SUBIECTE si BAREME MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2017: Subiecte grele la Capacitate 2017

SUBIECTE si BAREME MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2017. Miercuri, 21 iunie, elevii dau proba la matematică din cadrul Evaluării Naționale 2017. DC News prezintă subiectele și baremele de la matematică - de la Evaluarea Națională 2017 - în decursul zilei.
Romania TV
21 iun. 2017, 08:08
SUBIECTE si BAREME MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2017: Subiecte grele la Capacitate 2017

SUBIECTE si BAREME MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2017: Subiecte grele la Capacitate 2017 UPDATE: Elevii au primit la primul subiect o operaţie simplă, 20-20:2, la al doilea subiect – o problemă: 6 cărţi costă împreună 30 de lei, să se afle cât costă 3 cărţi. La al treilea subiect, de geometrie, au primit un subiect cu un cub şi un cilindru, după cum a explicat primul elev care a ieşit de la exament în Slatina. De asemenea, una dintre cerinţe se referea la o funcţie, iar rezolvarea presupunea desenarea graficului funcţiei.

VEZI aici BAREMELE DE CORECTARE LA MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2017

VEZI AICI SUBIECTE LA MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2017

SUBIECTE si BAREME MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2017: Subiecte grele la Capacitate 2017. UPDATE 1. La primul subiect elevii au avut de rezolvat o operaţie simplă, iar la următorul o problemă. De asemenea, la geometrie, au primit un subiect cu un cub şi un cilindru.

SUBIECTE si BAREME MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2017: Subiecte grele la Capacitate 2017. Luni, 19 iunie, s-a desfășurat prima probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale 2017 pentru absolvenții clasei a VIII-a, proba de Limba și literatura română. 

SUBIECTE si BAREME MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2017: Subiecte grele la Capacitate 2017. Următoarea probă are loc miercuri, 21 iunie (matematică). Ultima probă (Limba și literatura maternă) va fi susținută joi, 22 iunie, de elevii care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă. Aici găsiți modele de subiecte.

SUBIECTE si BAREME MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2017: Subiecte grele la Capacitate 2017. Probele scrise pentru Evaluarea Națională încep la ora 09:00, moment în care se deschid plicurile sigilate care conțin varianta de subiecte multiplicată în fiecare sală în care se susține examenul.

SUBIECTE si BAREME MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2017: Subiecte grele la Capacitate 2017. Accesul elevilor în săli este permis cel mai târziu cu 30 de minute înainte de începerea probei, respectiv până la ora 8.30, în fiecare zi în care se desfășoară probele scrise.

SUBIECTE si BAREME MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2017: Subiecte grele la Capacitate 2017. Prima afișare a rezultatelor este programată în data de 26 iunie (până la ora 16:00). În aceeași zi, vor putea fi depuse eventualele contestații (până la ora 20:00). Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 30 iunie.

SUBIECTE si BAREME MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2017: Subiecte grele la Capacitate 2017. Lucrările vor fi evaluate în centre zonale de evaluare din alte județe decât cele în care au avut loc probele. În conformitate cu prevederile metodologice, în urma evaluării lucrărilor contestate ‘nota inițială se poate modifica, după caz, prin creștere sau descreștere, prin nota acordată la contestații.’ Cu alte cuvinte, nota comisiei de contestații este finală, întrucât nu se mai aplică regula celor 0,5 puncte diferență între nota de la evaluarea inițială și cea de la contestații.

SUBIECTE si BAREME MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2017: Subiecte grele la Capacitate 2017. Reamintim că media generală obținută la Evaluarea Națională constituie unul dintre criteriile pentru admiterea în învățământul liceal de stat. Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală la Evaluarea Națională (reprezentând 80%) și media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (reprezentând 20%).

