STEAUA TRENCIN LIVE VIDEO PRO TV 2-3: Calificare cu mari emoţii

Steaua - Trencin 2-3 şi Steaua va juca împotriva celor de la Partizan Belgrad în turul următor din preliminariile Ligii Campionilor. 
Filip Stan
22 iul. 2015, 19:02
STEAUA TRENCIN LIVE VIDEO PRO TV 2-3: Calificare cu mari emoţii

STEAUA-TRENCIN 2-3, rezultat final

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 84: Wesley aduce iar emoţiile pe Arena Nationala, 2-3!!! Trencin inscrie în inferioritate numerică.

Min. 57: 2-2: Penalty pentru Steaua, Tade egalează.

Min. 52: STEAUA – TRENCIN 1-2, GOOOOOOOOOOOOL MUNIRU.

În partida tur, Steaua s-a impus pe terenul lui Trencin cu 2-0, prin golurile marcate de Stanciu şi Hamroun.

Min. 20: 0-2, Şoc pe Arena Naţională, slovacii egalează scorul general!!!

Min. 13 GOL TRENCIN! Wesley a deschis scorul după o combinaţie cu Jairo, în careul nostru. Atacantul slovacilor a reluat în plasă din 2-3 metri. Acţiune foarte frumoasă de atac a oaspeţilor. Steaua – Trencin 0-1!

Min. 8 Reacţie a oaspeţilor, şut Wesley din 20 de metri, mingea nu trece departe de buturile apărate de Cojocaru.

Min. 2 Primul atac periculos al Stelei. Tade reia cu capul o centrare din colţul careului de şase metri, dar trimite peste poartă.

Min. 1 A început partida de pe Arena Naţională.

STEAUA: Cojocaru – Papp, Varela, Toşca, Guilherme – Muniru, Breeveld – Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu – Tade.

AS TRENCIN: Semrinec – Cogley, Ramon, Rundic, Madu – Lobotka, Koolwijk, Bero – Jairo, Wesley, Van Kessel.

STEAUA-TRENCIN LIVE VIDEO PRO TV LIGA CAMPIONILOR. Steaua este mare favorită la calificare, prin prisma victoriei din tur, 2-0 în Slovacia. Meciul de pe Arena naţională se va disputa însă fără spectatori, din cauza sancţiunilor dictate de UEFA, ca urmare a manifestărilor suporterilor. Din păcate şi următoarea partidă pe care Steaua ar urma s-o joace acasă în Liga Campionilor, cu Partizan Belgrad, se va juca fără spectatori, sarcina roş-albaştrilor urmând să fie atunci mult mai dificilă decât cu Trencin.

STEAUA-TRENCIN LIVE VIDEO PRO TV LIGA CAMPIONILOR. Antrenorul oaspeţilor, Martin Sevela, a declarat că Trencin are în continuare şanse de calificare în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. „Nu aş putea spune în procente ce şanse avem să ne calificăm, dar s-a jucat doar o primă parte. Şanse avem în continuare şi credem în ele. Nu este o surpriză pentru mine lotul Stelei, este o echipă puternică şi cu siguranţă nu stă într-un fundaş„, a spus Sevela, în timp ce portarul Igor Semrinec crede că Trencin poate avea un avantaj din faptul că meciul se va juca fără spectatori

În partida tur, Steaua s-a impus pe terenul lui Trencin cu 2-0, prin golurile marcate de Stanciu şi Hamroun.

Steaua vine în această seară după o victorie clară obţinută în Liga I, 3-0 pe terenul Pandurilor. Pentru campioană au marcat Chipciu (minutele 28 şi 52) şi Hamroun (minutul 64).

Trencin a obţinut de asemenea o victorie în campionat, în prima etapă, în deplasare cu Zemplin Michalovce, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Koolwijk, în minutul 85.

Echipe probabile

Steaua: Cojocaru – Papp, Varela, Toşca, Guilherme – Muniru, Tahar – Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu – Tade

Trencin: Semrinec – Cogley, Ramon, Rundic, Madu – Ibrahim, Lobotka, Bero- Guba, Jairo, van Kessel

Cum a fost în tur

TRENCIN-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV LIGA CAMPIONILOR 0-2

Min. 70: 0-2, Hamroun face diferenţă de două goluri pe tabelă, Steaua deja îşi poate aştepta adversarul în turuk următor.

Min. 62: GOOOOOOOOOOOOOOOOL STEAUA, 0-1 Stanciu a deschis scorul al Zilina.

