STUDENT ROMÂN MORT în catastrofa aviatică din Ucraina. Mesaje SFÂŞIETOARE ale prietenilor

Un student român care avea şi cetăţenie canadiană a murit în urma prăbuşirii unui avion Boeing 777 în Ucraina. Tânărul, student în anul II la secţia de Limba Engleză a UMF Cluj-Napoca, lasă în urmă o familie îndurerată, care preferă ca numele său să nu fie făcut public, dar şi o mulţime de prieteni care l-au apreciat atât pe el, cât şi pe iubita sa, alături de care mergea în Australia, la o conferinţă privind SIDA.
Romania TV
18 iul. 2014, 12:19
STUDENT ROMÂN MORT în catastrofa aviatică din Ucraina. Mesaje SFÂŞIETOARE ale prietenilor

După vestea morţii lui A.M.A, cei care l-au cunoscut au postat pe reţelele de socializare mesaje foarte emoţionante, care arată cât era de apreciat de prieteni.

Am pierdut doi prieteni extraordinari şi doi colegi minunaţi în dezastrul aviatic în care a fost implicat un avion malaezian. Cuvintele nu pot să descrie durerea pe care o simt. Condoleanţe sincere familiilor lor. Sunt binecuvântată că aţi făcut parte din viaţa mea, chiar şi pentru o scurtă perioadă, şi nu vă voi uita niciodată. O să îmi fie mereu dor de voi. Vă iubesc foarte mult, fie ca Dumnezeu să vă aibă în pază sufletele minunate. Veţi fi mereu o parte din mine„, a scris pe Facebook o prietenă a celor doi tineri morţi în catastrofa aviatică.

Nu pot să cred ce s-a întâmplat… un avion cu oameni nevinovaţi şi cu doi prieteni de-ai noştri. Este şocant şi nedrept. Îmi va fi voarte dor de ei. Odihnească-se în pace!„, este un alt mesaj în memoria celor doi studenţi de la UMF Cluj-Napoca.

AVIONUL DOBORÂT ÎN UCRAINA: Un parlamentar din Olanda, printre victimele catastrofei

Altcineva îi caracterizează pe A.M.A şi pe iubita lui, O.I, ca pe „doi îngeri„: „Gândurile mele se îndreaptă către familiile lor! Sper ca lumina sufletelor lor eterne să arate cât de nesemnificativ este acest război”.

Şi decanul Facultăţii de Medicină din cadrul UMF Cluj-Napoca, profesor dr. Anca Buzoianu, decanul Facultății de Medicină din cadrul UMF Cluj, a vorbit despre cei doi, pentru Monitorul de Cluj: „În tragicul accident de avion petrecut în Ucraina și-au priedut viața doi studenți ai facultății noastre: un student cu cetăţenie româno-canadiană și o colegă de-a acestuia cu cetățenie germană. Ei erau studeți în anul doi, la linia engleză și se aflau în avion pentru că mergeau la o conferință medicală internațională. Acestea sunt toate informațiile pe care vi le pot oferi deoarece familia tânărului de orignie română și-a expimat dorința de a nu dezvălui informații despre ei. Ceea ce mai doresc să adaug este faptul că întrega comunitate acadamică este îndoliată, regretă această întâmplare și va oferi tot sprijinul familiilor celor doi studenți”.

Drama INIMAGINABILĂ a unei familii. A pierdut PATRU membri în DOUĂ tragedii Malaysia Airlines

A.M.A terminase anul II cu media 8,86, după ce în anul I avusese 9,15. O.I. avusese mediile 7,38 în anul I şi 7,13 în anul II.

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Statul ia banii românilor. Lege nouă din 2026 pentru absolut toți proprietarii de locuințe și terenuri
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Viață mai ușoară pentru toți românii. Ce se întâmplă cu actele esențiale
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Taxele pe care toți românii sunt obligați să le plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Proteste și violențe în Venezuela după realegerea lui Nicolas Maduro pentru al treilea mandat
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?