SUBIECTE si BAREME MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2017: Subiecte grele la Capacitate 2017. Se interzice candidaților la evaluarea națională să introducă în sălile de examen ghiozdane, rucsacuri, sacoșe, poșete și altele asemenea, candidații având obligația de a lăsa obiectele menționate în sala de depozitare a obiectelor personale stabilită de comisia din unitatea de învățământ în acest scop.

SUBIECTE si BAREME MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2017: Subiecte grele la Capacitate 2017. Candidații care refuză depozitarea obiectelor menționate în sala stabilită de comisie în acest scop nu vor fi primiți în examen.

SUBIECTE si BAREME MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2017: Subiecte grele la Capacitate 2017. Se interzice candidaților la evaluarea națională să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălțăminte, în penare și altele asemenea ori în băncile în care sunt așezați în sălile de examen, orice fel de lucrări: manuale, cărți, dicționare, culegeri, formulare, memoratoare, notițe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidați etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor.

SUBIECTE si BAREME MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2017: Subiecte grele la Capacitate 2017. Se interzice candidaților să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălțăminte, în penare și altele asemenea, sau în băncile în care sunt așezați în sălile de examen, telefoane mobile, căști audio, precum și orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la internet/la rețele de socializare, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidați sau cu exteriorul.

SUBIECTE si BAREME MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2017: Subiecte grele la Capacitate 2017. În vederea semnalării unor posibile (dar nedorite) disfuncționalități în derularea EN VIII 2017, Ministerul Educației Naționale pune la dispoziția celor implicați în acest examen, începând de luni, 19 iunie, linia TELVERDE 0800801100 (numar de telefon apelabil gratuit). Numarul 0800801100 va fi disponibil zilnic, pe toată durata desfășurării examenului, între orele 8:00—16:00 (luni-joi) și 8:00-14:00 (vineri).

SUBIECTE si BAREME MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2017: Subiecte grele la Capacitate 2017. Comisiile județene/ comisia municipiului București de organizare a evaluării naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a vor/va asigura dotarea cu camere funcționale de supraveghere video și audio a sălilor de clasă din unitățile de învățământ în care se desfășoară probele pentru EVALUARE națională pentru elevii clasei a VIII-a, a sălilor în care se descarcă și se multiplică subiectele, precum și a sălilor în care se preiau, se evaluează și se depozitează lucrările scrise.

SUBIECTE si BAREME MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2017: Subiecte grele la Capacitate 2017. În vederea asigurării desfășurării corecte a evaluării naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a, în conformitate cu prevederile reglementărilor în vigoare, comisiile din unitățile de învățământ și comisiile județene/ comisia municipiului București de organizare a evaluării naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a verifică, prin sondaj, înregistrările audio-video din sălile de examen, după încheierea probei scrise. În cazul în care, la verificarea prin sondaj, se constată nereguli, fraude sau tentative de fraudă ori în cazul în care există sesizări privitoare la nereguli, fraude sau tentative de fraude, verificarea se face pentru înregistrările din toate sălile de examen din unitatea de învățământ respectivă.

SUBIECTE si BAREME MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2017: Subiecte grele la Capacitate 2017. Dacă, în urma verificărilor menționate, se constată existența unor nereguli, fraude sau tentative de fraudă, respectiv nerespectarea reglementărilor în vigoare, comisia din unitatea de învățământ ia măsurile care se impun, în conformitate cu prevederile metodologiei de organizare și desfășurare a evaluării naționale pentru elevii clasei a VIII-a, care pot merge până la acordarea notei 1 (unu) pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

Rezolvări subiecte MATEMATICĂ la Evaluare Naţională 2017. Absolvenţii de clasa a VIII-a susţin miercuri proba scrisă la Matematică din cadrul Evaluării Naţionale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Rezolvări subiecte MATEMATICĂ la Evaluare Naţională 2017.  Rezultatele vor fi afişate pe 26 iunie, până la ora 16.00, iar contestaţiile vor putea fi depuse în aceeaşi zi între orele 16.00 – 20.00.

