SURVIVOR ROMÂNIA 6 februarie 2022 LIVE VIDEO Pro TV. Eliminare surpriză, s-a întrunit Consiliul de Urgenţă, e scandal!

Seara se va încheia dramatic, printr-un Consiliu de urgență. ”Unul dintre voi va părăsi competiția”, va spune Daniel Pavel, stârnind panica în jurul triburilor. Nimeni nu se aştepta la asta.
Alina Costache
06 feb. 2022, 23:00
SURVIVOR ROMÂNIA 6 februarie 2022 LIVE VIDEO Pro TV. Eliminare surpriză, s-a întrunit Consiliul de Urgenţă, e scandal!

SURVIVOR ROMÂNIA 6 februarie 2022 LIVE VIDEO Pro TV UPDATE: Columbianca Angela este eliminată.

Angela Forero Diaz, din echipa Războinicilor, a fost eliminată de la Survivor România 2022. „Pentru tine, Survivor se termină în această seară pe considerente medicale”, a spus prezentatorul Daniel Pavel, la Consiliul de Urgență.

Este prima eliminare în tabăra Războinicilor, într-un consiliu. Echipa albastră a rămas cu 10 membri.

Angela Forero suferit o accidentare, iar recuperarea ei este de durată și necesită îngrijiri medicale specifice. Prin urmare, Războinica va pleca de pe insulă.

SURVIVOR ROMÂNIA 6 februarie 2022 LIVE VIDEO Pro TV. Lipsa hranei a început să-și spună cuvântul, confruntările dificile au început să îi facă tot mai competitivi, iar eliminările să le amintească că la finalul competiției o singură persoană va câștiga marele premiu! Este cea mai mare provocare pe care o puteau accepta și este Survivor România.

SURVIVOR ROMÂNIA 6 februarie 2022 UPDATE. Cea mai dureroasă eliminare din istoria reality show-ului moderat de Daniel Pavel îi face pe participanți, atât Războinici, cât și Faimoși să plângă cu lacrimi amare.

Toți concurenții de la Survivor România 2022 rămân cu un gol imens în suflet după ce prezentatorul anunță un Consiliu de Urgență duminică seară, 6 februarie.

„Unul dintre voi va părăsi competiția. A sosit momentul să aflăm care este concurentul, dintre voi, care în seara asta, acum și aici, părăsește competiția”, este declarația făcută de moderatorul de la Pro TV.

SURVIVOR ROMÂNIA 6 februarie 2022 LIVE VIDEO Pro TV. Faimoşii înving cu 10-4 şi primesc recompensa!

SURVIVOR ROMÂNIA 6 februarie 2022 LIVE VIDEO Pro TV Update. Otilia, solista de 29 de ani, resimte din plin probele și condițiile din jungla dominicană, de aici și conflictele aprinse pe care le are cu doi dintre colegii de echipă.

Otilia Bilionera este la capătul puterilor și nu mai vrea să continue în competiția sportivă de la Pro TV, Survivor România, unde luptă în echipa Faimoșilor.

Emil Rengle și TJ Miles sunt concurenții care o pun la zid pe artistă, care sensibilă din fire nu mai suportă să fie atacată din toate părțile și începe să plângă.

Am fost băgată așa aiurea. Deci nici nu știe Rengle ce am… m-am dus acolo în față la fete și le-am spus, și acum mă bagă și pe mine. Eu nu m-am dus și i-am zis lui Cătălin: «dă-le, bate-le». Cum aș putea să zic așa ceva?”, a spus Otilia.

„Motivul pentru care astăzi am spus ce am spus, crede-mă, foarte intenționat, ca să te simți, că marea feministă a grupului, care n-ar vota nicio femeie este pentru că, ori de câte ori, după acel joc, s-a discutat despre femei ai fost prima care ai susținut că și-au cerut-o, că bravo, că așa e”

UPDATE: În timp ce în tribul Faimoșilor sunt discuții aprinse, în tabăra Războinicilor, concurenții apreciază cum îi afectează pe ei această situație.  Războinicii au intuit și ei cele două tabere care s-ar fi format în sânul Faimoșilor: Emil Rengle, Laura Giucanu și Radu Itu – pe de o parte, și Otilia Bilionera, Cătălin Zmărăndescu și Elena Chiriac – pe de altă parte. Cumva, pe TJ Miles și pe CRBL îi văd detașați. ”Cred că se mint pe ei înșiși”, crede Alexandra Duli despre Faimoși.

