Studiu despre infectarea cu Covid-19. Persoanele care au avut virusul au dezvoltat un „sistem imunitar extrauman”

Studiu despre infectarea cu Covid-19. Oamenii de ştiinţă au observat că unele persoane care au avut virusul au dezvoltat un „sistem imunitar extrauman”. Potrivit imunologului Shane Crotty, această imunitate are o „putere impresionantă”.
Alina Costache
09 sept. 2021, 19:22
Studiu despre infectarea cu Covid-19. Persoanele care au avut virusul au dezvoltat un „sistem imunitar extrauman”
Studiu despre infectarea cu Covid-19

Studiu despre infectarea cu Covid-19. În sprijinul teoriei sale, el a făcut public în iunie un articol în revista Science, care a fost transmis în această săptămână la NPR, scrie cnews.fr.

Imunologul Shane Crotty precizează că „imunitatea supraumană” implică o producție de anticorpi cu un nivel foarte ridicat de flexibilitate. Oamenii care o dobândesc după ce au fost bolnavi ajung să devină foarte rezistenți la virus, dar și la toate variantele sale.

Citeşte şi: Incendiu devastator la un spital COVID-19 din Macedonia de Nord. Cel puţin 10 oameni au murit VIDEO

Studiu despre infectarea cu Covid-19

În ceea ce priveşte persoanele care s-au vaccinat, până în prezent nu s-a stabilit nimic clar, dar se pare că cei mai afectați vor fi cei infectați cu coronavirusul în 2020 și imunizați cu vaccinuri ARNm în acest an, cum ar fi Pfizer sau Moderna. Cu toate acestea, oamenii de știință nu sunt siguri dacă toți cei aflați în această situație dezvoltă o „imunitate extraumană”.

Am studiat acest fenomen doar pe câteva persoane, deoarece este un examen foarte laborios și dificil”, afirmă virusologul Theodora Hatziioannou, care a fost intervievată de NPR, citat de Aleph News.

Se poate prezice în mod rezonabil că aceste persoane vor fi protejate în mod adecvat împotriva majorității – și, posibil, a tuturor – variațiilor SRARS-Cov-2 (virusul Covid-19) care ar putea apărea în viitor. Este un pic ciudat, dar am sentimentul că au o anumită protecție împotriva virusurilor SRAS care nu au infectat încă oamenii”, a explicat virusologul Paul Bieniasz la NPR.

Cum arată floarea COVID. Un fotograf a surprins exemplarul rar

Daniel Anderson se plimba printr-un parc național lângă Golful Jurien, la aproximativ 220 km nord de Perth, în august anul trecut, când a văzut planta cu aspect neobișnuit.

Luna trecută a vizitat din nou locul şi a descoperit că floarea înflorise. Acesta a share-uit o fotografie pe pagina sa de Facebook cu flori sălbatice, întrebând dacă cineva știe ce este.

Imaginea a atras atenția cercetătorului în plante carnivore de la Curtin, Thilo Krueger, care a călătorit în parc împreună cu Anderson și a confirmat că este un tip de floare rară care nu fusese niciodată numit.

Tocmai ieșisem cu camera foto pentru imortalizarea  florilor sălbatice și am găsit-o pe cea mică pe care nu o mai văzusem niciodată și am fost curios să aflu mai multe despre asta”, a spus Anderson pentru Daily Mail Australia.

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Afacerea cu care doi frați din Bihor au dat lovitura. Un litru poate costa și 200 de lei
Capital.ro
Adio, maestre! Legendarul cântăreţ s-a stins din viaţă: Vei intra în istorie
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Cum faci pereții lună în câteva minute. Soluția o faci în casă, costă cât o bere
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Pensia cu care trăiește Nelu Vlad! Solistul piesei „Se mărită Mona mea” are o carieră de peste 4 decenii
Capital.ro
Românii primesc mai mulți bani de la stat. UE și România bat palma: Am solicitat modificare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Raport ONU: Mii de palestinieni ridicați din Gaza și torturați în Israel
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?