Ştefan Bănică Jr şi Lavinia Pîrva a făcut un anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: ”Am considerat că adevărul o să iasă la iveală”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează unul dintre cele mai discrete cupluri de vedete din showbiz-ul autohton. Recent, au renunțat la propria lor regulă, iar fotoreporterii au reușit să obțină imagini rare cu cei doi la un eveniment monden. Prezența artistei a captat toate privirile, datorită ținutei sale alese.
Irina Dumitrescu
19 apr. 2024, 21:29
Ştefan Bănică Jr şi Lavinia Pîrva a făcut un anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: ”Am considerat că adevărul o să iasă la iveală”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt rezervați când vine vorba despre relația lor. Cei doi sunt împreună de 10 ani, iar în 2019 au devenit părinții unui băiat, pe nume Alexandru. Artistul mai are doi copii, pe Radu Ștefan, din relația cu Camelia Constantinescu, și pe Violeta din căsătoria cu Andreea Marin.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică s-au căsătorit în secret în 2017 în Bulgaria, alături de persoanele apropiate. Foarte mulți sunt curioși să afle care este secretul relației lor. Cei doi formează un cuplu solid și au împreună un copil, despre care de fiecare dată vorbesc cu foarte multă mândrie și emoție. Artista a dezvăluit faptul că ea și soțul ei au un obicei pe care încearcă să îl respecte tot timpul.

Încă un truc. Ce face Lavinia Pârva pentru a arăta de nota 10 la 38 de ani: „De 3 săptămâni am început”

După 7 ani de căsnicie cu Ștefan Bănică Jr, Lavinia Pîrva a vorbit deschis despre relația sa. Cum se înțeleg cei doi în intimitate având în vedere numeroasele zvonuri apărute? Este vedeta o persoană geloasă?

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. sunt căsătoriți deja de 7 ani și au o familie superbă. Cum se înțeleg însă cei doi? Într-un interviu recent acordat, vedeta a fost cât se poate de deschisă, astfel încât să nu mai lase loc de interpretări.

În opinia sa, soțul ei este unul dintre cei mai frumoși bărbați din România. Acest lucru nu a făcut-o însă să fie geloasă. Lavinia Pîrva spune că Ștefan Bănică Jr. nu a făcut niciodată nimic care să o deranjeze.

De asemenea, ea a mai dezvăluit și că dacă ar fi fost o persoană care să stea mereu cu garda sus, cel mai probabil nu ar fi reușit să clădească familia pe care o are astăzi, care de altfel este și una unită.

Lovitură puternică pentru Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică jr: „Nu am putut merge mai departe”

„Ștefan este, fără dar și poate, unul dintre cei mai frumoși bărbați de la noi din țară. Acum, vă întreb pe voi! Credeți că am fi avut cum să avem o căsnicie dacă eram geloasă?

Cum ar fi fost să stau mereu cu garda sus și să pierd din vedere alte lucruri care ne-au adus astăzi în acest moment, în acest loc, împreună, cu un copil! Nu sunt o femeie geloasă, dar și datorită comportamentului soțului meu! Niciodată nu m-a făcut să simt ceva ce m-ar fi putut deranja”, a recunoscut Lavinia Pîrva pentru ego.ro.

Ce spune vedeta despre zvonurile din spațiul public
Printre altele, vedeta a vorbit și despre zvonurile care au tot apărut în spațiul public. Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. se înțeleg foarte bine și nu se pune problema de conflicte în familie.

De asemenea, ea mai adăugat și că cel mai probabil nu o să poată să oprească niciodată astfel de informații. Chiar și așa, speră ca de fiecare dată adevărul să iasă la suprafață, astfel încât să nu mai existe loc de explicații.

„Pentru mine a fost destul de greu în urmă cu ceva ani să văd că sunt foarte des pe prima pagină a ziarelor cu o etichetă care nu era a mea! Nu am simțit niciodată nevoia să mă justific în niciun fel pentru că am realizat de pe atunci că este în zadar!

Niciodată nu o să pot să închid gura lumii și presa caută senzaționalul! Am considerat că întotdeauna adevărul o să iasă la iveală dacă trebuie”, a mai adăugat aceasta, pentru sursa citată.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Amendă de 5.000 de lei. Este interzis prin lege. Șoferii vor fi filmați
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Anunțul momentului despre facturile românilor! Ce se întâmplă cu prețul energiei electrice?
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Evitați aceste medicamente, pe caniculă. Puteți să aveți probleme uriașe
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cum se apără femeia acuzată că ar fi mușcat un copil pe o plajă din Năvodari: „Am căzut peste copil”. Băiețelul de șase ani ar fi rămas cu sechele
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Ce a făcut Gheorghe Dincă în închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Jaf armat in sudul Italiei: 3 milioane de euro furati dintr-un microbuz de transport valori
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!