Surpriză la Insula Iubirii 2022. Cerasela l-a dus pe Daniel în Camera Liberă: „Nu m-am simțit niciodată frumoasă”. Ce a urmat între cei doi

Surpriză la Insula Iubirii 2022. Cerasela este una dintre cele mai dezinhibate concurente, cel puţin asta a demonstrat până în acest moment. După ce a fost protagonista primului sărut pe insula fetelor, cu Celia, concurenta are curaj să intre în Camera Liberă împreună cu unul dintre băieții.
Alina Costache
04 mai 2022, 18:40
Surpriză la Insula Iubirii 2022. Cerasela l-a dus pe Daniel în Camera Liberă:
Surpriză la Insula Iubirii 2022

Surpriză la Insula Iubirii 2022. Ispita Daniel a început să flirteze cu Cerasela încă de când au păsit pe insula fetelor. Concurenta a simţit nevoia să lămurească anumite aspecte şi l-a invitat pe Daniel în Camera Liberă.  Toți s-au așteptat să se întâmple ceva mai mult între ei în Camera Liberă, dar cei doi au purtat doar o conversație lejeră în care își spuneau unul altuia temerile și impresiile.

Surpriză la Insula Iubirii 2022

L-am luat pe Daniel în Camera Liberă pentru a-i explica limitele mele, pentru a-i spune ce m-a făcut să mă retrag, pentru a mă cunoaște și pentru a se opri din a face acele glume și acele atingeri. Neîncrederea în mine vine din copilărie. Eu am crescut fără tată, am fost crescută de bunici și nu mi s-a spus niciodată că sunt frumoasă, și nu m-am simțit niciodată frumoasă și n-am știut să mă fac frumoasă. Nu mă prefac, am două personalități: vreau să par încrezătoare, dar sunt și emotivă’’, a mărturisit Cerasela.

Ispita Daniel a apreciat că nu a fost momentul să intre cu Cerasela într-o încăpere atât de romantică doar pentru a primi niște explicații: ‘’M-a dus într-o cameră foarte romantică, unde nu cred că ne era locul nouă atunci. Cred că acolo este locul altor persoane care sunt mai deschise. Cred că poți să dormi acolo cu o fată, nu știu, habar n-am’’.

Citeşte şi: Bianca Pop trece prin momente dificile. Fostă ispită la „Insula Iubirii” a dispărut din lumina reflectoarelor

Cerasela a sărutat-o pe Celia în văzul tuturor

Celia a fost cea care a dat provocarea, iar Cerasela a acceptat fără niciun moment de ezitare. Bărbații și femeile care se aflau în acel moment în casă au rămas muți când au văzut momentul pasional dintre cele două tinere.

Este o provocare care mă definește unoeri,mă atrag mai mult fetele decât baieții”, a spus Cerasela la testimoniale, în urma sărutului pasional cu Celia. Restul concurenților din concurs au descris-o pe iubita lui Rareș fiind o tipă ce suferă de atenție și nu are încredere deloc în ea.

Prima impresie pe care mi-a lăsat-o Cerasela a fost că simte nevoia de atenție, că nu are încredere în sine și atenția oamenilor din jur îi dă această încredere”, a spus Ali despre iubita lui Rareș.

Baby… Eu sunt ok. E super mișto, adică e o experiență.. Am plâns, am râs. Mi-e dor de el. A fost și despărțirea, după un am și 11 luni e prima oară când rămânem separat. Eu sunt geloasă, dar nu mi-a dat niciun motiv, doar că pur și simplu sunt eu geloasă. E și chestia că îl consider pe el mult mai bun decât mine. Eu nu mă văd frumoasă”, i-a răspuns Cerasela lui Ali.

Mai este doar un pas și începem testul. Abia aștept, e un război în mine. Avem nevoie de acest test fiindcă nu am încredere în mine. Vreau sa am încredere și în el”, spunea Cerasela Iacob, înainte de începerea show-ului.

O iubesc îndeajuns de mult încât nimic nu mă poate ispită și nu pot să renunț la viitorul în care ne încredem”, spunea Rareș Panțiru.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...