UPDATE: Zmărăndescu va fi eliminat?

După cum bine se ştie, participanţii la emisiune nu au voie să păstreze nimic din bagajele cu care au venit din România.

Ce nu se vede dincolo de micul ecran, sunt condițiile extrem de dure în care concurenții sunt nevoiți să trăiască și să să descurce în toată perioada competiției. Iar atunci când vine vorba despre igiena personală, concurenții sunt nevoiți să se descurce fără săpun, șampon sau gel de duș, aceștia spălându-se în Ocean.

În plus, concurenții nu au acces la telefoanele personale, la intrarea în concurs telefoanele acestora fiind luate de către echipa tehnică fiind înapoiate abia la finalul compatiției.

Cu ce bagaj a intrat Zmărăndescu în concurs

Cu toate acestea, dacă unul dintre concurenți are rețetă cu recomandarea medicului, are voie să îți păstreze medicamentele și în timpul competiției. Unul dintre aceștia este chiar Cătălin Zmărăndescu, care a intrat în concurs cu… numeroase cutii de pastile.
Unii cred că Zmărăndescu s-a folosit de pretextul sănătății, iar pilulele, de fapt, nu sunt pentru tensiune, ci pentru mușchi. „Zmărăndescu a intrat cu plasa de „medicamente” după el. Avea ditamai trăistoiu’. Ne-am uitat așa la el și ne-am zis în sinea noastră: „dacă e așa bolnav, ăsta la ce o fi venit aici?”. Ne-a zis el că i le-a prescris doctorul, sanchi, dar pastilele arată ca cele pe care le iau sportivii. Lua vreo 11 pastile zilnic, le înghițea așa ca un curcan.

Ne-am uitat la ele să vedem și noi cum arată, dar arătau ciudat. Erau mai lunguiețe și de diferite culori, fix ca alea pe care le iau sportivii că să le crească mușchii, care se dau pentru tonusul muscular, pentru performanță în sălile de sport. Erau în niște tuburi cu denumiri, dar știi că poți să pui orice în ele că nah. El știa ce are acolo!”, a povestit o sursă de pe platourile de filmare pentru Click.

Pe lângă faptul că a intrat în concurs cu o mulțime de medicamente, sportivul are un temperament vulcanic, ceea ce s-a văzut încă de la începutul emisiunii. În joc este interzisă categoric violența (atât cea fizică, cât și cea verbală), iar Cătălin a încălcat deja de două ori regulamentul, având deja altercații cu mai mulți concurenți. Fiind deja la al doilea avertisment verbal, la următoarea abatare a regulamentului, sportivul va fi descalificat automat. Rămâne de văzut dacă se va întâmpla acest lucru…

Astăzi, de la 20:00, începe cea de-a patra săptămână a show-ului fenomen!  După ce au trecut printr-o nouă eliminare, dar și printr-o serie de discuții extrem de conflictuale, Faimoșii vor continua tensiunile pe insulă. ”Și-n Consiliu și după… s-au spus multe”, declară CRBL. Vor reușii membrii echipei să depășească toate aceste impedimente și să-și revină înainte de luptă?

SURVIVOR ROMÂNIA 6 februarie 2022 LIVE VIDEO Pro TV. Nici în tabăra Războinicilor nu va fi liniște după ce Alexandra și Ana au aflat că la prima recompensă câștigată, nu se vor putea bucura de ea, ca urmare a reacțiilor avute în timpul conflicului cu Zmărăndescu. Ce vor spune ele și ce vor crede ceilalți colegi, aflăm duminică searp.

