Taie o LĂMÂIE mărunt şi pune-o la congelator! Efectul ei îţi poate salva viaţa!

A tăiat o lămâie şi a ţinut degetele în ea timp de 10 minute. Pare ciudat, dar rezultatul este genial! Lămâile au beneficii uimitoare pentru sănătate. Dacă le congelezi, acestea se sporesc.
Alina Costache
14 ian. 2022, 17:02
Taie o LĂMÂIE mărunt şi pune-o la congelator! Efectul ei îţi poate salva viaţa!

Potrivit studiilor, coaja de lămâie conţine de 5 până la 10 ori mai multe vitamine decât sucul în sine de la acelaşi fruct. Coaja ajută la eliminarea toxinelor din corp.

A fost demonstrat că lămâia are o eficienţă sporită şi reduce celulele canceroase prezente în organism, scrie ele.ro. Efectul este mai intens atunci când acestui remediu i se adaugă bicarbonat de sodiu.

Taie o lămâie în patru şi ţine-o în dormitor peste noapte. Trucul genial care îţi va schimba viaţa complet

Tot ce trebuie să faci este să cumperi lămâi şi să le speli cât poţi de bine, după care să le pui la congelator. După ce le congelezi, dă-le pe răzătoare sau toacă-le mărunt, fără să îndepărtezi coaja. Consumă acest amestec regulat şi vei ţine bolile departe de tine.

A tăiat o lămâie şi a ţinut degetele în ea timp de 10 minute. Pare ciudat, dar rezultatul este genial

Ruperea unghiilor reprezinta o problema cu care orice femeie s-a confruntat cel putin o data in viata. Din fericire, exista un truc simplu si eficient care va poate scapa de aceasta neplacere. Tot ce trebuie sa faceti este sa taiati o lămâie in doua si sa introduceti pe cat posibil varful degetelor in ea, ca in imaginea de mai jos.

Lasati sucul lamaii sa actioneze timp de 10 minute, dupa care spalati cu sapun si clatiti. Repetati aceasta operatiune o data la 3 zile, timp de doua saptamani.

Sucul va intari unghiile si va preveni astfel fragilitatea lor.

Alte beneficii pe care o lămâie le are pentru frumusețe:

Lamaia este fructul minune ce te poate ajuta in multe. Daca pana acum il consumai ca limonada sau pentru peste, afla ca acest fruct are o serie de beneficii si pentru frumusetea ta.

1. Vindeca acneea si punctele negre – Lamaia are proprietati antibacteriene si antifungice si sunt o alternativa naturala la tratamentele acneice. Freaca o felie de lamaie pe fata ta sau poti picura zeama de la o lamaie pe zonele cu puncte negre. Lasa sa actioneze 10 minute, apoi spala-te bine cu apa rece.

2 Albeste dintii – Pune cateva lingurite de bicarbonat in sucul de la o lămâie, amesteca solutia, apoi periaza usor cu periuta de dinti. Vei obtine niste rezultate uimitoare.

3. Antidot pentru tenul gras – maseaza-ti fata cu zeama de lamaie inainte de somn. Acest lucru impiedica formarea unui ten extrem de gras.

4. Deschide culoarea parului – Poti folosi zeama de la lamai pentru a-ti decolora parul. Amesteca zeama cu balsamul de par, apoi aplica solutia cu un pieptene. Stai la soare cateva ore si clateste apoi parul. Repeta actiunea cel putin o data pe saptamana si vei observa ca parul se deschide la culoare.

Citeşte şi Amestecă bicarbonat de sodiu cu lămâie și oțet. Rezultatul e uimitor și te ține la distanță de COVID. Toate gospodinele trebuie să încerce asta!

5. Intareste unghiile – Aplica pe unghii o solutie obtinuta din ulei de masline si zeama de lamaie. In timp, unghiile se intaresc.

6. Curata pielea de pe fata si corp – Este o solutie antibacteriana de mare efect. Amesteca zeama de lamaie cu iaurt si uleiuri esentiale de levantica sau musetele. Maseaza-te cu solutia pe tot corpul si asa vei hidrata pielea si vei indeparta bacteriile.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
Banii intră direct în conturile românilor. Se dau bonusuri pentru toți cetățenii români
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
DIFERENȚE DE 1.500 de lei la pensie. Harta pensiilor în România
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Nelu Vlad de la Azur, probleme cu banii. Are o pensie de mizerie
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Motivul halucinant pentru care o tânără din Călărași ar fi fost aruncată pe geam de iubit. Tânăra a căzut de la etajul trei
Capital.ro
S-a dat ordin în toată România. Este interzis pentru trei săptămâni: Trebuie să ținem cont
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Comisia Europeană: Securitatea aprovizionării cu petrol a Ungariei și Slovaciei nu este în pericol
MediaFlux
Se PERMIT DROGURILE la volan! Prag pentru CONSUMUL de droguri, ca la ALCOOL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?