Cine este tenismenul care promovează excelenţa în sport prin programe de nutriţie

Timp de peste 15 ani a practicat tenisul, câştigând numeroase turnee naţionale şi internaţionale. În portofoliul lui Tudor Şulea, căci despre el este vorba, se află, începând de la titlul de Campion Național la echipele de juniori sub 18 ani, la titlul de vice-campion național la dublu – juniori sub 18 ani, până la 2 titluri ITF, la dublu și la simplu.
Filip Stan
24 oct. 2017, 18:28
Cine este tenismenul care promovează excelenţa în sport prin programe de nutriţie

„A fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, care m-a ajutat enorm să mă dezvolt ca om, să descopăr numeroase culturi ale lumii şi să deprind numeroase aptitudini. Acum îmi este oarecum ușor să vorbesc despre acea perioadă, însă, la momentul respectiv, fiind constrâns de numeroasele accidentări care apăreau periodic și îmi puneau tot mai multe piedici în viața sportivă, decizia retragerii nu a venit deloc ușor”, spune Tudor pe https://highenergy.ro/blog/.

Ca şi în sport, Tudor a acordat mare atenţie  studiilor universitare, el obţinând diploma de licenţă şi Masterul în Diplomaţie în Economia Internaţională la ASE Bucureşti – Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale.

Experiența de 15 ani ca jucător profesionist, la care s-au adăugat studiile superioare, i-au oferit lui Tudor Şulea cunoștințele necesare pentru a înțelege pe deplin nevoile actuale ale sportivilor. Astfel, cu un interes deosebit pentru excelența în sport, a înființat în anul 2015 High Energy Concept, având misiunea de a oferi soluții nutritive de top, optimizate și personalizate în funcție de cerințele fiecărui sportiv.

High Energy Concepts este un magazin de suplimente nutritive de elită ce se adresează sportivilor profesioniști și amatori. Această firmă a fost înființată din dorința de a oferi suplimente nutritive de calitate superioară și consultanță dedicată în materie de nutriție sportivă pentru sportivii români, ce are ca motto: “Susținem Excelența în Sport!”

“Valorile noastre sunt loialitatea, profesionalismul și perseverența, prin care înțelegem o dedicare continuă susținută de dorința de a ne perfecționa neîncetat. Tocmai de aceea vă punem la dispoziție toată experiența noastră și vă oferim consultanță și îndrumare în personalizarea programului de nutriție și în procesul de selectare a produselor”, se menţionează pe site-ul highenergy.ro.

Tudor Şulea a perfectat contracte pentru High Energy din sportul alb cu Horia Tecău, lotul de Cupa Davis al României, tabăra “Train Like a Pro” a lui Victor Hănescu, Nicolae Frunză, Bogdan Borza, Jaqueline Cristian sau Gabriela Ruse. Plus din alte discipline sportive, cu grupări precum CS Tricolorul LMV Ploieşti (volei) sau HC Dobrogea Sud Constanţa (handbal).

Produsele vândute şi distribuite de High Energy sunt folosite şi de nume mari precum Andy Murray (tenis), la canotaj: British Rowing – loturile olimpice ale Marii Britanii, USA Rowing – loturile olimpice ale USA, ciclism: British Cycling – loturile olimpice ale Marii Britanii, USA Cycling – loturile olimpice ale USA, Sir Chris Hoy ( 6x Olympic Champion, 11x World Champion track cyclist), TEAM SKY – de 3 ori campioni ai turului Franţei în ultimii 3 ani. Iar din sportul rege, de componenţii grupărilor FC Liverpool, Reading FC sau Celtic.

Spynews
TikTokerul Alin s-a întors la mama fiicei sale după despărțirea de Dana Badea. A recunoscut, cu ochii în lacrimi, că a iubit-o mereu pe Sibel: „A fost viața mea, credeți-mă” / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Alimentul pe care trebuie să-l ai pe masă de Sfânta Maria 2024. Se spune că vei avea noroc tot restul anului dacă îl consumi
Capital.ro
Mașinile interzise de la circulație. Ordin UE, lege și pentru România. Este „apel urgent”
Playtech.ro
ȘOC! Mariana Bitang a AJUNS de nerecunoscut! Doamna gimnasticii românești e SCHIMBATĂ total
DailyBusiness
Modificări ÎN CODUL RUTIER! Sunt restricții dure pentru unii șoferi
Adevarul
Armata ucraineană avansează în Kursk și ia zeci de prizonieri. Rusia a început să-și retragă trupe din Ucraina
Spynews
Ema Uta, ținta hackerilor! Fosta iubită a lui Alex Bodi cere ajutor de urgență / FOTO
Spynews
Marina Almășan, primul interviu după problemele pe care le-a avut cu fostul iubit, Georgică Cornu: „Să îmi mai spăl puțin creierul”. Destinația în care a plecat vedeta TVR
Evz.ro
Furtuni puternice în minivacanța de Sfânta Maria. Avertismentul meteorologilor
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Experții în medicină avertizează! De ce NU trebuie să bei vara cafea
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Cât costă o porție de hamsie pe litoralul Mării Negre, în minivacanța de Sfânta Maria! Prețurile nu sunt deloc mici
Capital.ro
Se schimbă Codul Rutier! Tinerii sub 21 de ani nu vor mai avea voie să conducă aceste maşini
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Moartă la 32 de ani după ce medicii i-au ignorat simptomele! De ce boală suferea, de fapt
substantial.ro
Trafic îngreunat pe podul suspendat de la Brăila, în plin sezon estival
MediaFlux
POȘTAȘUL dă decizia de RECALCULARE și familiei. ANUNȚUL directorului Poștei Române
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...