SUBIECTE ŞI BAREME BIOLOGIE ŞI ANATOMIE BACALAUREAT 2019. Ce a picat la proba la alegere

SUBIECTE ŞI BAREME BIOLOGIE ŞI ANATOMIE BACALAUREAT 2019.. Examenul de bacalaureat a continuat, joi, cu proba la alegere profilului şi specialăzării. Pe 8 iulie este programată afişarea primelor rezultate.
Iulian Tudor
04 iul. 2019, 07:31
SUBIECTE ŞI BAREME BIOLOGIE ŞI ANATOMIE BACALAUREAT 2019. Ce a picat la proba la alegere

SUBIECTE ŞI BAREME BIOLOGIE ŞI ANATOMIE BACALAUREAT 2019. Elevii de la clasele cu profil Real au dat examenul de BAC la una dintre materiile: anatomie, biologie, fizică, chimie și informatică.

VEZI AICI SUBEICTE ŞI BAREME LA BIOLOGIE ŞI ANATOMIE

Conform situaţiei centralizate prezentate de Ministerul Educaţiei, 136.087de candidaţi din toate promoţiile (116.316 candidaţi din promoţia curentă, respectiv 19.771 de candidaţi din promoţiile anterioare) s-au înscris pentru a susţine probele scrise ale examenului naţional de Bacalaureat 2019 în prima sesiune.

SUBIECTE GEOGRAFIE BACALAUREAT 2019. Când anunţă EDU.RO bareme geografie Bac 2019

SUBIECTE ŞI BAREME BIOLOGIE ŞI ANATOMIE BACALAUREAT 2019. Examenul de bacalaureat a început în 3 iunie, cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română.

Probele scrise ale examenului naţional de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2019, au început luni, cu examenul la Limba şi literatura română. Proba la Limba si literatura maternă (maghiară, germană, sârbă, croată, slovacă, turcă, ucraineană şi italiană) a avut loc marţi, iar miercuri are loc proba obligatorie a profilului. Ultima probă scrisă – cea la alegere a profilului şi specializării – se va desfăşura joi, 4 iulie.

SUBIECTE ŞI BAREME BIOLOGIE ŞI ANATOMIE BACALAUREAT 2019. Afişarea primelor rezultate este programată pentru 8 iulie şi este urmată de depunerea eventualelor contestaţii. Între 9 şi 12 iulie vor fi soluţionate eventualele contestaţii, în timp ce afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru 13 iulie.

SUBIECTE ŞI BAREME BIOLOGIE ŞI ANATOMIE BACALAUREAT 2019. Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30 – 8:30, pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat. Pentru rezolvarea subiectelor, candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise mijloacele de calcul sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită în sala de examen.

Toate sălile de examen au în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio, susţine MEN.

Nu este permis accesul cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

SUBIECTE MATEMATICĂ BACALAUREAT 2019. Ce au avut de rezolvat elevii UPDATE

În acelaşi timp, candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul. Cei surprinşi în aceste situaţii vor fi eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia ori de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise.

Ca urmare, nu vor mai putea participa la probele următoare şi vor fi lipsiţi de posibilitatea recunoaşterii, în sesiunile următoare, a notelor la probele promovate anterior eliminării, inclusiv a probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale. De asemenea, aceşti candidaţi nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului.

SUBIECTE ŞI BAREME BIOLOGIE ŞI ANATOMIE BACALAUREAT 2019.  Ministerul Educaţiei Naţionale pune la dispoziţia celor interesaţi linia Telverde 0800801100 pentru sesizarea eventualelor disfuncţionalităţi pe durata probelor scrise. Numărul va fi disponibil în perioada 1-4 iulie, între orele 8:00 – 16:00.

Examenul naţional de Bacalaureat se consideră promovat de către absolvenţii de liceu care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor, au susţinut toate probele scrise şi au obţinut cel puţin nota 5 la fiecare dintre acestea, respectiv au obţinut cel puţin media 6 la probele scrise.

DailyBusiness
Guvernul a salvat firmele mari de la taxe suplimentare. Cum au beneficiat aceste companii de „iertarea” statului
Spynews
Fulgi de ovăz și mere! Rețeta pe care o mănânci zilnic și slăbești
Bzi.ro
Daniela Crudu, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate acum: „E bolnavă?”
Fanatik.ro
Zodiile care vor avea lumea la picioare până pe 2 martie 2025. Cinci nativi sunt plini de șansă
Capital.ro
Carte de identitate 2025. Se emite temporar, cu valabilitate 45 de zile. Decizie pentru toți românii cu buletin
Playtech.ro
Câte limbi se vorbesc în România? Sunt de ordinul zecilor. Idiş, chineza şi croata, printre graiurile surprinzătoare
DailyBusiness
Se scumpesc biletele de tren! Cu cât se vor majora tarifele în funcţie de tipul trenului
Adevarul
Vaticanul și OZN-urile: Este ascuns un secret despre extratereștri în misterioasele arhive ale Papei? „Cine suntem noi să închidem ușile?”
wowbiz.ro
Cum arăta apartamentul în care Ioana Tufaru s-a mutat cu chirie! "Plătim 1200 lei pe lună. Sperăm că ne vom descurca" | Exclusiv
Spynews
Primele declarații ale familiei lui Andrei Perneș, după înmormântare! Clipe sfâșietoare pentru sora lui: ”Încă aștept să te mai văd” | FOTO
Spynews
Prognoza meteo în perioada 24 februarie – 28 februarie. Valul de ger aduce temperaturi extreme. Când se încălzește vremea
Evz.ro
Gestul banal din trafic pedepsit de poliție. Șoferii plătesc 1.000 de lei amendă
Ego.ro
Cum arăta Laura Vicol, acum 10 ani. Imaginile au rămas pe internet, deși ea e acum ”alt om”
Prosport.ro
FOTO. Serena Williams, în costum de baie. Neverosimil: cât a putut slăbi!
kanald.ro
Sabrina, fosta soție a lui Andrei Perneș, de nerecunoscut la înmormântare! În ce ipostază neașteptată a fost surprinsă
Cancan.ro
Fiica Regelui imobiliarelor l-a tocmit pe celebrul Tarzan ca să răpească căţelul multimilionarului de la Braiconf! Martorul CANCAN a dat în vileag întregul scenariu
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum poate să arate Sandra Izbașa la 11 ani după ce s-a retras din gimnastică. Imaginile au scăpat pe net
Capital.ro
S-a pus limită la autoturismele diesel. Decizia luată de UE pentru șoferii cu mașini pe motorină
StirileBZI
Câți bani pot să scoată românii de la bancomat în 2025. Băncile au impus noi limite!
Prosport.ro
FOTO. „Eşti chiar tu în ambele poze?”. Transformarea uluitoare a vedetei
stirilekanald.ro
Nicușor Dan, mesaj pentru Donald Trump și JD Vance. Ce le-ar spune dacă ar fi președintele României: „Trebuie să ne întărim statul”
FCSB câștigă derby-ul cu Dinamo și revine pe primul loc în Superligă
MediaFlux
800 de LEI în PLUS la PENSIE! Cine BENEFICIAZĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cine este agentul KGB Krasnov? O ipoteză uluitoare!