Min 55 – Guba e blocat intr-o pozitie buna

Min 46 – A inceput repriza a doua

Min 45+1 – Pauza. Steaua, niciun sut pe poarta in prima repriza

Min 41 – Cojocaru salveaza la sutul pe jos al lui Bero. Corner Trencin

Min 39 – Ocazie mare pentru Trencin. Van Kessel trimite spre poarta din unghi, Guilherme salveaza aproape de linia portii

Min 34 – Varela inscrie din fata portii, dar golul este anulat pentru ofsaid

Min 33 – Bero trimite pe langa poarta dintr-o pozitie foarte buna

Min 20 – Muniru faulteaza la 25 de metri si e lovitura libera pentru slovaci. Rundić executa in zid

Min 2 – Tade are pozitie de sut, dar trimite mult pe langa poarta

Min 1 – A inceput meciul

TRENCIN STEAUA, echipele de start:

Trencin: Semrinec – Gogley, Ramon, Rudinici, Madu – Ibrahim, Lobotka, Bero – Guba, Jairo, Van Kessel.

Antrenor: Martin Sevela
Rezerve: 
Chovac, Skovajsa, Koolwijk, Holubek, Wesley, Janco, Klescik.

Steaua: Cojocaru – Papp, Tamaș, Varela, Guilherme, – Muniru, Breeveld – Ad. Popa, Stanciu, Chipciu – Tade.

Antrenor: Mirel Rădoi
Rezerve: 
Niță, Rîpă, Toșca, Tudorie, Neagu, Tahar, Iancu.

Steaua începe marţi aventura europeană, obiectivul declarat al campioanei României fiind calificarea în grupele Ligii Campionilor. Până acolo însă drumul este lung şi greu, pe banca tehnică fiind instalat un antrenor fără experienţă, pauza de vară a fost atât de scurtă încât relaţiile de joc încă nu s-au sudat, iar echipa a început sezonul cu un joc sub aşteptări şi fără să obţină vreo victorie.

Citeşte şi TRENCIN STEAUA din CHAMPIONS LEAGUE este LIVE VIDEO (ora 21:30) la PROTV

TRENCIN-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV LIGA CAMPIONILOR. În aceste circumstanţe, deşi Steaua porneşte favorită, deznodământul „dublei” cu Trencin stă sub semnul întrebării. Pentru jocul din această seară Mirel Rădoi îl are la dispuziţie şi pe aatacntul francez Gregory Tade, care a semnat luni cu Steaua, însă este puţin probabil ca acesta să fie folosit din primul minut. Partida se va juca de la ora 21.30 şi va putea fi urmărită LIVE TEXT şi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net.

Echipele probabile:

AS Trencin: Semrinec – Madu, Klescik, Rudinic, Gogley – Lobotka, Bero, Ibrahim – Jairo, Wesley, Van Kessel. 

Steaua: Cojocaru – Papp, Tamaș, Varela, Toșca – Muniru, I. Neagu – Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu – G. Iancu.

TRENCIN STEAUA este meciul care va exclude una dintre echipe din Europa. Cine bate, merge în turul III preliminar din CHAMPIONS LEAGUE, iar cine pierde iese din competiţiile europene. TRENCIN contra STEAUA se joacă la Zilina, de la ora 21:30, LIVE VIDEO la PROTV.

Marius Niculae e convins că la Steaua vor urma vremuri foarte grele dacă va fi eliminată de Trencin.

Fostul atacant al lui Dinamo crede că fără încasările din Liga Campionilor, Steaua ar putea ajungea ca alte echipe aflate în insolvență, precum Dinamo, Petrolul sau CFR Cluj.

„Daca nu vor trece mai departe, traim vremuri grele, majoritatea echipelor sunt in insolventa si cred ca aici se va ajunge si la Steaua.

Din punctul meu de vedere, e bine ca o sa fie acolo cu celelalte echipe, cu Dinamo, dar pentru fotbalul romanesc nu ar fi bine”, a declarat Marius Niculae la Dolce Sport.

Despre Tamaș: „Gabi a avut o accidentare foarte grava. A fost greu pentru el sa ajunga la capacitate maxima. Eu cred ca si-a revenit si va juca la adevarata sa valoare. Dupa parerea mea, el e cel mai bun fundas de la Steaua. Eu am jucat si cu Varela, il cunosc…„.

TRENCIN STEAUA, echipele de start:

Trencin: Semrinec – Gogley, Ramon, Rudinici, Madu – Ibrahim, Lobotka, Bero – Guba, Jairo, Van Kessel.

Antrenor: Martin Sevela
Rezerve: 
Chovac, Skovajsa, Koolwijk, Holubek, Wesley, Janco, Klescik.

Steaua: Cojocaru – Papp, Tamaș, Varela, Guilherme, – Muniru, Breeveld – Ad. Popa, Stanciu, Chipciu – Tade.

Antrenor: Mirel Rădoi
Rezerve: 
Niță, Rîpă, Toșca, Tudorie, Neagu, Tahar, Iancu.

TRENCIN STEAUA va fi condus la centru de către spaniolul Alejandro Hernandez. Acesta este arbitru internațional din 2014 și n-a mai arbitrat niciodată un meci din CHAMPIONS LEAGUE. În schimb, are o experiență bogată în Primera Division, acolo unde obișnuiește să arate de obicei destul de multe cartonașe galbene.

