SUBIECTE POPULARE 2014: TOP Nunţile anului 2014 de la Hollywood FOTO

SUBIECTE POPULARE 2014: Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit, după o relaţie care a durat nouă ani. Cum era de așteptat, cei doi au făcut nunta în secret. Nu sunt însă singurii care au mers la altar în acest an. Anul 2014 a fost şi un an al iubirii, în care multe cupluri celebre au ales să-şi oficializeze relaţia.
Romania TV
31 dec. 2014, 23:29
SUBIECTE POPULARE 2014: TOP Nunţile anului 2014 de la Hollywood FOTO

SUBIECTE POPULARE 2014:

Angelina Jolie și Brad Pitt

Cei doi actori americani s-au căsătorit în luna august, în mare secret, la un castel din Franța, în prezența celor șase copii. Ceremonia s-a desfăşurat la doi ani după logodna anunţată în 2012, într-o capelă de pe proprietatea lor din sudul Franţei, Chateau Miraval.

La mult aşteptata nuntă au participat doar membrii celor două familii, câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului și cei șase copii, Maddox, în vârstă de 13 ani, Pax, în vârstă de 11 ani, Zahara, în vârstă de nouă ani, Shiloh, în vârstă de opt ani, şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de şase ani. Angelina Jolie are o relaţie de nouă ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith”, unde interpretează un cuplu de asasini profesionişti. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

George Clooney şi Amal Alamuddin

George Clooney şi avocata britanică de origine libaneză Amal Alamuddin şi-au rostit jurămintele de credinţă în luna septembrie la Veneţia, în cadrul unei ceremonii la care au participat numeroase staruri. Căsătoria a fost oficiată de fostul primar al Romei, Walter Veltroni, un bun prieten al actorului, în prezenţa familiilor şi a prietenilor acestora. George Clooney şi Amal Alamuddin au apărut pentru prima dată împreună în public în octombrie 2013, la Londra, potrivit revistei People.

Actorul a avut numeroase relaţii de-a lungul anilor, însă el nu a dat niciodată impresia că şi-ar fi dorit să se mai implice într-o relaţie pe termen lung, după divorţul de actriţa Talia Balsam, cu care a fost căsătorit între 1989 şi 1993.

Kim Kardashian şi Kanye West

După o lungă prietenie şi o relaţie amoroasă foarte mediatizată, vedeta de televiziune şi rapperul s-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă în luna mai, la Florenţa. Părinţii unei fetiţe, Kim şi Kanye au o relaţie de la începutul anului 2012, iar în octombrie anul trecut s-au logodit.

Kanye a cerut-o în căsătorie pe frumoasa brunetă în ziua în care aceasta a împlinit 33 de ani. Cererea a avut loc în faţa unor prieteni apropiaţi şi membri ai celor două familii, prezenţi pe stadionul de baseball AT&T Park din San Francisco, pe care rapperul l-a închiriat pentru acel eveniment.

Marc Anthony şi Shannon De Lima

Marc Anthony s-a căsătorit cu modelul Shannon De Lima la începutul lunii noiembrie. Cântăreţul este deja la a treia căsătorie, penultima fiind cea cu Jennifer Lopez, de care s-a despărţit în anul 2011. În vârstă de 46 de ani, vedeta a început o relaţie cu fotomodelul venezuelean în urmă cu doi ani.

Evenimentul a avut loc în Republica Dominicană, la reşedinţa starului latino, iar alături de cei doi au fost doar persoane foarte apropiate. Marc Anthony a mai fost căsătorit cu Dayanara Torres timp de patru ani, cu care are doi băieţi. După acest mariaj, artistul şi-a unit destinele cu Jennifer Lopez, cu care are gemeni şi alături de care şi-a petrecut şapte ani din viaţă.

Solange Knowles şi Alan Ferguson

Solange Knowles, în vârstă de 28 de ani, sora mai mică a celebrei Beyonce, s-a căsătorit cu regizorul de videoclipuri muzicale Alan Ferguson, în luna noiembrie. La fastuoasa ceremonie au asistat 200 de prieteni şi membri ai familiei, toţi îmbrăcaţi în alb. Printre invitaţi s-au aflat şi Beyonce şi Jay-Z, alături de fiica lor, Blue Ivy.

Citeşte mai mult pe eva.ro.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'