Sucul-minune care menține sănătatea inimii și a ficatului. Luptă împotriva cancerului, echilibrează tensiunea și se face din doar trei ingrediente simple!

Se prepară din doar trei alimente pe care sigur le ai în bucătărie şi vine cu un pachet de vitamine şi beneficii care fac extrem de bine organismului uman.
Alina Costache
17 dec. 2021, 09:42
Sucul-minune care menține sănătatea inimii și a ficatului. Luptă împotriva cancerului, echilibrează tensiunea și se face din doar trei ingrediente simple!

Sucul-minune care menține sănătatea inimii și a ficatului. Vorbim despre un cocktail care se prepară din sfeclă roşie crudă, măr şi morcov. Efectele combinate ale celor trei ingrediente sunt absolut miraculoase – nu numai că ne dau dau energia și necesarul de vitamine și minerale pe ziua în curs, însă au acțiune pe termen lung asupra sănătății noastre.

Sucul-minune care menține sănătatea inimii și a ficatului. Luptă împotriva cancerului, echilibrează tensiunea și se face din doar trei ingrediente simple!

Este eficient în păstrarea sănătății organelor, în special a celor responsabile cu detoxifierea, care sunt zilnic expuse la diverse tipuri de toxine – ficatul și rinichii.

Menține sănătatea inimii și a sistemului circulator, datorită carotenilor din sfeclă și morcovi, care reduc nivelul colesterolului, echilibrează tensiunea și protejează organismul de bolile coronariene. Datorită efectelor detoxifiante, dar și a vitaminelor pe care le conține, sucul proaspăt de sfeclă, morcovi și mere ajută la curățarea acneii și a coșurilor, și întârzie apariția ridurilor. Atunci când nivelul toxinelor este prea mare pentru ficat, acesta antrenează și următorul mare organ cu rol în detoxifiere – pielea. De aceea apar coșuri, acnee, pete maronii în jurul ochilor, iar durerile dese de cap și oboseala sunt adeseori semnale că ficatul este sub presiunea toxinelor.

Menține sănătatea sistemului digestiv – protejează stomacul de ulcer, și reducere riscul constipației, datorita fibrelor din mere și sfecla roșie.

Sucul proaspăt de sfecla, morcov și mar este un aliat pentru bolnavii de cancer, pentru că inhiba dezvoltarea celulelor canceroase. Prietena mea Lena, despre care am mai amintit pe blog, a avut un cancer agresiv la sân, pe care l-a tratat, pe lângă medicația alopata, cu un regim strict vegan, și cu un consum zilnic de suc de sfecla, morcov și mere. Acum este bine!

Citește și: Leguma-minune recomandată de Bill Gates, care e un adevarat elixir pentru sănătate. Ține gripa la distanță și are numeroase beneficii pentru organismul uman!
Poate ajuta la scăderea în greutate, pentru că este un suc foarte sățios datorita fibrelor pe care le conține, și oferă maxim de energie pentru o cantitate mica de calorii.

Are efecte anti-inflamatorii, anti-cancerigene.

Sucul se bea pe stomacul gol, cu o ora înainte de micul dejun, pentru a lasă nutrienților timp să fie absorbiți prin intestinul subțire.

Citește și: Planta-minune care ajută la infecția COVID. Stimulează sistemul imunitar, eliberează plâmânii de secreții și e un adevărat aliat pentru lupta cu kilogramele în plus!

Spynews
Andrei de la Mireasa, sezonul 7, și iubita lui s-au despărțit după o lună de relație. Care ar fi motivul separării și ce spune și despre Simona
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Când să pornești aerul condiționat la mașină ca să fie eficient și să nu consume carburant mult. Puține persoane cunosc acest detaliu
Capital.ro
Mașinile au primit interzis. Decizie aprobată într-un mare oraș din România
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Noua Comisie Eropeană va fi condusă tot de Ursula von der Leyen. Care sunt candidații propuși de guvernele țărilor din UE?
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Ce preț trebuie să plătești dacă vrei să faci plajă pe cearșaf, în Mamaia. Poate fi mai scump decât închrierea unui șezlong
Spynews
Cristina Rotaru de la Insula iubirii, mesaj cu subînțeles, după ce soțul ei, Andrei, s-a sărutat cu ispita Diandra? „Să nu fiu apreciată, iubită...” | FOTO
Evz.ro
Noi reguli pentru românii care accesează acest program. Care sunt actele obligatorii
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Care ar fi fost, de fapt, cauza decesului lui Sorin Nazîru, fostul portar al juniorilor de la Dinamo. Totul ar fi pornit de la bacterie luată la piscină
Capital.ro
UNGURII vor banii românilor. Ungaria face o mutare istorică în 2024
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
Doi cetățeni români, arestați în Croația pentru furt din 31 de apartamente
MediaFlux
PENSIONARII trebuie să depună DOCUMENTELE în URMĂTOARELE 14 ZILE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!