Ştiai că nu există bărbăţi urâti, ci doar puturoşi? Iată dovezile şi ce trebuie să facă

Femeile si chiar barbatii intre ei ajung foarte usor sa catalogheze un alt barbat drept urat. Insa adevarul este ca barbatii, cel putin o mare parte dintre ei, nu sunt cu adevarat urati, ci doar neingrijiti, iar principalul motiv este lenea!
Romania TV
22 mart. 2014, 13:50
Ştiai că nu există bărbăţi urâti, ci doar puturoşi? Iată dovezile şi ce trebuie să facă

In multe dintre cazuri, diferenta dintre un barbat urat si unul prezentabil, chiar atragator pentru anumiti ochi, este ingrijirea corporala minima, de bun simt, care – in cazul barbatului aparent urat – lipseste cu desavarsire.

Iata noua dintre lucrurile specifice barbatilor puturosi care, cu un minimum de efort, ar putea tranforma “uratul” intr-un barbat prezentabil!

Nr. 9: monospranceana

Daca a depasit varsta de 14 ani, niciun barbat nu ar trebui sa mai aiba o singura spranceana. Chipul uman este creat din simetrii, iar adesea frumusetea este data tocmai de aceste simetrii. Asadar, doi ochi impun doua sprancene, iar “durerea” cauzata de penseta, o data la doua-trei saptamani, pentru a scapa de firele de par care unesc sprancenele nu este un motiv pentru a NU te pensa. Si nici lenea n-ar trebui sa fie un motiv!

Nr. 8: transpira in mod excesiv

Este firesc sa transpiri, mai ales cand este cald afara. Insa un barbat care transpira constant, caruia i se vad mereu urmele umede la subrat, prin tricou, bluza sau camasa, da dovada de lipsa de ingrijire corporala. Un barbat care face dus zilnic si se da cu deodorant, dar are mereu urme de transpiratie isi alege prost hainele. Un astfel de barbat isi cumpara haine de proasta calitate, tricouri, camasi sau bluze din materiale sintetice. De ce? Pentru ca sunt, pur si simplu, la indemana si nu-si iau timp sa se uite pe eticheta (asta daca nu-si dau seama doar prin pipairea materialului) atunci cand isi cumpara un articol vestimentar. Ca sa nu mai arati ca un porc transpirat este nevoie doar de sapun, apa, deodorant si putina atentie la cumpararea hainelor.

Nr. 7: poarta doar tricouri

Un alt gen de barbati care arata mai mereu urat sunt cei care poarta mereu tricouri, indiferent de varsta si chiar si de ocazie. Odata ce depasesc varsta copilariei, barbatul trebuie sa aiba in dotare, in garderoba (cuvant complex pentru multi), si camasi, si bluze, nu doar tricouri. Normal ca o femeie care se ingrijeste si isi respecta trupul nu o sa mentina o relatie amoroasa cu un barbat care se imbraca exact ca un copilandru sau, poate, o sa ramana in relatie in speranta ca o sa ii poata schimba garderoba. Poate barbatii si-ar schimba alegerile in vestimentatie daca ar stii ca o camasa – casual, nu neaparat eleganta – te poate face sa arati mai slab cu aproximativ 5 kilograme!

Nr. 6: dintii galbeni

Chiar daca nu ai dantura perfecta, dintii galbeni sunt inacceptabili! Motivul: indica o igiena dentara deficitara. Sunt barbati care nu se spala nici macar o data pe zi, daramite sa mai foloseasca ata dentara si apa de gura. Un barbat care are grija de dantura lui, asadar nu se lasa prada lenei se spala de cel putin doua ori pe zi, foloseste apa de gura si chiar si ata dentara si se duce sa-si detartreze dintii macar o data pe an.

Continuarea pe Lyla.ro

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Uluitor! O româncă, Maria Fumea, a supervizat finalele olimpice de gimnastică de la Paris! Ce s-a întâmplat în finala de la sol în care Bărbosu a pierdut bronzul după contestaţie
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Autoritățile au anunțat decizia: Nu au voie!
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
Va intra România în recesiune? Anunț de ultim moment
Adevarul
Impactul declarațiilor ÎPS Teodosie: Normele religioase stricte lasă urme care persistă și în viața adultă ANALIZĂ
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Cum te jefuiesc stăpânii plajelor. Turiștii nu-și cunosc drepturile
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza. Anunță o lună august ISTORICĂ în România
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Explicația surprinzătoare a clujencei care și-a închiriat apartamentul cu 8.000 de euro, pe durata festivalului UNTOLD: „Am scris un zero în plus”
Capital.ro
Codul Rutier te obligă. Amendă de până la 3.300 de lei pentru șoferii care au asta pe mașină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Biden și Harris informați despre posibile atacuri ale Iranului și Hezbollah asupra Israelului
MediaFlux
DONALD TRUMP e în PERICOL! Kamala Harris face ANUNȚUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!