Bănel Nicoliţă a refuzat o sumă-record pentru a participa la Survivor România 2022. Ce a ales să facă în loc să meargă în Republica Dominicană
Lupta pentru recompensă va aduce cele două echipe în fața unei probe extrem de importante care va avea ca potențial câștig o masă mult dorită. Despre ce este vorba și cine va reuși să obțină victoria, vedem de la 20:00.

SURVIVOR ROMÂNIA 6 februariere 2022 LIVE VIDEO Pro TV.  Seara se va încheia dramatic, printr-un Consiliu de urgență. ”Unul dintre voi va părăsi competiția”, va spune Daniel Pavel, stârnind panica în jurul triburilor. Ce echipă își va mai pierde un membru, dar și ce alte lucruri se vor mai discuta la Consiliu, descoperim curând.

Săptămâna Survivor continuă, după finalul emisiunii, pe VOYO, cu o nouă ediție a Survivor:Extrashow, prezentat de Zanni.  

SURVIVOR ROMÂNIA 6 februarie 2022 LIVE VIDEO Pro TV. Fostul fotbalist Robert Niţă a fost eliminat din competiţia „Survivor România”, difuzată de Pro TV. A noua ediţie, lider de audienţă

Fostul fotbalist Robert Niţă, din echipa Faimoşilor de la „Survivor România”, a fost eliminat din competiţie. Cea de-a noua ediţie a show-ului difuzat de Pro TV a fost, marţi seară, lider de audienţă.

După ce în primele două zile, Faimoşii şi Războinicii şi-au împărţit victoriile, marţi seară a venit momentul unei noi întâlniri pentru recompensă, dar şi a unui nou Consiliu de eliminare care a lăsat echipa Faimoşilor fără un concurent.

Lupta serii a fost una pentru recompensă. Cu gândul la spaghetele puse la bătaie, cele două echipe au intrat pe teren cu toată forţa înainte, iar asta s-a văzut în confruntările extrem de crâncene. Motivaţi după ce au pierdut jocul de imunitate, Faimoşii au reuşit să obţină o nouă victorie, ei fiind cei care au plecat acasă cu toată mâncarea pusă la bătaie în această săptămână.

Şi de această dată, la Consiliul de eliminare, emoţiile au fost de partea Faimoşilor. Robert, Radu şi TJ au aşteptat rezultatul votului celor de acasă. Cel care a părăsit super show-ul „Survivor România” a fost Robert Niţă, fostul fotbalist care se accidentase cu puţin timp în urmă şi nu mai putea juca alături de colegii lui.

Robert Niță, distrus după ce a participat la Survivor România 2022. Cu ce sechele a rămas după accidentare: „Nu e nicio rușine!” VIDEO
„Lăsând la o parte discuţiile care au fost, încetase cu ceva timp în urmă să mai fie, pentru mine, o competiţie sportivă pentru că mă durea jumătate de corp. Dar poate a fost o modalitate de a-mi testa limitele, de a nu fi recalcitrant, de a nu le face observaţie colegilor mei, fiind într-o stare de sănătate proastă. Am tras învăţămintele din tot ceea ce s-a întâmplat. Mă bucur că am făcut parte din echipa Faimoşilor, chiar dacă a fost pentru un timp limitat şi mult mai scurt decât îmi propusesem”, a spus Robert Niţă.

Cea de-a noua ediţie a show-ului, care a adus şi o nouă eliminare, a fost lider absolut de audienţă, în intervalul orar 20:28 – 23:27. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.3 puncte de rating şi 27.3% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea 7.0 puncte de audienţă şi 18.7% share.

De-a lungul difuzării, aproape 1,9 milioane de români au urmărit concurenţii, iar în minutul de aur, la ora 21.36, aproape 2,5 milioane de telespectatori erau în faţa televizoarelor.

Duminică, de la ora 20.00, luni şi marţi, de la 20.30, vor fi noi ediţii spectaculoase cu răsturnări de situaţie, lupte dramatice şi confruntări.

Episodul de marți va fi difuzat în avans pe VOYO, dar fără momentul eliminării. Rezultatul votului celor de acasă va putea fi aflat doar marți seara, în timpul difuzării pe PRO TV!

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?