Surpriză! Nu au fost doar manele la Coldplay, ci și cereri în căsătorie. ”Bine că nu ai cerut-o când intrase Babasha”

Concertul susținut de trupa Coldplay a stârnit multe discuții, mai ales după ce un manelist a urcat pe scenă și a fost huiduit de tot stadionul. Dacă unii s-au supărat și au plecat acasă la auzul manelelor lui Babasha, alții și-au luat inima în dinți și au făcut marele pas spre o viață în doi!
Filip Stan
13 iun. 2024, 13:36
Surpriză! Nu au fost doar manele la Coldplay, ci și cereri în căsătorie. ”Bine că nu ai cerut-o când intrase Babasha”

Concertul trupei britanice i-a lăsat cu un gust amar pe unii fani, pentru că în loc să asculte rock, au auzit ritmuri de manele, lucru care a generat huiduieli ca pe stadion.

Citește și Scandal-monstru la concertul Coldplay! 60.000 de oameni l-au huiduit pe Babasha, un manelist invitat să cânte în cadrul spectacolului susținut de trupa britanică. Concertul a fost oprit timp de mai multe minute

Babasha, un cunoscut interpret de manele, a fost invitat să cânte la concertul Coldplay de pe Arena Națională din București.

Cei 60.000 de spectatori nu s-au arătat, însă, prea încântați de prezența artistului autohton pe scenă, așa că l-au întâmpinat cu huiduieli.

Spectacolul a fost întrerupt timp de mai multe minute, minute în care cei prezenți strigau cu toată forța ca tânărul manelist să coboare de pe scenă.

Revolta spectatorilor s-a intensificat în momentul în care manelistul a spus că se bucură foarte mult de acest moment și că speră „să spargă niște bariere”.

Solistul Chris Martin a continuat să cânte alături de el și să-l încurajeze.

În momentul prezentării, Chris a spus că l-a văzut în timp ce se plimba prin Centrul Vechi din București și s-a declarat impresionat de „ce multe talente muzicale are România”.

„Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiți cu inima deschisă”, a spus solistul.

Chiar și așa, dacă unii s-au supărat și au plecat acasă la auzul manelelor lui Babasha, alții și-au luat inima în dinți și au făcut marele pas spre iubire.

Un videoclip publicat pe TikTok a înduioșat inimile tuturor, poate chiar și a celor care s-au bosumflat pentru că au auzit manele la un concert la care nu și-ar fi dorit să se întâmple asta!

”Ești tot ce mi-am dorit”

Asta nu știm, însă un lucru este cert, unii bărbați au idei minunate! Este și cazul unui tânăr care a găsit momentul perfect pentru a-și cere iubita de soție.

Videoclipul a strâns numeroase aprecieri și comentarii, iar cei prezenți la frumosul moment au strigat de fericire și i-au felicitat pe tinerii care, în timp ce Coldplay își susținea concertul în continuare, și-au unit viețile într-un mod spectaculos.

Te-ar putea interesa și EXCLUSIV Prețuri halucinante la concertul Coldplay. Cât a plătit un bucureștean pentru două ape, două doze de Cola Zero și popcorn

Tânăra cerută în căsătorie a sărit în sus de fericire la propriu și a izbucnit în plâns, însă nu a fost singura! Partenerul său s-a emoționat de-a dreptul, încât și lui i-au dat lacrimile.

„Nu realizez încă, dar las asta aici! Paul, o să fiu soția ta, ești tot ce mi-am dorit, ești universul meu. Coldplay, mulțumesc…ați fost pur și simplu…magici. PS. doamna din filmare, sunteți minunată”, se arată în descrierea videoclipului postat pe TikTok.

În comentarii, românii au ținut să facă și câteva glume, în timp ce alții i-au felicitat pe cei doi tineri.

„Bine că nu ai cerut-o când intrase Babasha”, a scris cineva.

„Foarte frumos și foarte frumoasă reacția doamnei din spate”, a scris altcineva.

„Emoționant, o fi văzut și Babasha?”, a scris altcineva.

@adelaade4 Nu realizez inca, dar las asta aici! @Paul Bara o sa fiu sotia ta, esti tot ce mi-am dorit, esti universul meu💛 @coldplay thank you, you were just…magical🪐 P.S. doamna din filmare, sunteti minunata!🌹 #coldplay #coldplayconcert #foryoupage #proposal #special #myuniverse #bucharerestromania #fyp ♬ sunet original – ADELA

Spynews
Edi Iordănescu se întoarce în Germania, după Euro 2024. Va mai antrena sau nu Echipa Națională de Fotbal a României
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Vacanța în Grecia a unor români s-a transformat într-un coșmar. Au mers la apartamentul închiriat în Halkidiki, dar au fost nevoiți să-și caute altă cazare: ”Am fost victima unei escrocherii”
Capital.ro
România, cea mai nouă forță a Europei. Alianța care ne pune pe harta lumii. S-a semnat
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
S-a decis! Liderii coaliției de guvernare au stabilit data alegerilor!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Câți bani va încasa România pentru parcursul de la Euro 2024. Suma colosală cu care s-a întors acasă Echipa Națională de Fotbal
Spynews
Star Matinal. Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit? Soția fostului tenismen s-ar fi întâlnit cu Nick Rădoi / VIDEO
Evz.ro
Aberația cu testul antidrog, criticată și de polițiști. Modificarea la Codul Rutier care te lasă aiurea fără permis intră curând în vigoare
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Bărbat din Hunedoara reținut pentru înșelăciune și fals privind identitatea
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!