Ștefan Bănică Jr. a șocat Bucureștiul cu ultima sa apariție. Cum s-a afișat artistul la cei 55 de ani ai săi

Ștefan Bănică Jr. are nu mai puțin de 55 de ani, dar nicio secundă nu lasă acest lucru să se vadă. Acesta a avut o apariție cu totul inedită chiar în Capitală. Cum s-a afișat artistul pe străzile din București.
Irina Dumitrescu
04 iul. 2023, 01:15
Ștefan Bănică Jr. a șocat Bucureștiul cu ultima sa apariție. Cum s-a afișat artistul la cei 55 de ani ai săi
Ștefan Bănică Jr. a șocat Bucureștiul cu ultima sa apariție. Cum s-a afișat artistul la cei 55 de ani

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, adorat de generații întregi. Încă din tinerețe cântărețul a făcut furori, iar vârsta se pare că nu îi pune deloc probleme. Acesta are deja onorabila vârstă de 55 de ani, însă corpul nu trădează deloc cifrele din buletin. Acesta a fost surprins pe străzile din Capitală de către paparazzii Cancan, iar apariția a fost una cu totul inedită. Ștefan Bănică Jr. arată mai bine ca niciodată.

Citește și: Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică, rupe tăcerea despre relația sa cu Andreea Marin. Adevărul a ieșit în sfârșit la iveală

Artistul a abordat un tip de vestimentație cât se poate de chic, această opțiune surprinzându-i chiar și pe cei mai tineri, care rareori își asumă un astfel de stil îndrăzneț. Mai mult decât atât, la vârsta de 55 de ani, Ștefan Bănică își menține trupul într-o formă exemplară, chiar mai bună decât mulți tineri de 20 de ani.

Într-o după-amiază, restaurantul portughez specializat în preparate din pește și fructe de mare, Dancing Lobster, a fost vizitat de nimeni altul decât Ștefan Bănică Jr. Într-o atmosferă deosebită, diverse feluri de mâncare au fost servite cu grijă la masa acestuia, cu scopul de a-i asigura o experiență culinară desăvârșită și lipsită de orice obiecții.

CANCAN.RO a obținut imagini exclusive cu Ștefan Bănică Jr., într-o apariție considerată îndrăzneață pentru vârsta sa, dat fiind că acesta are 55 de ani. Cu toate acestea, anii par să-i fi conferit încredere suficientă pentru a-și asuma un stil vestimentar constând într-un maiou și o pereche de pantaloni scurți. De asemenea, atenția s-a îndreptat către pantalonii scurți care au evidențiat un alt aspect notabil.

Se poate observa că Ștefan Bănică dorește să minimizeze diferența de vârstă de aproape 20 de ani dintre el și partenera sa. În acest sens, depune efort pentru a se menține în formă, optând pentru outfit-uri mai tinerești și implicându-se în activități precum antrenamentele la sală. O preocupare pentru aspectul său personal este evidentă, ajungându-se chiar la epilarea picioarelor pentru o imagine mai impecabilă.

Ce părere are Ștefan Bănică Jr. despre femeile din viața lui

Stefan Banica Jr. a avut de-a lungul timpului relații cu mai multe femei celebre și, în prezent, nu regretă absolut nimic. Este mândru de parteneriatele și mariajele pe care le-a avut până acum, indiferent că este vorba despre Camelia Constantinescu, Andreea Marin sau Lavinia Pîrva, cu care are o legătură puternică în momentul de față. Într-un interviu, artistul și-a dezvăluit gândurile cu privire la copiii săi.

În cadrul discuției, artistul a menționat pe fiul său Radu, rezultat din relația cu Camelia Constantinescu, care îi asemăna leit.

„Ștefan e mai înalt, mai frumos, cum să spun… e o variantă îmbunătățită și mă bucură lucrul ăsta. Toți copiii mei au luat și de la mamele lor, toate trei sunt femei frumoase, dar ăsta mic care acum are 4 ani, este atât de… Mama îmi spunea că are senzația că trăiește pentru a doua oară. E atât de aproape de ceea ce eram eu când eram de vârsta lui. Semănăm extrem de tare”, a povestit Ștefan Bănică Jr. în podcastul Lianei Stanciu.

Citește și: Ștefan Bănică Jr. vorbește despre Andreea Marin, la zece ani de la divorț. Ce spune despre Zâna Surprizelor

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Joe Biden face o nouă gafă într-un discurs despre condițiile meteorologice din Statele Unite
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!