Rezolvări subiecte MATEMATICĂ la Evaluare Naţională 2017. Barem de corectare la matematicăSubiecte la MATEMATICĂ la Evaluare Naţională 2017. Elevii au primit la primul subiect o operaţie simplă, 20-20:2, la al doilea subiect – o problemă: 6 cărţi costă împreună 30 de lei, să se afle cât costă 3 cărţi.

La al treilea subiect, de geometrie, au primit un subiect cu un cub şi un cilindru, după cum a explicat primul elev care a ieşit de la examen în Slatina, scrie adevarul.ro.

EDU.RO SUBIECTE LA MATEMATICĂ. REZOLVAREA SUBIECTELOR LA MATEMATICĂ

 

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017. Rezolvarea subiectelor la matematică

edu.ro Rezolvări subiecte MATEMATICĂ Evaluare Naţională 2017. Ministerul Educației Naționale afișează miercuri baremul la matematică de la Evaluarea Națională 2017.

EDU.RO REZULTATE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017. Rezultatele finale vor fi afişate pe 30 iunie.

EDU.RO REZULTATE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017. Ponderea mediei din clasele V-VIII va reprezenta 20% din media de admitere.

 

edu.ro SUBIECTE la EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017

 

EDU.RO EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017. Probele scrise pentru Evaluarea Naţională încep la ora 9.00, moment în care se deschid plicurile sigilate care conţin varianta de subiecte multiplicată în fiecare sală în care se susţine examenul.

EDU.RO EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017. Accesul elevilor în săli este permis cel mai târziu cu 30 de minute înainte de începerea probei, adică până la ora 8,30.

EDU.RO EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017. Conform datelor centralizate de Ministerul Educaţiei Naţionale, s-au înscris la Evaluarea Naţională peste 144.000 de candidaţi. Probele sunt organizate în 4.164 de centre.

 

Cum se face CONTESTAȚIE la Evaluarea Naţională 2017. La corectarea initiala a lucrarilor si la rezolvarea contestatiilor, daca diferenta dintre notele date de catre cei doi evaluatori este de cel mult 0,50 puncte, atunci nota finala este media aritmetica cu doua zecimale, fara rotunjire, a acestor note.

Cum se face CONTESTAȚIE la Evaluarea Naţională 2017. Daca diferenta este mai mare de 0,50 puncte, lucrarea va fi recorectata de alti doi profesori, stabiliti de presedintele comisiei, iar nota acordata de acestia va fi cea finala. Sub nota semneaza cei patru evaluatori si presedintele comisiei.

Cum se face CONTESTAȚIE la Evaluarea Naţională 2017. Ordinul mai precizeaza ca numarul pachetului si numarul de ordine al lucrarilor care necesita a treia evaluare sunt consemnate intr-un proces-verbal, semnat de cei amintiti anterior.

CONTESTAȚII la EVALUARE NAȚIONALĂ 2017.  Lucrările vor fi recorectate de doi profesori

CONTESTAȚII la EVALUARE NAȚIONALĂ 2017. Dupa incheierea evaluarii si deschiderea lucrarilor, presedintele comisiei de contestatii analizeaza notele acordate dupa reevaluare, in comparatie cu cele acordate initial. In situatia in care se constata diferente de notare mai mari de 1 punct, in plus sau in minus, intre notele de la evaluarea initiala si cele de la contestatii, presedintele comisiei de contestatii numeste o a treia comisie formata din alti doi profesori cu experienta, altii decat cei care au evaluat initial lucrarile in centrul de contestatii.

 

CONTESTAȚII la EVALUARE NAȚIONALĂ 2017. Reevaluarea se va face dupa o noua secretizare a lucrarilor, respectand cu strictete baremul de evaluare si toate procedurile de evaluare, iar nota acordata de a treia comisie este nota finala a comisiei de contestatii.

