SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2020. Emoţii pentru absolvenţii de liceu. Ce probleme au avut de rezolvat

SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2020. Absolvenţii de liceu susţin, miercuri, proba obligatorie a profilului. Accesul elevilor în săli a fost permis până la ora 8,30. Subiectele le-au fost dat elevilor la ora 9,00 şi aceştia au la dispoziţie trei ore pentru a le rezolva. 
Filip Stan
24 iun. 2020, 05:07
SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2020. Emoţii pentru absolvenţii de liceu. Ce probleme au avut de rezolvat

SUBIECTE BACALAUREAT 2020. UPDATE: Iată ce subiecte au avut candidații de la profilul M2 – tehnologic publicate de stirileprotv.ro

(w500)

SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2020, PROFIL MATE-INFO

(w500)

sursa foto: alba24

SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2020. Ce probleme au avut de rezolvat elevii. Pentru rezolvarea subiectelor, candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor, vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise, mijloacele de calcul sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită în sala de examen, menţionează MEC.

SUBIECTE BAC 2020. „Este interzisă introducerea în sălile de examen a unor obiecte, precum: ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete etc. De asemenea, elevii vor fi informaţi că este interzis accesul în săli cu orice fel de lucrări: manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., precum şi cu orice mijloc electronic de calcul, de stocare de informaţii sau de comunicare (stick-uri de memorie, telefoane, tablete etc.)”, precizează MEC.

SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2020. În acelaşi timp, candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul.

SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2020. Cei surprinşi în aceste situaţii vor fi eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia ori de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise. Drept consecinţă, aceşti candidaţi nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului.

Calendar Bacalaureat 2020

– 22 iunie 2020. Limba şi literatura română – proba Ea) – examen scris

– 23 iunie 2020. Limba şi literatura maternă – proba Eb) – examen scris

– 24 iunie 2020. Proba obligatorie a profilului – proba Ec) – examen scris.

SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2020. Proba la Matematică: pentru absolvenţii claselor de liceu cu profil real din filiera teoretică, filiera tehnologică şi pentru absolvenţii de la profilul militar şi profilul pedagogic (specializarea învăţători-educatoare, din filiera vocaţională).

SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2020. Proba la Istorie: pentru absolvenţii de la profilul umanist din filiera teoretică şi pentru toate profilurile şi specializările din filiera vocaţională, cu excepţia celor de mai sus.

Citeşte şi SUBIECTE MATEMATICĂ BACALAUREAT 2020. Ce trebuie să ştie elevii pentru a lua note mari

– 25 iunie 2020. Proba la alegere a profilului şi specializării – proba Ed) – examen scris

SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2020. Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică – elevii de la profilul real din filiera teoretică, de la profilul tehnic şi profilul resurse naturale şi protecţia mediului din filiera tehnologică şi de la profilul militar din filiera vocaţională.

SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2020. Geografie, Filosofie, Logică şi argumentare, Economie, Psihologie şi, după caz, Sociologie – absolvenţii de la profilul umanist din filiera teoretica, de la profilul servicii din filiera tehnologică şi din toate profilurile şi specializările din filiera vocaţională, cu excepţia celui menţionat mai sus

SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2020. Pe 30 iunie vor fi afişate rezultatele, până la ora 12. Tot atunci, de la ora 16, va avea loc sesiunea de depunere de contestaţii, care va dura până la ora 20. Aceasta continuă şi pe 1 iulie, până la ora 12.

SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2020. Rezolvarea contestaţiilor are loc între 1 şi 4 iulie, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 5 iulie.

SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2020. Elevii aflaţi în izolare/confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus vor susţine examenul de Bacalaureat în etapa specială, începând cu data de 6 iulie.

Citeşte şi SUBIECTE MATEMATICA BAC 2020 EDU.RO. Cum poţi să iei notă mare la proba obligatorie de la Bacalaureat 2020

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 6 iulie 2024, aceste produse pe care toți românii le caută. Se vor vinde instant
Capital.ro
Statul te obligă să declari. Noua regulă impusă din 1 iulie. Te oprește în trafic și te amendează
Playtech.ro
Când intră pensiile pe card în iulie 2024. Pe ce dată se fac plățile
DailyBusiness
Turiștii care fac acest lucru riscă amenzi de 5.000 lei! Este interzis în România!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Mari reduceri pentru români. Unde pot să zboare extrem de repede
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Locul de basm supranumit 'Elveția României'. Se află la 406 km de București și puțini turiști au auzit de el
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Schimbare istorică în România. Se emite pentru maxim 2 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Frații Tate scapă de interdicția de a părăsi România
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!