai puţin reuşit, pregătirea bună din aceasta vară cred că va cântări enorm şi băieţii se vor califica în play-off-ul Champions League. Le doresc multă baftă şi visez împreună cu ei la momentul în care suporterii vor umple din nou stadionul. Sper că asta să se întample chiar de la returul cu Sparta”, a fost mesajul lui Keşeru.

Ludogoreţ joacă, la rândul său, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, cu Steaua Roşie Belgrad. Partida se va disputa în dublă manşă, iar meciul tur se va juca pe 26 iulie, în timp ce returul va avea loc pe 2 august.

Plecat chiar în această vară de la Steaua, Alex Chipciu le-a transmis şi el un mesaj de încurajare foştilor colegi de la Steaua. La rândul său, Chipciu va juca cu noua formţie, Anderlecht, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, cu FK Rostov.

„Îmi pare rău că meciul Stelei e la aceeaşi oră cu Rostov – Anderlecht, mi-ar fi plăcut să-l văd. Sunt alături de foştii mei colegi, am vorbit cu câţiva dintre ei şi le-am urat baftă, ştiu că pot să scoată un rezultat bun şi sper să ne calificăm împreuna în turul următor”, a declarat Chipciu pentru Eu Sunt 12. Meciul FK Rostov – Anderlecht se va juca marţi, de la ora 21:00.

Partida dintre Sparta Praga şi Steaua, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa marţi, de la ora 21:00, la Praga. Returul va avea loc pe 2 august la Bucureşti.

DailyBusiness
Românii din Diaspora vor avea weekend întreg pentru a-și decide viitorul! Cum se vor desfășura alegerile parlamentare
Spynews
Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor! Decizie de ultimă oră a Instanței Supreme
Bzi.ro
Gabriela Cristea a făcut celebra ciocolată din Dubai: „Ce frumos se vede cu aurul acesta!”
Fanatik.ro
Ele sunt zodiile care vor face schimbări radicale până la sfârșitul lunii. Se anunță multe transformări pentru acești nativi
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Șoferii din România sunt obligați în termen de 30 de zile
Playtech.ro
Delia a AJUNS de nerecunoscut! Doamneee ce și-a făcut la față!!! Arată ca Loredana Groza
DailyBusiness
NU ajung veniturile de la o lună la alta! 99% dintre români lucrează PENTRU BANI!
Adevarul
După un an în armata lui Putin, un cetățean tadjik povestește cum îi păcălește Rusia pe mercenari
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
Cât a mers darul la nunta lui Marian Mexicanu cu Ana Maria. Sute de invitați s-au distrat la petrecere
Spynews
22 de elevi și trei profesori morți! Autocarul cu care au plecat în excursie a luat foc / FOTO
Evz.ro
Documentul de care scapă mulți dintre cei care vor să se pensioneze. Data, 1 ianuarie 2025
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
kanald.ro
Accident teribil în Teleorman! Gabriela a murit la doar 40 de ani, după ce s-a ciocnit cu un alt șofer pe E70. Printre pompierii care au intervenit s-a aflat chiar soțul ei
Cancan.ro
Mihai Grama, un bărbat din Reghin, a dat lovitura cu o afacere unică în lume: 'Unii au râs de mine'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se confiscă banii în România. Iei și amendă 10.000 lei. Obligație legală din 1 octombrie
StirileBZI
Aceste anvelope devin interzise de la 1 octombrie! Toți șoferii vor fi sancționați
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
stirilekanald.ro
Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"
substantial.ro
Marcel Ciolacu: Kelemen Hunor nu ar accepta funcţia de premier
MediaFlux
PENSIE mai MARE în OCTOMBRIE. LEGEA a intrat în vigoare
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cum se încasează șpaga la DSVSA Ilfov