Suma incredibilă pe care Andreea Tonciu câștigat-o pentru o săptămână la „Survivor România All Stars”! Klaus Iohannis ar fi invidios

Andreea Tonciu a părăsit joi seară Survivor România All Stars. Bruneta a rezistat doar o săptămână în Republica Dominicană, însă eforturile sale nu au fost în zadar și asta pentru că cei de la PRO TV au avut grijă să o răsplătească pe măsură.
Alina Costache
19 ian. 2024, 17:48
Suma incredibilă pe care Andreea Tonciu câștigat-o pentru o săptămână la „Survivor România All Stars”! Klaus Iohannis ar fi invidios
Suma incredibilă pe care Andreea Tonciu câștigat-o pentru o săptămână la „Survivor România All Stars”!

Suma incredibilă pe care Andreea Tonciu câștigat-o pentru o săptămână la „Survivor România All Stars”! Andreea Tonciu a câștigat într-o singură săptămână la Survivor România All Stars mai mulți bani decât câștigă într-o lună președintele Klaus Iohannis.

Citește și Prima eliminare de la „Survivor România All Stars 2024”! Andreea Tonciu pleacă definitiv din Republica Dominicană

Suma incredibilă pe care Andreea Tonciu câștigat-o pentru o săptămână la „Survivor România All Stars”!

După ce a fost eliminată din competiție, Andreea Tonciu a primit în cont generoasa sumă de 6.000 de euro, conform unor surse cancan.ro.  

Aceleași surse susțin că bruneta a știut cum să negocieze cu postul de pe Pache Protopopescu și că acceptat să participe la competiția din Republica Dominicană doar dacă la finalul fiecărei săptămâni va primi în cont suma de 6.000 de euro.

Experiența Survivor România All Stars nu a fost deloc una ușoară pentru Andreea Tonciu care la scurt timp după eliminare a recunoscut că i-a fost foarte greu să se adapteze, în special legat de partea cu dormitul sub cerul liber.

„Hello, dragilor, sper că v-a fost dor de mine. Vreau să vă mulțumesc pentru toată susținerea și pentru toate mesajele pe care le-am primit. Vă iubesc, vă iubesc, dar să știți că mie îmi este mult mai bine așa.

Sunt în aeroport, mă pregătesc să plec din Dominicană înspre România și de-abia aștept să ajung acasă, să îmi preiau viața, activitatea și să o văd pe Rebecca. Așa că o să vorbim când ajung acasă.

Doar am vrut să vă salut și să știți că v-am simțit lipsa, tuturor susținătorilor mei și îmi era atât de dor să vorbesc cu voi”, a declarat Andreea Tonciu pe Instagram, după ce a fost eliminată de la Survivor România All Stars.

Andreea Tonciu, lovită de unul dintre colegii de echipă la Survivor All Stars

Survivor All Stars a început în forță! Dramele au început în echipa Faimoșilor, încă din cea de-a doua ediție a emisiunii. Andreea Tonciu a fost lovită de unul dintre colegii de echipă.

S-a dat startul celui mai aștepta sezon al emisiunii Survivor România! Este vorba de sezonul All Stars, care a adunat cele mai sonore nume din sezoanele trecute. În această seară este difuzată cea de-a doua ediție a emisiunii. Cu toate că presiunea competiției abia a început să își facă simțită prezența, tensiunile sunt la ele acasă în tabăra Faimoșilor. Vedetele s-au pus pe treabă, pentru că în această fază a concursului, este esențial să își amenajeze un adăpost.

Faimoșii nu au șovăit și s-au apucat să își construiască ceea ce urmează să le fie locuință pe parcursul următoarelor săptămâni. Totuși, în timpul activității a avut loc și un „accident de muncă”. Iată despre ce este vorba.

„I-ai dat în cap”, a strigat Jorge după ce TJ Miles a lovit-o din greșeală pe Andreea Tonciu cu o scândură pe care urma să o folosească la acoperiș.

„A fost ghinion. Ea s-a ridicat, eu mergeam cu chestia aia și ea n-a fost atentă. Eu trebuia să merg pe acolo să facem acoperișul ăla”, a explicat TJ Miles.

Andreea Tonciu a izbucnit în plâns, iar Jorge s-a grăbit s-o liniștească: „O să se umfle un pic, dar nu te speria… E ok, punem un pic de gheață, dar nu mult că nu e bine să ții gheață la cap. Stai liniștită!”.

Chiar dacă lovitura a fost una dureroasă și a vărsat lacrimi, Andreea nu s-a supărat pe colegul ei.

Citește și Andreea Tonciu, lovită de unul dintre colegii de echipă la Survivor All Stars! Vedeta TV în lacrimi chiar din a doua ediție: „Trebuie să supraviețuim”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Adio șezlonguri! Turismul din Grecia se schimbă radical
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Premiul Marcel Ciolacu despre deficitul bugetar și necesitatea investițiilor
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!