ŞTIREA TA: Ce câştigă DD din afacerea Oltchim. Vezi părerile telespectatorilor România TV

Telespectatorii România TV şi-au exprimat, la adresa [email protected], opiniile cu privire la preluarea de către Dan Diaconescu a pachetului majoritar de acţiuni de la Oltchim.
Romania TV
21 sept. 2012, 20:58
ŞTIREA TA: Ce câştigă DD din afacerea Oltchim. Vezi părerile telespectatorilor România TV

Telespectatorii România TV au păreri dintre cele mai diverse cu privire la câştigarea de către Dan Diaconescu a licitaţiei pentru preluarea combinatului Oltchim, de la Râmnicu Vâlcea.

În timpul emisiunii „Ediţie Specială”, în care Dan Diaconescu a fost invitat, ei au trimis sute de mailuri pe adresa [email protected], în care şi-au exprimat opiniile cu privire la acţiunea cunoscutului om de televiziune.

Dl. Dan Diaconescu a câştigat cel puţin 10% în sondaje cu această ocazie şi sper să reuşească să demonstreze prin fapte promisiunile pe care le-a făcut pentru că este vorba de soarta a mii de salariaţi care sunt de-a dreptul disperaţi de soarta lor„, ne-a scris Elena Cotigă, iar Dan Dante crede că televizarea licitaţiei a provocat un show mediatic exagerat legat de preluarea Oltchim de către Dan Diaconescu.

Românul s-a obişnuit să denigreze şi să-şi bată joc de tot şi de toate. Dacă PCC ar fi cumpărat Oltchimul pe 3 milioane de euro, dar fără prezenţa presei, tot românul ar dormi liniştit. Dacă Diaconescu a cumpărat aceeaşi firmă pe 45 milioane de euro, live, este de denigrat. De ce nu putem aştepta deznodământul înainte de a arunca cu pietre? Ne merităm soarta pe deplin. Parcă au murit sau au plecat toţi oamenii inteligenţi din România„, a scris acesta.

Jenica Dimofte ştie şi care sunt asociaţii lui Dan Diaconescu în preluarea Oltchim: „Dan Diaconescu are în spate investitori din China. Aceşti doi investitori chinezi au fost prezentaţi în urmă cu aproximativ doi ani, într-o emisiune de noapte a lui Dan Diaconescu şi erau prezentaţi ca fiind deţinătorii unei averi fabuloase. Atunci au spus că îl vor susţine pe Dan Diconescu şi că vor să investească sume colosale în ţara noastră„.

Mariana Enescu are şi ea încredere în viitorul patron al Oltchim: „Dan Diaconescu a demonstrat că ştie să facă bani, aşa că nu văd de ce atâta neîncredere; timpul ne va demonstra dacă este sau nu un om serios; muncitorii oricum erau pe drumuri, iar un străin dacă lua Oltchim nu era obligat să menţină toti angajaţii, aşa că nici el nu este obligat; ceea ce face dumnealui s-a mai întâmplat într-o ţara din Europa„.

Mulţi telespectatori şi-au exprimat dorinţa de a cumpăra acţiuni la Oltchim, iar Răzvan Bureţa este dispus să dea până la 100 de dolari pentru salvarea combinatului de la Râmnicu Vâlcea. „Vreau să vă întreb, domnule Diaconescu, când o să-i daţi afară pe acei muncitori obraznici, nu de alta dar cu indivizi din ăştia, care nu pricep nimic, au fost rase 1.300 de mari combinate. Eu cred că nu vă vor da combinatul, mai corect spus vor tărăgana situaţia un an de zile şi-l vor trimite la fiare vechi. Vă luptaţi cu asasinii economici care au încenuncheat Argentina, au făcut prăpăd în Malawi. O să dau şi eu nişte bani,nu am mulţi, dar 100 de dolari pot să dau„.

Printre cei care privesc cu suspiciune acţiunea lui Dan Diaconescu se află Alin Mihail Zgreaban, care a trimis la adresa [email protected] următorul mesaj: „D.D. nu a câştigat nimic, simplu, a contestat procedura de achiziţii anterior la două instante, în cazul în care unul din procese este pierdut de statul român licitatia se anuleazaă pentru că oricare dintre participanţi, mai puţin DD pot contesta procedura. PCCC sau Vuza pot contesta procedura, vor spune că dacă acea dobândă (creanţă AVAS), în cazul în care nu se mai plăteşte, puteau oferi şi ei o valoare mai mare decât DD. DD câştigă unul din procese, se anulează procedura de achiziţie. Concluzie, DD iese câştigator prin publicitate„.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce pensie primești dacă nu ai muncit nicio zi. Suma pe care o vei lua de la stat
Capital.ro
Românii nu vor primi toți banii câștigați în mod corect. Legea peste care nici judecătorii nu au putere
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Românii care au acest obiect prin casă se îmbogățesc instant
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Marele artist al României a murit! Toți actorii plâng: Mi se rupe inima
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Ursă agresivă pe Transfăgărășan: turiști străini atacați după ce i-au dat de mâncare
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...