EXAMENE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017

 

19 iunie 2017 Limba şi literatura română – probă scrisă

EXAMENE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 21 iunie 2017 Matematica – probă scrisă

EXAMENE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 22 iunie 2017 Limba şi literatura maternă – probă scrisă

EXAMENE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 26 iunie 2017 Afişarea rezultatelor (până la ora 16)

EXAMENE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 26 iunie 2017 Depunerea contestaţiilor (orele 16 – 20)

EXAMENE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 27-29 iunie 2017 Rezolvarea contestaţiilor

REZULTATE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017

 

EXAMENE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 30 iunie 2017 Afişarea rezultatelor finale după contestaţii

SUBIECTE MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2017. Absolvenţii clasei a VIII-a susţin miercuri proba scrisă la matematică. Joi se dă examen la limba şi literatura maternă, iar luni se află primele rezulatate.

UPDATE: Elevii au primit la primul subiect o operaţie simplă, 20-20:2, la al doilea subiect – o problemă: 6 cărţi costă împreună 30 de lei, să se afle cât costă 3 cărţi. La al treilea subiect, de geometrie, au primit un subiect cu un cub şi un cilindru, după cum a explicat primul elev care a ieşit de la exament în Slatina.

UPDATE  La subiectul unde au primit o funcţie de rezolvat, elevii trebuiau să deseneze graficul funcţiei. UPDATE 10.12 Cubul, cilindrul şi funcţia au fost subiectele pe care le-au avut de tratat elevii de clasa a VIII-a. Au avut de desenat un cub, de rezolvat o funcţie şi de răspuns la nişte întrebări legat de un dreptunghi.


La subiectul unde au primit o funcţie de rezolvat, elevii trebuiau să deseneze graficul funcţiei.

VEZI AICI SUBIECTE MATEMATICĂ ŞI BAREMUL DE CORECTARE MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2017

Absolvenţii de clasa a VIII-a care au susţinut, luni, proba scrisă la Limba şi literatura română la Evaluarea Naţională au avut de motivat apartenenţa unei poezii la genul liric, dar şi de redactat o naraţiune de 150-300 de cuvinte în care să prezinte o întâmplare petrecută în timpul unei competiţii sportive.

La proba scrisă la Limba şi literatura Română, elevii au primit un fragment din poezia „Ploaie”, de Magda Isanos, având de răspuns la şase întrebări referitoare la elemente ale textului. De asemenea, li s-a cerut să redacteze o compunere de minimum 150 de cuvinte în care motiveze apartenenţa poeziei la genul liric.

SUBIECTE ROMANA EVALUARE NAŢIONALĂ 2017

BAREME ROMANA EVALUARE NAŢIONALĂ 2017

La al doilea subiect, elevii au primit un text la prima vedere la care au avut două cerinţe principale – una vizând înţelegerea şi una elemente de gramatică. De asemenea, li s-a cerut să redacteze o naraţiune de 150-300 de cuvinte în care să prezinte o întâmplare reală sau imaginară petrecută în timpul unei competiţii sportive.

Conform datelor centralizate de Ministerul Educaţiei Naţionale, la Evaluarea Naţională din acest an s-au înscris 144.890 de candidaţi, dintre care 144.740 din seria curentă şi 150 din seria anterioară, iar examenul va fi organizat în 4.164 de centre.

CALENDARUL de desfăşurare a evaluării naţionale pentru absolvenții clasei a VIII-a în anul şcolar 2016-2017

  • 7- 9 iunie 2017 Înscrierea la evaluarea naţională
  • 9 iunie 2017 Încheierea cursurilor pentru clasa a VIII-a
  • 19 iunie 2017 Limba şi literatura română -probă scrisă
  • 21 iunie 2017 Matematica -probă scrisă
  • 22 iunie 2017 Limba şi literatura maternă – probă scrisă
  • 26 iunie 2017 Afişarea rezultatelor (până la ora 16)
  • 26 iunie 2017 Depunerea contestaţiilor (orele 16 -20)
  • 27- 29 iunie 2017 Rezolvarea contestaţiilor
  • 30 iunie 2017 Afişarea rezultatelor finale după contestaţii

