Ștefan Bănică a împlinit 57 de ani. Cum l-a surprins Lavinia Pîrva. Imaginea a ajuns pe Internet

Ștefan Bănică a împlinit 57 de ani, în urmă cu câteva zile, și a petrecut în familie, alături de cei dragi. Artistul se consideră un bărbat împlinit, are o căsnicie fericită cu Lavinia Pîrva, cu care are un băiețel de patru ani. Nu este singurul lui copil, mai are un băiat, Ștefan și o fată, Violeta.
Alina Costache
21 oct. 2024, 23:06
Ștefan Bănică a împlinit 57 de ani. Cum l-a surprins Lavinia Pîrva. Imaginea a ajuns pe Internet
Ștefan Bănică a împlinit 57 de ani

Ștefan Bănică s-a bucurat, discret, de aniversarea lui, însă le-a arătat și prietenilor virtuali cum l-a surprins soția lui, Lavinia Pîrva. Cântăreața a cumpărat un tort, pe care i l-a dăruit împreună cu băiețelul lor. Bineînțeles, pe pagina ei, artista i-a scris și o declarație de dragoste.

Ștefan Bănică a împlinit 57 de ani

La mulți ani, dragul meu! Astăzi este ziua ta și vreau să îți spun cât de mult însemni pentru mine. Îți doresc o zi plină de zâmbete, momente frumoase și multă iubire. Fie ca toate visele tale să devină realitate și să ai parte de un an extraordinar. Te iubesc!‘, a fost mesajul transmis de Lavinia Pîrva pe rețelele sociale.

Pe contul său de Instagram, Ștefan Bănică le-a dezvăluit urmăritorilor săi o imagine specială în care apare alături de fiul său cel mic, Alexandru, dar și de tortul aniversar.

Citește și: Momente terifiante pentru Radu Ștefan Bănică! Și-a găsit mașina făcută praf: „N-am supărat pe nimeni. Nu mi-a lăsat nici măcar un bilețel”

Ștefan Bănică a fost victima unui deep fake

În mediul online s-a răspândit știrea conform căreia cântărețul ar fi fost implicat într-un accident. Din fericire, știrea s-a dovedit a fi un mare fake news, care a pornit de la o postare pe TikTok. Totuși, Ștefan Bănică nu a ratat momentul de a-și exprima indignarea cu privire la astfel de situații, care au ajuns să reprezinte, din păcate, o normalitate.

Acest mesaj este în mod special pentru comunitatea mea de pe Facebook și de pe Instagram, care însumează peste 1.500.000 de urmăritori. De când m-am întors din vacanță, acum câteva zile, a apărut o informație în online cum că am avut un accident de mașină în jurul Buzăului și că sunt într-o stare gravă la spital! Nu știam. Am aflat odată cu voi.

Apoi am aflat cu stupoare că cineva sub anonimat suna la presă să vândă această “știre”! Am primit multe telefoane și mesaje de îngrijorare de la cunoștințe, de la voi, fanii de pe Instagram si Facebook, în special în privat, să mă întrebe dacă sunt ok, dacă băiatul meu cel mic era în mașină, dacă mai pot susține spectacolele și concertele programate.

Bine că mama (în vârstă de 84 de ani) și familia mea erau cu mine când am citit baliverna. Îmi imaginez ce ar fi simțit mama dacă eu eram plecat și ar fi citit știrea… Mulțumesc colegilor din presă care au verificat informația înainte de a o publica. Când orice idiot poate scrie orice, dezinformând si provocând posibile traume emoționale familiei tale, periclitându-ti activitatea profesională, NU mai este o glumă!!!

Aici vorbesc despre cazul meu, dar care, din păcate, nu e singular. Trag un semnal de alarmă. Fiți atenți, verificați ceea ce citiți, cine vă răspunde, dacă sursa este credibilă! Iar de cel sau cei care au lansat această știre falsă se va ocupa legea, articolul 404 din Codul Penal, comunicarea de informații false. Deja avocatul meu are destule date și vom alfa nominal cine a fost. Sa fiți sănătoși și să aveți un weekend așa cum vi-l doriți”, a scris Ștefan Bănică Jr. pe pagina sa de Instagram.

DailyBusiness
Creștere spectaculoasă anunțată de Ligia Deca: Bursele sociale ajung la 925 de lei!
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Horia Moculescu distruge emisiunea „Vocea României”: „E făcută pentru juriu, nu despre talente!”
Fanatik.ro
Acestea sunt țările care au cel mai mult aur din lume. Au de peste 30 de ori mai multe tone decât România
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. NU se mai schimbă ceasul? Decizia luată de UE
Playtech.ro
Motivul pentru care această femeie a fost părăsită de soț. Tu îți dai seama ce a văzut în poză și l-a făcut să divorțeze?
DailyBusiness
Autostrada visurilor devine coșmar. Deschiderea în 2024 este compromisă! Lucrările stagnează pe șantier!
Adevarul
Testul care îți arată vârsta biologică în 30 de secunde
wowbiz.ro
Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Pensiile românilor. Guvernul propune noi schimbări în sistem
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
kanald.ro
Cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut seismul și în ce zonă s-a produs
Cancan.ro
Ce intenționa să facă Laura Crișan cu casa moștenită de la părinți. Un martor i-a divulgat planul diabolic
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Noua majorare a pensiilor din 1 ianuarie. Șeful Casei de Pensii a anunțat direct procentul la TV
StirileBZI
Statul le dă 500 de lei românilor! Cine va beneficia de sprijinul financiar
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
stirilekanald.ro
"L-au tăvălit pe iarbă!" Cine e băiatul de 26 de ani ucis în parcarea mall-ului din Constanța!
substantial.ro
Joe Biden prezintă scuze istorice amerindienilor pentru asimilarea forțată
MediaFlux
CREȘTERE de 500 de lei la PENSIE. TOȚI pensionarii beneficiază
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Busola Electorală: cum îți descoperi afinitățile politice cu candidații la Președinție?