Survivor All Stars 2024 24 ianuarie. Faimoşi vs. Războinici, surpriză mare la jocul de imunitate, Jador a comis-o din nou!

Survivor All Stars 2024, 24 ianuarie. Show-ul continuă cu jocul de imunitate, după ce patru noi concurenți s-au alăturat Faimoșilor și Războinicilor.
Filip Stan
24 ian. 2024, 18:33
Survivor All Stars 2024 24 ianuarie. Faimoşi vs. Războinici, surpriză mare la jocul de imunitate, Jador a comis-o din nou!

Survivor All Stars 2024 24 ianuarie. Jador a încercat să facă o glumă nevinovată la sfârșitul jocului pentru imunitate, joc câștigat de Războinici, și a aruncat-o pe Maria Lungu în apă. Tânăra s-a lovit și mai tare la picior și a izbucnit în lacrimi.

Războinicii au câștigat imunitatea și au sărbătorit victoria cu o baie în Marea Caraibilor. Jador s-a gândit să facă o glumă și a aruncat-o pe Maria Lungu în apă, deși știa că s-a lovit la picior. Aceasta a izbucnit în lacrimi, iar copechipierii ei au sărit să o ajute să iasă din apă.

Jador: Iartă-mă, nu am vrut!

Maria Lungu: Lasă-mă.

Jador: Am crezut că nu ai nimic.

Jador a ținut să o compare pe Maria cu Andreea Tonciu, fost lui coechipieră, care a fost eliminată săptămâna trecută. Andrei Ciobanu de la Războinici a fost de acord cu remarca pe care îndrăgitul artist a făcut-o.

Jador: Aveți și voi o Tonciu.

Andrei Ciobanu: Mai rău…

Jador: Măi, fată, ești bine, te-ai lovit de apă? Te rog, un pupic dă-mi.

Maria Lungu: Bă, mă lovesc iar, potolește-te.

Survivor All Stars 2024 24 ianuarie LIVE VIDEO PRO TV. A fost o seară încărcată în cel mai puternic sezon din reality show-ul care testează limitele participanților și care-i trece pe toți cei care se uită prin cele mai puternice emoții! La Survivor All Stars, echipele au primit câte doi noi concurenți, care au venit cu un gând clar – să meargă până la capăt. Telespectatorii nu au ratat niciun minut din emisiune, iar ediția a fost pe primul loc în clasamentul preferințelor.

Survivor All Stars 2024 24 ianuarie LIVE VIDEO PRO TV

Alexandra Ciomag, Sorin Pușcașu, Elena Marin și Cătălin Zmărăndescu au ajuns aseară direct în Insula Exilului. ”E liniștea dinaintea furtunii”, a spus Elena, în așteptarea momentului în care să meargă spre tribul Faimoșilor și să revină oficial în competiție.

„Million Dollar Island”, noul format cu care Kanal D speră să dea lovitura, după ce ProTV-ul a pus monopol pe Survivor. 50 de concurenți vor intra în cursa pentru marele premiu

Între timp, colegii lor au dat totul pe traseu în jocul pentru provizii, iar Faimoșii au reușit o victorie fără mari probleme, cu scorul de 10 la 4, revenind în camp cu premiul pus la bătaie. Acolo, surprizele abia începeau – deoarece noii concurenți li s-au alăturat! ”Mă bucur că au venit, parcă ne-au mai ridicat moralul”, a spus Iancu după ce a petrecut timp cu ei, în timp ce Roxana Nemeș a menționat că ”sunt convinsă că o să aducă foarte multe puncte”. Cum se va schimba atmosfera în cele două triburi, urmează să vedem.

Survivor All Stars 2024 24 ianuarie LIVE VIDEO PRO TV. Ediția de aseară din Survivor All Stars, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 23:50. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.1 puncte de rating și 29.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea 3.9 puncte de audiență și 14.5% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.6 de românii au trăit cu sufletul la gură alături de concurenți noile provocări, iar în minutul de aur, la ora 21:44 peste 2 milioane de telespectatori erau pe PRO TV!

Suma incredibilă pe care Andreea Tonciu câștigat-o pentru o săptămână la „Survivor România All Stars”! Klaus Iohannis ar fi invidios
Cele două triburi revin, diseară, pe traseu pentru jocul de Imunitate! E vremea ca și noii concurenți să lupte pentru punctele echipei, iar energia triburilor pare la cele mai înalte cote. ”Mă simt senzațional, o să fie un meci superb”, va spune Alex Delea, în timp ce Jorge va menționa cât de mult își doresc să continue seria bună: ”sper să găsim resurse în interior să dăm totul pe traseu, să ne întoarcem victorioși”. Cine se va impune și cine va ajunge la bătălia pentru imunitate personală, aflăm în curând.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță în Turcia. Coșmar la ora 03.00: “Au ieșit două mașini, ne-au urmărit 10 km, ne depășeau și puneau frână bruscă”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Cum îți dai seama dacă ai luat virusul West Nile după o înțepătură de țânțar
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Două treimi din cetățenii UE îngrijorați de securitatea Uniunii Europene, relevă un sondaj
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!