VEZI AICI REGULAMENTUL COMPLET PENTRU EXAMENUL DE EVALUARE NAȚIONALĂ 2017

Se interzice candidaților la evaluarea națională să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălțăminte, în penare și altele asemenea ori în băncile în care sunt așezați în sălile de examen, orice fel de lucrări: manuale, cărți, dicționare, culegeri, formulare, memoratoare, notițe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidați etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor.

Se interzice candidaților să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălțăminte, în penare și altele asemenea, sau în băncile în care sunt așezați în sălile de examen, telefoane mobile, căști audio, precum și orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la internet/la rețele de socializare, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidați sau cu exteriorul.

Se interzice candidați lor să comunice între ei sau cu exteriorul, să copieze, să transmită materiale care permit copiatul sau să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notițe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare între candidați sau cu exteriorul.

Nota finală se trece pe lucrare, în prezența profesorilor evaluatori, de către președintele comisiei. Președintele comisiei calculează nota finală, ca medie aritmetică cu două zecimale a notelor acordate de evaluatori, fără rotunjire și semnează.

În cazul în care diferența între notele acordate de cei doi evaluatori este mai mare de 0,50 puncte, lucrarea va fi recorectată de alți doi profesori evaluatori numiți de președintele comisiei.

Nota rezultată în urma reevaluării este nota care se trece pe lucrare și reprezintă nota finală. Sub notă semnează cei patru evaluatori și președintele comisiei. Numărul pachetului și numărul de ordine al lucrărilor care necesită a treia evaluare sunt consemnate într-un proces-verbal, semnat de cei amintiți anterior.

REZULTATE SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ 2017

51,47% dintre elevii prezenți la simularea probelor scrise din cadrul Evaluării Naționale au obținut medii mai mari sau egale cu cinci, procent net superior celui înregistrat anul trecut (30,58%), a anunțat, vineri, Ministerul Educației Naționale.

În urma centralizării datelor, a reieșit că, în ceea ce privește simularea examenului de Bacalaureat, ponderea elevilor de clasa a XII-a cu medii care le asigură promovarea (6 și peste 6) este de 38,23%, rezultatul fiind aproape la același nivel cu cel de anul trecut (38,39%).
Mai exact, la simularea Evaluării Naționale, 81.262 de elevi au obținut medii mai mari sau egale cu cinci, ceea ce reprezintă 51,47% dintre elevii prezenți.

Pe tranșe de medii, se înregistrează următoarea situație statistică: 21.890 de medii între 5 și 5,99; 20.352 de medii între 6 și 6,99; 17.452 de medii între 7 și 7,99; 14.982 de medii între 8 și 8,99; 6.572 de medii între 9 și 9,99; 14 medii de 10.
Procente semnificative (peste 60%) ale mediilor mai mari sau egale cu 5 s-au consemnat în județele Brăila (60,9%), Cluj (62,5%) și în Capitală (69,8%).

În ceea ce privește disciplinele de examen, procentul notelor mai mari sau egale cu 5 a fost de 65,8% la Limba și literatura română (în creștere față de anul trecut — 60,54%), respectiv de 40% la Matematică (de asemenea, peste cel din 2016, când s-a situat la 32,60%).
La proba de Limba și literatura maternă, 75,2% din elevii prezenți au primit note peste 5 (procent în ușoară scădere comparativ cu anul anterior — 76,69%).

Ratele de participare pe discipline au fost de peste 92%, iar trei elevi au fost eliminați din cauza unor tentative de fraudă.

În ceea ce privește simularea națională a examenului de Bacalaureat, 43.978 de elevi dintre cei 115.022 prezenți au obținut medii care le asigură promovarea.

