Survivor 2022. Concurenții emisiunii nu știu de războiul Ucraina-Rusia. Laura Giurcanu a făcut anunțul

Laura Giurcanu a venit cu o dezvăluire incredibilă după ce a fost eliminată din concurs. Frumoasa blondină spune că toți concurenții care sunt în competiție nu știu de existența războiului dintre Ucraina și Rusia.
Alina Costache
08 apr. 2022, 13:23
Survivor 2022. Concurenții emisiunii nu știu de războiul Ucraina-Rusia. Laura Giurcanu a făcut anunțul

Survivor 2022. Aceasta a explicat modul în care s-a simțit după ce a terminat competiția și cât de ciudat i s-a părut să afle o astfel de veste după ce a trăit în sălbăticie.

Survivor 2022. Concurenții emisiunii nu știu de războiul Ucraina-Rusia. Laura Giurcanu a făcut anunțul

”Concurenții de la Survivor nu știu de războiul din Ucraina. Este cel mai ciudat lucru pe care l-am trăit vreodată, să aflu ceva de genul acesta după atât de mult timp”, a spus ea.

Competiția s-a încheiat săptămâna aceasta pentru Laura Giurcanu, după ce Războinicii au reușit să obțină o nouă victorie în fața Faimoșilor.

”Sunt puțin în șoc! Dacă am un cuvânt pentru toată experiența asta este recunoștință, m-a făcut să văd viața altfel. A fost foarte intens tot ce s-a întâmplat, a fost experiența vieții mele. Oamenii sunt minunați, mă bucur din inimă că i-am cunoscut. Plec cu un bagaj emoțional, cu o grămadă de lecții. Survivor este cea mai mare lecție și dacă aș pune un cuvânt lângă ea, este recunoștință. Mulțumesc tuturor și universului că m-a adus aici să trăiesc experiența”.

„Şi asa se incheie cea mai intensa experienta a vietii mele care are la baza cuvantul -recunostinta- pentru existenta, pentru viata mea care pare un vis acum, pentru oameni, prieteni, familie, mancare, libertate. Recunoscatoare pentru apusuri si cocos, discutii si idei, experiente si situatii. am invatat rabdarea, am inteles singuratatea, mi-am pastrat credinta, am redefinit ideea de dor si dorinte.

Sincer, se simte ca un univers paralel, aveam zile in care imi doream sa ma duc cu gandul acasa si nu reuseam, totul fiind foarte intens in prezent, iar cand dorul venea, ma bucuram la maxim de el si-l lasam sa-mi umple sufletul. Partea mea favorita a fost conectarea cu natura, am umblat zile la rand desculta prin jungla, am facut nenumarate bai in mare si am privit soarele zilnic cum pleaca spunandu-i „multumesc si pentru azi”.

Am dormit in ploi care se simteau interminabile si mi-am spus simplu „accepta”, iar in afara zonei de confort am gasit tot ce nu stiam ca trebuie sa gasesc.

N-am fost eu cea mai sportiva, dar m-am jucat frumos si am fost fericita, am castigat cu si pentru echipa mea, am ras si am plans impreuna si am dat tot ce-am avut, de fiecare data. O sa-mi lipseasca jocurile, natura, aerul, soarele fierbinte, zgomotul valurilor noaptea, insectele si soparlicile iubitele, zumzetul junglei, drumul cu barca catre joc si vantul cald, cocosul, povestile, oamenii, fericirea victoriilor, lectiile infrangerilor, cana ce-mi era oglinda, viata pe insula. Totul real, totul intens, totul frumos.

Multumesc @survivorromania! Oficial, I really am a survivor 🥥 ps: love my new look 🌊🤞🏽 cake, here I come!„, a mai spus ea pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Faimoşii fac eliminări la Survivor România 4 aprilie 2022. Laura Giurcanu, TJ Miles și CRBL vor fi propuși pentru eliminare

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!