Surpriză uriaşă în Cupa României. CFR Cluj, surclasată cu 4-0 de Corvinul. Mutu, cu demisia scrisă!

Corvinul Huneadoara, revelația din Liga 2, a câștigat cu CFR Cluj în sferturile Cupei României Betano, scor 4-0. Elevii lui Mutu au avut un om în minus din minutul 11, după eliminarea lui Panagiotis Tachtsidis.
Filip Stan
02 apr. 2024, 21:33
Surpriză uriaşă în Cupa României. CFR Cluj, surclasată cu 4-0 de Corvinul. Mutu, cu demisia scrisă!

UPDATE: Adrian Mutu, antrenorul lui CFR Cluj, e pregătit să își dea demisia. „A fost roșu clar, i-a spart nasul, nu avem ce să reproșăm. Am venit la interviu din respect pentru dvs. În seara asta am fost penibili, n-aș vrea să găsesc scuze că am jucat în 10 oameni sau că am avut jucători accidentați.

Jucam împotriva unei echipe de Liga a doua, puteau să joace și fără antrenor pe bancă. Cred că am avut o problema de atitudine; i am observat asta de la meciul cu Sepsi. E un meci fără istoric.

Mă gândesc și mâine o să iau o decizie. Mă simt umilit. Cred că Corvinul are bugetul cât trei jucători de la CFR”.

CFR Cluj a fost eliminată din Cupa României, în faza sferturilor de finală, de Corvinul Hunedoara, formație care evoluează în Liga a doua. Hunedorenii s-au impus cu un incredibil 4-o.

Clujenii au rămas în zece oameni încă din minutul 11, când Tachtsidis a fost eliminat după o intrare la Marius Lupu, însă în minutul 27 Peter Michael a scăpat singur cu portarul advers şi nu a putut să îl învingă, iar din cornerul rezultat, Muhar a trimis în bara transversală, cu o lovitură de cap.

Gazdele au intrat la pauză în avantaj, după şutul lui Lică, din minutul 43. Marius Coman a majorat avantajul hunedorenilor în minutul 50, iar în minutul 67 Pîrvulescu a înscris cel mai frumos gol al meciului cu un şut superb la vinclu. Scorul final a fost marcat de Pop, care a închis tabela marcând cu o lovitură de cap la în ultimul minut, 90+2. Corvinul a învins-o pe CFR cu 4-0 şi va juca în semifinale cu învingătoarea din partida FCU Craiova – FC Voluntari.

Corvinul va juca în semifinale cu FCU Craiova/Voluntari. Semifinalele Cupei României Betano au fost programate pe 17 aprilie.

Gigi Becali dezvăluie suma incredibilă pe care o va încasa din transferul lui Dennis Man. „Aştept să primesc şi eu 5% din diferența de preţ”

Deși nu are drept de promovare în Liga 1, Corvinul are licență UEFA, potrivit lui Bogdan Apostu, impresar apropiat de club. Dacă vor câștiga Cupa României Betano, cei de la Hunedoara pot juca în preliminariile Europa League.

Tun imobiliar de proporţii dat de Mihai Rotaru. Cum a pus mâna patronul de la Universitatea Craiova pe o clădire de 5 milioane de euro, deţinută de o bătrână din SUA

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!