Sylvester Stallone a murit. Ştirea falsă care a circulat în întreaga lume. Starul tocmai a lansat primele imagini la Creed 2

Știrea care a zguduit lumea în această dimineață este că ”Sylvester Stallone a murit!”. Este o știre falsă care s-a răspândit extrem de rapid, dovadă stând căutările pe Google.
Romania TV
19 feb. 2018, 13:30
Sylvester Stallone a murit. Ştirea falsă care a circulat în întreaga lume. Starul tocmai a lansat primele imagini la Creed 2

„Sylvester Stallone a murit! Actorul a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles!”, este știrea care a făcut înconjurul internetului în această dimineață.

Informația potrivit căreia celebrul actor ar fi murit de cancer de prostată a șocat întreaga lume. Totul, însă, a fost o farsă, despre care a relatat și cotidianul TheSun, însă asta nu a împiedicat internauții să distribuie masiv informația, astfel că zvonul morții actorului s-a răspândit cu repeziciune. 

Au existat chiar și informații despre presupusa cauză a morții lui Sylvester Stallone, și anume cancerul de prostată. Alte surse susțineau că din cauza unei supradoze de medicamente. A fost doar o știre falsă, distribuită masiv și care a ajuns la un număr mare de persoane, după cum ne arată Google Trends: 

În ultimii ani, Sylvester Stallone a fost ucis de mai multe ori. În 2016, s-a scris că a fost găsit mort în locuința sa, în 2015 s-a zvonit că ar fi decedat într-un accident rutier. În 2015, știrea a fost o manevră a hackerilor de a fura datele persoanele care dădeau click pe link. 

Știrea falsă despre moartea lui Sylvester Stallone nu a devenit virală doar în România, ci la nivel internațional. În aceste momente, știrea falsă încă se distribuie. 

În ultimii ani, Sylvester Stallone a fost ucis de mai multe ori. În 2016, s-a scris că a fost găsit mort în locuința sa, în 2015 s-a zvonit că ar fi decedat într-un accident rutier. În 2015, știrea a fost o manevră a hackerilor de a fura datele persoanele care dădeau click pe link.

Știrea falsă despre moartea lui Sylvester Stallone nu a devenit virală doar în România, ci la nivel internațional. În aceste momente, știrea falsă încă se distribuie.

Duminică, Sylvester Stallone le-a dezvăluit fanilor în premieră o imagine din mult așteptatul său film Creed 2 în care apar Rocky, Ivan Drago și protejații lor care se vor înfrunta.

Acum se susține că informația despre moartea sa ar fi fost o farsă pentru a promova filmul.

Scenariul original a fost scris de Sylvester Stallone şi Cheo Hodari Coker şi are la bază personajele din lungmetrajele francizei „Rocky”. Data de lansare a filmului este 21 noiembrie 2018. 

 

 

O altă presupusă cauză a morții actorului, speculată pe rețelele de socializare a fost o supradoza de medicamente. Postările s-au shareuit cu repeziciune, fanii actorului luând de bună informația, iar mesajele de condoleanțe și de apreciere post-mortem au curs valuri. 

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Este cea mai veche rugăciune către Maica Domnului. Se spune că face miracole dacă o rostești zilnic. Sunt doar câteva cuvinte
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
O băutură japoneză îi scapă pe români de mahmureală. Afacerea a prins rădăcini
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Obligație în toate județele României din 1 octombrie. Oamenii pot cere ordin. Statul nu respinge
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
Cele mai MARI MAJORĂRI de PENSII! Daniel BACIU, anunț privind RECALCULAREA
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'