Survivor România 3 mai 2022. Eliminare-supriză, nimeni nu se aştepta la acest vot

În ediţia de marţi seară, cea care părăsește competiția este Mari Fica, concurenta care a primit cele mai puține voturi din partea publicului.
Alina Costache
03 mai 2022, 23:47
Survivor România 3 mai 2022. Eliminare-supriză, nimeni nu se aştepta la acest vot

Survivor România 3 mai 2022. Mari Fica părăsește competiția Survivor România. „Am învățat lecții de la fiecare”

Deși nu a intrat încă de la început în competiția Survivor România, Mari Fica a demonstrat că poate face provocărilor și a adus numeroase puncte, întâi pentru echipa Faimoșilor, apoi pentru cea a Tigrilor.

„Știam că o să vină, la un moment dat, și momentul acesta. Nu pot să spun decât că sunt extrem de recunoscătoare pentru ce s-a întâmplat aici. Am evoluat, sunt mult mai puternică. Am învățat lecții de la fiecare. I-am cunoscut pe toți, asta mă bucură cel mai mult. Mulțumesc pentru tot”, a fost prima reacție a lui Mari Fica, după ce a aflat că este eliminată.

 

Survivor România 3 mai 2022 LIVE PRO TV. Un nou joc de imunitate s-a disputat în ediția de luni, 2 mai, a emisiunii Survivor. Astfel, conform regulilor jocului, echipa care a pierdut a intrat în consiliul de nominalizare. Iată cine a fost propus spre eliminare!

În jocul de imunitate din ediția de luni, Vulturii și-au însușit victoria cu 10 la 6 și au câștigat proviziile de mâncare în cantitate integrală, recompensa cea mai dorită în competiție, având în vedere condițiile grele și hrana limitată.

Ce are de gând să facă Laura Giurcanu cu banii câștigați la Survivor România: „Anul acesta îmi duc planul la capăt”
„Trebuie să tragem tare, trebuie să scoatem totul din noi. Să întindem aripile alea, să fim buni, să luam imunitatea asta pentru că e foarte importantă pentru că am trăit nişte momente atât de frumoase cu echipa asta şi pentru că e atât de frumoasă echipa asta încât nu vreau să mai plece nimeni. N-am vrut nici până acum, dar acum spun „stop”. Eu spun „stop” şi noi vom spune „stop, gata cu plecatul de la vulturi”, a declarat Elena Chiriac.

Survivor România 3 mai 2022 LIVE PRO TV.

Tigrii au acceptat înfrângerea, însă aceștia resimt foamea din ce în ce mai puternic. În urma jocului acestei ediții, ei au primit doar jumătate din provizii, astfel situația nu e tocmai roz la ei în camp.

Pe lângă problema mâncării, Tigrii s-au mai confruntat și cu numirea a trei colegi spre eliminare, intrând în consiliul de nominalizare, imediat după ce au pierdut imunitatea. Aceștia urmează să rămână doar în 5 oameni, după ce se va pronunța eliminarea, în urma votului telespectatorilor.

Echipa lor e cu moralul la pământ, deoarece nu își explică înfrângerile din ultima perioadă, concurenții susținând că dau totul pe traseu.

Conform unor surse citate de Viperele vesele, jocul de comunicare de marţi seară (liber la convorbiri cu familia pe Whatsupp) va fi câştigat de Vulturi cu scorul de 8-4. Pentru Tigri, TJ Miles aduce 3 puncte, iar Ionuţ unul singur. Pentrul Vulturi, Elena este campioana, cu 3 puncte, urmată de Blaze şi Delea (2p), plus Doru, un punct.

Roxana Ciuhulescu se întoarce la Survivor România. Revine în Republica Dominicană după ce a avut probleme de sănătate
Cine este şi din ce face bani TJ Miles
Miles Jordache, pe numele său din buletin, are 33 de ani și este originar din Constanța. Împreună cu întreaga familie, tânărul s-a mutat în Toronto când era doar un copil. În 2018, însă, s-a întors pe meleagurile românești.

Cei mai slabi jucători de la Survivor
Ștefania Ștefan este liderul clasamentului încă din prima zi de concurs. Pe locul doi se află Ionuţ Popa, urmat urmat de Alex Delea și Oana Ciocan.

Marian Drăgulescu și Blaze sunt la egalitate, practic pe locul 6, chiar după Alexandru Nedelcu, care a început să fie tot mai constant în ultima vreme, semn că îşi doreşte să ajungă până în marea finală. Deşi a jucat cele mai multe jocuri dintre toţi cei rămaşi, Elena Chiriac a ajuns pe locul 8, diferenţa dintre meciurile pierdute şi cele câştigate fiind aproape egală.

Cei mai slabi concurenți sunt în momentul de față Mari Fica, TJ Miles și Doru Răduță. Rămâne de văzut cine va fi următorul eliminat din concurs în această săptămână.

DESPRE SHOW

Survivor, cel mai puternic reality show din lume, este formatul care a demonstrat că nimic nu este imposibil, în care concurenții învață să își asigure adăpostul, să își procure mâncarea și apa, pe cont propriu, pe o insulă izolată.

Regulile Survivor sunt clare: concurenții sunt împărțiți în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate și alte avantaje.

După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă se vede nevoită să-și elimine unul dintre membrii. Este o competiție dificilă în care există un singur Supraviețuitor: cel care pleacă acasă cu titlul și marele premiu în valoare de 100.000 euro.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Zonele răcorite de ploi. Unde vor fi precipitații în România
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!