STEAUA – SPARTA PRAGA: Reghecampf a exersat loviturile de la 11 m

Steaua - Sparta Praga se va disputa miercuri, 3 august, de la ora 20:45, pe Arena Națională și va fi arbitrată de Danny Makkelie. Partida va putea fi urmărită în format live text pe RomaniaTV.net.
Filip Stan
02 aug. 2016, 10:22
STEAUA - SPARTA PRAGA: Reghecampf a exersat loviturile de la 11 m

STEAUA – SPARTA PRAGA: Steaua este favorită la calificarea în play-off-ul UEFA Champions League. După 1-1 în turul de la Praga, cu Sparta, Laurenţiu Reghecampf a anunţat că acesta este cel mai important meci al sezonului, unul care poate aduce o schimbare de strategie a transferurilor. 

„Cred eu că este cel mai important meci al echipei noastre. Dacă vom reuși să ne calificăm foarte multe lucruri se vor schimba în bine. Mă refer la jucători, la tot ce înseamnă Steaua București. Mă bucură interesul suporterilor, afluența, pentru că avem meci dificil. Nu avem probleme de lot, sper să ne calificăm.

Nu avem voie să plecăm de la 0-0. E un rezultat care ne califică, dar meciul durează poate şi mai mult de 90 de minute. Eu sper să marchez. 
Intrăm pe teren să câștigăm, ştim ce avem de făcut și vom face tot ce putem pentru a marca cu un gol mai mult decât adversarul. Sunt mulți jucători la început de drum, e foarte important pentru ei.

Am pregătit și varianta loviturilor de la 11 metri, dar sper să nu se ajungă acolo. Suntem pregătiți pentru orice. Vom vedea mâine, când veți afla și echipa. Veți avea anumite surprize, dar vă las să vă gândiți. Dar nu cred ca veți ghici echipa de mâine”, a spus Laurenţiu Reghecampf, într-o conferinţă de presă transmisă în direct de Digi Sport 3.

Echipa probabilă a Stelei (4-2-3-1): Niță – Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovic – Achim, Pintilii – Adi Popa, N. Stanciu, Hamroun – Golubovic

STEAUA – SPARTA PRAGA: Steaua este la un pas de play-off-ul UEFA Champions League. Gruparea condusă de Laurenţiu Reghecampf are prima şansă în returul cu Sparta Praga, după rezultatul favorabil din prima manşă (1-1). Mai mult, „roş-albaştrii” au şi statistica de partea lor.

În ultimii 15 ani, Steaua a avut parte de 3 duble europene, în care turul a fost disputat în deplasare şi în care s-a înregistrat scorul de la Praga. Şi de fiecare dată, bucureştenii au fost cei care au mers mai departe.

În stagiunea 2003-2004 a Cupei UEFA, Steaua a jucat în preliminarii cu Neman Grodno. Meciul tur, disputat în Belarus, s-a terminal 1-1, iar manşa retur a adus tot o remiză, 0-0. Golul înscris în deplasare a calificat echipa din Ghencea mai departe.

În următoarea dublă a acelui sezon, Steaua a avut parte de un adversar mult mai redutabil. În turul întâi, echipa condusă atunci de Victor Piţurcă a obţinut un 1-1 pe terenul luiSouthampton. La Bucureşti, trupa din care atunci făceau parte Rădoi, Aliuţă sau Claudiu Răducanu s-a impus cu 1-0 şi s-a calificat în runda următoare.

Poate cel mai important rezultat de 1-1 din istoria clubului a fost înregistrat în 2006, în celebrul sfert european cu Rapid, în manşa tur din Giuleşti. Pe Lia Manoliu a urmat un 0-0, iar Olăroiu a dus Steaua în semifinalele Cupei UEFA, acolo unde a fost eliminată dramatic de Middlesbrough, după 1-0 în România şi 2-4 în Anglia.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Au interdicție. A intra intrat în vigoare de pe 18 iulie 2024
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Drum de mare viteză în România. Traseul pornește din București
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar fi plătit suspectul pentru serviciile ei
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Suspendare permis auto, 30 de zile. Este ilegal în sensul giratoriu, chiar dacă ești singur pe șosea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Kamala Harris anunță că va candida pentru nominalizarea prezidențială democrată
MediaFlux
Se MODIFICĂ VÂRSTA de PENSIONARE! Simona Bucura Oprescu a anunțat EXACT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'