Stenograme din discuţiile puciştilor din PSD. Baronul Oprişan: Trebuie să facem congres. Fifor şi Teodorovici, traşi pe dreapta VIDEO

Informaţii bombă din şedinţa puciştilor: Paul Stănescu ar putea prelua șefia PSD în locul lui Dăncilă, transmite România TV., care prezintă stenogramele explozive ale execuției Vioricăi Dăncilă. La ședință participă Marian Oprişan, Olguţa Vasilescu, Claudiu Manda, Gabriela Firea, Paul Stănescu și Marcel Ciolacu. Aceștia plănuiesc și congres după prezidențiale.
Filip Stan
11 oct. 2019, 11:27
Stenograme din discuţiile puciştilor din PSD. Baronul Oprişan: Trebuie să facem congres. Fifor şi Teodorovici, traşi pe dreapta VIDEO

Peste 30 de lideri judeteni PSD au discutat vineri despre mutari radicale in sedinta CEX din aceasta seara. Mihai Fifor şi Eugen Teodorovici, vor fi traşi pe dreapta. Dizolvarea BPN si formarea unui comitet interimar de conducere a partidului pana la viitorul Congres, echipa formata din reprezentanti ai primelor 6 organizatii judetene ca rezultate la alegeri, plus un reprezentant din Bucuresti, scrie stiripesurse. Gruparea care a coagulat marea majoritate a liderilor PSD este formata din Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Claudiu Manda.  ‘Revolutionarii’ din PSD vor sa ajunga la o intelegere cu Dancila in acest sens, inainte de sedinta CEX. Ii vor mai sugera lui Dancila sa demisioneze si ea de la sefia partidului, dar nu vor forta acest lucru.

UPDATE: Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat vineri, că știa de întrevederea unor lideri social-democrați în biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, dar că speră ca în partid să nu apară ”o nouă mișcare pucistă”, potrivit Mediafax.

”Am avut ședință de guvern. Mi s-a spus de această reuniune, de întâlnirea colegilor, dar am avut ședință de guvern și nu am putut să particip”, a spus Viorica Dăncilă, motivând faptul că nu a participat la ședința unor lideri social-democrați care a avut loc în biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. 

Întrebată despre informațiile potrivit cărora participanții la întrevederea din biroul lui Marcel Ciolacu vor schimbarea lui Mihai Fifor din funcția de secretar general al partidului, Dăncilă a răspuns: ”Noi am mai avut puciști în partid. Acest lucru trebuie discutat în partid, avem un statut care trebuie respectat. Nu le face cinste celor care lucrează în spate. Eu sper să nu fie o nouă mișcare pucistă, că nu-și va găsi locul în electoratul PSD”.

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit joi seara, într-un interviu pentru România TV, despre trădătorii din PSD care s-au arătat cu prilejul moţiunii de cenzură.

Preşedintele PSD a spus că este supărată pe cei din propriul partid din cauza a ceea ce s-a întâmplat la votul moţiunii de cenzură şi a subliniat că trădătorii din PSD se ştiu şi vor ieşi la iveală, întrucât probabil vor fi primii care vor cere plecarea sa. Viorica Dăncilă a spus că este vorba despre 5 membri PSD care au votat pentru moţiune şi că au făcut acest lucru din „motive personale”. Premierul a spus că cei care în continuare „ organizează un puci se alătură trădătorilor de azi”.

„Astăzi a fost un puci, mai vrem încă un puci ? Să facă acest puci la ei acolo, în judeţele lor sau de unde vin. Acest partid nu mai are nevoie de trădători şi prima decizie pe care o s-o supun votului Comitetului Executiv (de vineri, ora 18.00 -n.r) este asta: cum avem cineva care a trădat partidul sau a făcut înţelegeri în defavoarea partidului să fie exclus. Puteau să oprească acest lucru, dar nu au ridicat un deget pentru că doreau căderea guvernului, din motive personale. O să vedem în perioada următoare cine a vrut funcţii, cei care au trădat, pentru că vor fi primii care vor cere să plece Viorica Dăncilă…dar sunt convinsă că vor fi mult mai multe persoane care vor condamna acest lucru.

Ştiţi cum este iubesc trădarea, dar nu-i iubesc pe trădători. A venit timpul să facem această reformă de care a vorbit Marcel Ciolacu, prima reformă este să rămână oamenii de bună credinţă şi să plece trădătorii. Degeaba facem lucruri bune pentru oameni dacă avem printre noi persoane care îşi urmăresc interesul personal. Nu aşa putem face paşi înainte”. „Dacă organizezi un puci în care să dai jos preşedintele partidului, să elimini candidatul la prezidenţiale, înseamnă că tu vrei să vinzi partidul, vrei să dai partidul pe tavă pentru că ăsta este interesul tău. In condiţii normale, nu numai în ceea ce mă priveşte, în orice partid, în momentul în care vrei să-ţi omori preşedintele partidului cu o lună de zile înainte de alegeri, preşedinte al partidului care e şi candidat la prezidenţiale, înseamnă că miza ta este alta. Să mai aştepte, poate câştigăm şi nu mai au ce omorî. Sunt convinsă că toţi cei din ţară au văzut ce s-a întâmplat astăzi în parlament”.

Spynews
Știrile Antena Stars. Magicianul Robert Tudor, țepuit de un șofer de ride-sharing. Cum s-a întâmplat totul: ”El câștigă câte...” / VIDEO
Bzi.ro
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa
Fanatik.ro
Când și în ce oraș va juca România cu Olanda. Program complet optimi EURO 2024
Capital.ro
NU ai voie să te urci așa la volan. Legea rutieră a intrat în vigoare din martie 2022
Playtech.ro
ȘOC! Emilia Ghinescu, cu SÂNII la vedere! Atenție, poze de INFARCT!
DailyBusiness
Poliția Română face angajări! Peste 1.000 de posturi sunt disponibile
Adevarul
Pluralul cuvântului „complex”, exercițiul care i-a pus in dificultate pe elevi la Evaluarea Națională
Spynews
Mireasa. Direct din culise. Fanii îi cer Mariei Lungu să se împace cu Cristian Marinescu. Cum a răspuns blondina
Spynews
Cine este și cu ce se ocupă Diandra Doris, ispita de la Insula Iubirii! Este urmărită zilnic de zeci de mii de persoane pe rețelele de socializare / FOTO
Evz.ro
Blugi au secrete pe care puțini le știu. La cât timp se spală
Impact.ro
ȘOC! Monica Bîrlădeanu SE CĂSĂTOREȘTE cu Valeriu Gheorghiță! Am aflat DATA NUNȚII
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Cutremurător! Fiica Iuliei Albu, afectată de cancerul tatălui: 'Nu era...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cât cer interpreții de muzică populară pentru a cânta la o nuntă! Tarifele sunt de ordinul miilor de euro. „Se pare că oamenii vor”
Capital.ro
Este obligatoriu în România. S-a dat ordin de la UE. Măsura se aplică în toate statele membre
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
substantial.ro
Göten, Suedia, vinde terenuri la preț de 1 coroană pe metru pătrat pentru a atrage noi locuitori
MediaFlux
Decizia FINALĂ privind CENTRALELE de APARTAMENT. S-a DAT LEGEA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?