Stela Popescu a murit. Actriţa va fi înmormântată duminică la Cernica, lângă soţul ei, Mihai Maximilian

Stela Popescu a murit. Trupul neînsufleţit al actriţei Stelei Popescu a fost adus vineri, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase". Va rămâne în foyerul teatrului până sâmbătă, când va fi depus la Capela Mănăstirii Cernica. Stela Popescu va fi înmormânată duminică la Cernica, potrivit reprezentanţilor Teatrului de Revistă "Constantin Tănase". Între timp, Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă.
Romania TV
24 nov. 2017, 06:45
Stela Popescu a murit. Actriţa va fi înmormântată duminică la Cernica, lângă soţul ei, Mihai Maximilian

România este în doliu după ce Stela Popescu, actriţa care i-a făcut să râdă pe români timp de zeci de ani, a murit. Alături de Alexandru, partenerul său de scenă, Stela Popescu a contribuit la scrierea istoriei Teatrului de Revistă jucând în mii de spectacole. Cei doi au debutat pe această scenă în anul 1979 şi se pregăteau de sărbătorirea celei de-a 40-a aniversări a celui mai iubit cuplu de actori români de teatru şi film.

Sicriul cu trupul actriţei Stela Popescu a fost depus, vineri, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”, sute de oameni aplaudând la sosirea acestuia.

Actriţa Stela Popescu a suferit un accident vascular cerebral hemoragic sever, care s-a putut produce la data de 22-23 noiembrie 2017, a anunţat Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” Bucureşti.

Cum a murit Stela Popescu. Rezultatele oficiale ale necropsiei

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Stela Popescu a fost primit cu aplauze la Teatrul de Revistă „Constanţin Tănase”. Sicriul va fi depus pentru un ultim omagiu în foyerul Sălii Savoy a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

Sâmbătă, 25 noiembrie, actriţa va fi depusă la Capela Mănăstirii Cernica, iar duminică, 26 noiembrie, la Cimitirul Cernica va avea loc înmormântarea, alături de soţul său, marele textier Mihai Puiu Maximilian.

Între timp, Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă. Trupul neînsuflețit al actriței Stela Popescu a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală (INML) în vederea efectuării necropsiei. În cauză sunt efectuate cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Cum a murit Stela Popescu. Rezultatele oficiale ale necropsiei

Potrivit datelor furnizate joi de Poliția Capitalei, prin efectuarea necropsiei vor fi clarificate anumite aspecte de natură medicală.

Cercetările în cauză sunt efectuate de compartimentul „Morți suspecte” din cadrul Serviciului Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, arată sursa citată.

 

Fiica adoptivă a Stelei Popescu a fost cea care a găsit-o fără suflare pe actriţă. Porivit unor surse din cadrul anchetei, uşa locuinţei actriţei era închisă însă televizorul, aprins. Fiica Stelei Popescu a fost cea care a anunţat autorităţile. Medicii sosiţi la fata locului nu au mai putut face nimic, doar au constatat decesul. 

Alexandru Arşinel a povestit că timp de mai multe ore nu a reuşit să dea de actriţă. Printre ultimii care au văzut-o în viaţă pe Stela Popescu a fost viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu. Acesta a povestit că era tulburată. „Nu era în apele ei, microfonul nu-l ţinea, nu se auzea în sală. (…) Avea o vervă, dar se vedea că era tulburată. (…) Era apăsată, părea obosită. Am pus pe seama vârstei, nu mă puteam gândi la ceva grav. Am avut un soc şi probabil si cei din sala pentru că se vedea că era apăsată de nişte lucruri, se întâmpla ceva”, a povestit Dan Cristian Popescu. 

Trupul Stelei Popescu a fost dus la IML. Familia îi va respecta dorinţa de a fi înmormântată lângă soţul ei, Mihai Maximilian.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Activiștii obțin suspendarea ordinului de împușcare a ursului agresor din Trento
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!