Pasta roz se foloseşte în carnea procesată, precum cele folosite în industria fast-food.
Pentru anumite dulciuri, sucuri sau alte produse cu nuanţă roşiatică se foloseşte o pastă realizată din cărbune. Această substanţă, cunoscută sub denumirea de „Allura Red AC”, fost pusă pe o listă neagră a substanţelor de către ONU.
Boraxul se regăseşte în cele mai multe produse de curăţenie şi întreţinere, însă se regăseşte şi în caviar, pe post de conservant.
Ingerăm acidul fosforic ori de câte ori bem sucuri carbogazoase, deoarece acesta oferă aciditate oricărui lichid. În caz că nu aţi urmărit filme de groază sau cu multe crime menţionâm că acidul fosforic este folosit de personajele rece pentru a dezintegra cadavre.
Rumeguşul este ascuns în lista de ingrediente ale produselor sub numele de celuloză. Se regăseşte pe lista de ingrediente a sosurilor pentru salate, înghetate, dar şi unele tipuri de brânză.
Citeşte şi Reţeta Coca-Cola a fost dezvăluită VEZI CARE SUNT INGREDIENTELE
Dioxidul de siliciu sau mai exact nisipul este folosit în industria alimentară pentru a absorbi o parte din umiditate. Acest ingredient se regăseşte în sare, supe sau creme sub formă de praf pentru cafea.
Uleiurile de la oi se folosesc în gumele de mestecat şi este cunoscută sub numele de lanolină.
Berea blondă nu ar fi atât de savuroasă dacă nu ar avea culoarea galbenă, însă în spatele acestui aspect sunt vezicile de peşte. Îţi place berea? Află ce lucruri inedite poţi să faci cu ea
Oase carbonizate ale animalelor sunt folosite pentru a filtra de orice împurităţi zahărul alb.
Titaniul este folosit în industria alimentară sub formă de dioxid de titaniu pentru a conferi o nuanţă mai albă alimentelor deja albe.
Pâine conţine… pene de raţă. L-cisteina este folosită pentru fragezirea unor aluaturi pentru pâine, plăcinte şi cifle.
Citeşte şi Secretul MURDAR al pâinii din hypermarket. Dezvăluirile profesorului Mencinicopschi