STEAUA-STROMSGODSET. Declaraţie ULUITOARE a lui Gâlcă înainte de RETUR

STEAUA-STROMSGODSET. Steaua va juca, miercuri, pe Arena Naţională, returul cu Stromsgodset, din turul II preliminar al UEFA Champions League. Steaua are prima şansă de calificare după ce s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Stromsgodset.
Filip Stan
22 iul. 2014, 10:24
STEAUA-STROMSGODSET. Declaraţie ULUITOARE a lui Gâlcă înainte de RETUR

STEAUA-STROMSGODSET. Costel Gâlcă, antrenorul celor de la Steaua, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la o victorie fără drept de apel în returul de la Bucureşti cu Stromsgodset.

STEAUA-STROMSGODSET. Brigadă din Israel la returul dintre STEAUA şi STROMSGODSET

„Stromgodset este o echipă bună, chiar foarte bună. Să recunoaștem, ne-a dominat în prima repriză și am avut noroc de un portar aflat într-o zi de excepție.

Aștept de la echipa mea să domine jocul, să câștigăm clar, să mergem peste ei și să demonstrăm ce reprezintă Steaua în Europa. N-am spus că este un meci ușor, dar trebuie să ne impunem. Nu există relaxare la noi, jucătorii sunt conștienți de modul cum a arătat prima partidă.

Vreau să ne dominăm adversarul și așa va veni și rezultatul final. Trebuie să avem posesie și să ne simtă din primele minute petrecute pe teren că le suntem o echipă superioară din toate punctele de vedere”, a declarat Costel Gâlcă.

Steaua – Stromsgodset începe de la scorul de 1-0, după ce Iancu a înscris singurul gol al meciului de la Drammen, cu o execuţie de efect. Steaua este văzută drept favorită şi la retur, având cota 1,55 la victorie. Pentru a se califica în turul 3 preliminar, Steaua trebuie să nu piardă returul cu norvegienii. Orice victorie a oaspeţilor, în afară de 1-0 (caz în care vom avea prelungiri), îi califică pe aceştia mai departe. Învingătoarea din meciul Steaua – Stromsgodset va juca în turul trei preliminar cu câştigătoarea dintre georgienii de la Dinamo Tbilisi şi kazahii de la Aktobe, cei din urmă fiind favoriţi, după ce au câştigat turul cu 1-0 în deplasare. Învinsa dintre Steaua şi Stromsgodset va fi eliminată din Europa.

STEAUA-STROMSGODSET, meci din Liga Campionilor, precedat de un SCANDAL URIAŞ

Antrenorul celor de la Steaua nu crede că va mai pleca vreun jucător până când echipa se va califica în grupele UEFA Champions League.

„Nu se mai pune problema să plece cineva de la Steaua. După ce ne vom califica, vom vedea. E altă discuţie. Dacă atunci va pleca cineva, sigur va fi înlocuit de un jucător de aceeaşi valoare. Până la urmă, e normal ca oricare dintre jucători să vrea să plece, să ajungă mai departe, la echipe mari, mai puternice, să câştige mai mulţi bani.

Dacă ar veni un mijlocaş, eu vreau să fie unul bun, nu un nou Costel Gâlcă. Eu am fost doar un jucător de echipă, nimic mai mult. Am vorbit de cîteva ori cu Gigi Becali. De câte ori poate el mă sună”, a mai spus Costel Gâlcă.

STEAUA-STROMSGODSET. Prezent alături de Costel Gâlcă la conferinţa de presă, fundaşul polonez al celor de la Steaua, Lukasz Szukala, a prefaţat şi el duelul cu Stromsgodset.

„Stromgodset e o echipă puternică, e campioana Norvegiei. În tur n-am avut deloc un meci ușor. Însă nu avem temeri, intrăm pe teren și jucăm, iar la final sunt convins că Steazua va câștiga. Nu mă gândesc la următorul adversar, pentru că mai avem 90 de minute și știu că nu va fi o partidă ușoară. După aceea ne vom putea gândi.

În tur, în prima repriză n-am intrat bine în joc, dar din fericire a existat și partea secundă. Trebuie să ne prezentăm mai bine acum, în fața propriilor suporteri. Am mai jucat cu Varela în centru, avem un lot valoros, avem calitate și am încredere în toți jucătorii. S-a văzut și în meciul cu Rapid.

Trebuie să avem încredere unii în alții, este un sezon lung și avem nevoie de toți jucătorii, pentru că mai multe competiții nu pot fi duse de aceiași jucători meci de meci”, a afirmat Szukala.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Obiceiul la care e bine să renunți dacă ai peste 50 de ani. Efectul se poate vedea și într-o lună de zile
Capital.ro
Românii sunt verificați. ANAF face măcel. Este obligatoriu în România
Playtech.ro
Mihai Bendeac, UMILIT după ce l-a parodiat pe Andrei Versace. Ce a postat după MOARTEA lui
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cel mai șocant film horror din istorie. E cea mai profitabilă producție
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Israel rămâne cel mai puternic aliat al SUA în Orientul Mijlociu, afirmă Netanyahu înaintea vizitei în Washington
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!