La clasa a XI-a, rata de promovare este de 29,85% în creștere cu aproape 4 procente, comparativ cu 2016, când s-a situat la valoarea de 25,76%. Altfel spus, dintre cei 121.003 elevi participanți la simulare, 36.125 au obținut medii peste 6.

Pe tranșe de medii, situația cumulată (clasa a XI-a și clasa a XII-a) arată astfel: 29.496 de elevi au obținut medii între 6 și 6,99; 27.633 de elevi — medii între 7 și 7,99; 17.577 de elevi — medii între 8 și 8,99 și 5.366 — medii între 9 și 9,99. 31 de elevi au obținut media 10.
15.023 de medii au fost cuprinse între 5 și 5,99, însă, conform metodologiei de desfășurare a Bacalaureatului, nota minimă pentru fiecare disciplină în parte este 5, iar media finală a notelor la toate disciplinele, necesară pentru promovarea examenului, este minimum 6.

Pe probe, situația cumulată (clasa a XI-a și a XII-a) a notelor mai mari sau egale cu 5 este: 59,4% la proba E)a) — Limba și literatura română, 74,1% la proba E)b) — Limba maternă și 52,1% la proba obligatorie a profilului E)c) — Matematică sau Istorie. La proba la alegere a profilului E)d), susținută doar de elevii clasei a XII-a, rata notelor peste 5 a fost de 60,4%.

În șase județe, rata de promovare la clasa a XII-a a fost de peste 45%: Sibiu (47,9%), Cluj (46,9%), Brăila (46,5%), Alba (46,3%), Iași (46,1%) și Galați (45,5%). Procente de promovare sub 25% s-au înregistrat în județele Giurgiu (24,5) și Ilfov (18,9).

În ceea ce privește rezultatele elevilor de clasa a XI-a, procente de promovare de peste 35% s-au înregistrat în județele Iași (35,3%), Galați (35,8%), Suceava (36,6%) și Cluj (41,8%). Sub pragul de 20% figurează județele Giurgiu (16,6%), Ilfov (17,9%) și Călărași (19,1%).

Spynews
Fiica lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru împlinește doi ani. Ce mesaj emoționat i-a transmis mămică micuței: “Suflețel frumos”
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Drumul superb din România de care foarte puțini știu. Ofertă peisaje de vis, cu păduri dese, lacuri cristaline, iar șoferii se vor simți ca în al nouălea cer pe el
Capital.ro
România e în lacrimi. A murit marea campioană olimpică la gimnastică a țării
Playtech.ro
Ultima oră! Celebrul rapper a murit la 34 de ani. Fanii, în DOLIU!
DailyBusiness
ANUNȚ important pentru pensionari. Au termen 45 de zile!
Adevarul
Orașul din România care „fierbe” după ce o gașcă de golani a snopit în bătaie un olimpic. Șeful Poliției face declarații revoltătoare
Spynews
Cum explică Ionel Ganea scandalul cu vecinul său. Fostul fotbalist s-a ales cu ordin de protecție emis împotriva sa
Spynews
Cum îl așteaptă Iustina Loghin pe Cornel acasă! Fosta concurentă de la Insula Iubirii îl surprinde / VIDEO
Evz.ro
Orașul din România care se închide. E pericol! Măsura a intrat în vigoare
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Cancan.ro
Kate Middleton, operată de urgenţă. Ce I-au descoperit medicii la nivelul capului
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
„Era lumina familiei” O fetiță de 6 ani a murit în mod tragic în timp ce se dădea în leagăn. Cum s-a produs tragedia
Capital.ro
Cutremur în TV. Demisie de răsunet la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Marea vedetă a spus adio
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025
substantial.ro
Lloyd Austin respinge cererea lui Zelenski pentru utilizarea armelor americane în Rusia
MediaFlux
SE DAU BANI pentru activități casnice. Ce reguli trebuie respectate
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...