Citeşte şi TRENCIN – STEAUA LIVE VIDEO la PRO TV în turul II preliminar din CHAMPIONS LEAGUE

TRENCIN STEAUA se joacă pe arena „Pod Dubnom” din Zilina, oraș aflat la aproximativ 80 de km distanță de TRENCIN. Probabil că meciul se va juca cu casa închisă, dar oricum stadionul are o capacitate de doar 12.000 de locuri. Se anunță 21 de grade la ora meciului TRENCIN STEAUA și nu este exclus să plouă.

TRENCIN STEAUA ECHIPELE PROBABILE

TRENCIN: 24. Semrinec – 15. Madu, 37. Klescik, 3. Rudinici, 17. Gogley – 29. Lobotka, 21. Bero, 10. Ibrahim – 11. Jairo, 25. Wesley, 9. Van Kessel.

Antrenor: Martin Sevela
Rezerve: 30. Chovac, 2. Skovajsa, 8. Koolwijk, 14. Holubek, 19. Guba, 22. Ramon, 27. Janco.

STEAUA: 12. Cojocaru – 6. Papp, 30. Tamaş, 33. Varela, 13. Toşca – 11. Muniru, 26. I. Neagu – 77. Ad. Popa, 10. N. Stanciu, 7. Al. Chipciu – 80. Iancu.

Antrenor: Mirel Rădoi
Rezerve: 1. Fl. Niţă, 2. Rîpă, 15. Tade, 16. Guilherme, 17. Tudorie, 21. Breeveld, 23. Tahar.

TRENCIN STEAUA LIVE VIDEO. Slovacii de la TRENCIN au aflat abia la conferinţa de presă de luni de noul atacant al celor de la STEAUA, Gregory Tade. „Un atacant de origine franceză? Sună bine, mulţumesc că m-aţi informat! Nu ştiam încă, vă mulţumesc din nou că mi-aţi spus, chiar nu auzisem”, a spus Martin Sevela, antrenorul celor de la TRENCIN, înaintea meciului cu STEAUA din CHAMPIONS LEAGUE. „Nu se pune problema să fim noi favoriţi, STEAUA joacă an de an în cupele europene, sunt campionii României de 26 de ori, ceea ce este mare lucru, cu siguranţă ei sunt favoriţi în această dublă manşă”, a mai afirmat antrenorul lui TRENCIN.

TRENCIN STEAUA. Cu doar o zi înainte de meciul cu TRENCINSTEAUA l-a legitimat pe Gregory tade, golgheterul ultimei ediţii a Ligii I. „E cea mai fericita zi din viata mea. Eu vreau sa dau primul gol al Stelei din acest sezon, vreau sa sparg eu gheata pentru echipa. De ce nu? Vreau sa joc desi n-am dormit toata noaptea pentru ca am negociat. Nu s-a decis inca numarul, nu asta problema”, a declarat Gregory Tade înainte de TRENCIN STEAUA.

TRENCIN STEAUA PRO TV. Din cauză că Mirel Rădoi nu figurează ca antrenor principal în acte, italianul Massimo Pedrazzini a vorbit cu presa înainte de TRENCIN STEAUA, meci care va fi, marţi, de la ora 21:30, LIVE VIDEO la PROTV. „Știm ce înseamnă miza, drumul spre calificarea în UCL, suntem conștienți că nu este ușor, dar am pus mult accent pe această dublă cu TRENCIN. Am căutat destule informații, chiar dacă ei nu au început încă campionat. Nu ne uităm că dubla reprezintă două meciuri. Miza este foarte importantă, iar STEAUA are destui jucători valoroși și cu experiență în această competiție. Știm ce trebuie făcut!”, a declarat Massimo Pedrazzini, înainte de TRENCIN STEAUA LIVE VIDEO PROTV.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Localitatea din apropierea României cu o istorie impresionantă. Este cel mai vechi oraș din Europa locuit continuu
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Nu mai poți plăti în rate. Se schimbă limitele direct în lege
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
Cine îi va lua locul lui Iohannis la prezidențiale. PSD anunță azi
Adevarul
Afacerea clandestină care i-a transformat pe securiști în milionari. „Mulți oameni și-au vândut casa pentru asta” INTERVIU
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Doliu în lumea muzicii. Un artist de muzică populară s-a stins din viață
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Amantlâc pe față în showbiz-ul românesc! E iz de scandal! Soția sportivului cu amantă a decis să se răzbune pe spărgătoarea de căsnicii: „Scai obosit”
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Top 12 cele mai scumpe insule din Grecia: Care este insula care te poate lăsa cu buzunarul gol în vacanță
Capital.ro
Ilegal pentru proprietarii de mașini. N-ai voie să o împrumuți. Faci închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Simona Halep, în doliu! A dat vestea cumplită a morții cu puțin timp în urmă! O persoană la care ținea enorm s-a stins din viață
substantial.ro
Operație minim invazivă de rezecție a prostatei realizată cu succes la Spitalul Clinic SANADOR
MediaFlux
ÎNCEPE RĂZBOIUL! Atacurile vor fi LANSATE în 24 DE ORE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!