Tânăr huiduit de protestatari după ce le-a spus că i-a murit tatăl de COVID: „E război! Nu vă dați seama? Să vă fie rușine!”

Noile măsuri anti-COVID-19 nu mulţumesc toţi românii. În ultimele zile mii de oameni au ieşit în stradă la Bucureşti, dar şi în alte oraşe din ţară pentru a cere ridicarea restricţiilor. S-a întâmplat şi la Constanţa. Doar că aici un tânăr, al cărui tată a murit recent răpus de COVID-19, a ieșit la geam, în timp ce prin fața lui defilau protestatarii, şi le-a strigat în lacrimi: "Unde protestați așa?! Să intrați la secție, Boli Infecțioase, la ATI, să vedeți ce înseamnă oameni cu COVID acolo! E război, nu vă dați seama?! Să vă fie rușine!".
Alina Costache
31 mart. 2021, 12:02
Tânăr huiduit de protestatari după ce le-a spus că i-a murit tatăl de COVID: 

Un tânăr din Constanţa care a ieșit la geamul apartamentului său pentru a le spune manifestanților că nu au pentru ce să protesteze a fost huiduit de mai multe persoane chiar și după ce le-a transmis că tatăl lui a murit în urmă cu două zile din cauza COVID-19, scrie Replica de Constanța.

Citeşte şi: Imaginile zilei vin de la Braşov. Un pacient cu mască de oxigen internat cu COVID priveşte de la geamul spitalului protestele anti-restricţii!

”Unde protestați așa?! Să intrați la secție, Boli Infecțioase, la ATI, să vedeți ce înseamnă oameni cu COVID acolo! Nu mai protestați așa. E război, nu vă dați seama?! Pentru ce protestați?! Nu vă dați seama? A murit tata de COVID acum două zile și voi protestați? Să vă fie rușine! Oamenii ăia, la Infecțioase, se luptă să vă facă bine! Să nu ajungeți acolo!”, a strigat tânărul, în timp ce era huiduit de protestatari.

Situaţii asemănătoare au fost şi la Braşov şi Bacău.

În Braşov, imaginea cu un bolnav de COVID-19 cu masca de oxigen pe faţă care îi privea pe protestatari de la fereastra salonului său de spital a devenit virală.

„Ne desparte doar un gard…

Ei pe stradă cerând drepturi, dar neținând cont de obligații. Dincoace de gard lume care a încercat să se protejeze cum a putut mai bine.

Cine e în spital le vede altfel, după o săptămână de febră 38 cu 9, e jale! O săptămână de febră 38 cu6 ,7 ,8 care scădea doar cu fiolă de algocalmin pentru vreo 4 -5 ore. Nu puteam nici macar apă să beau.

Faptul că nu ne-a iesit e dovada ca ne aflăm în spital, unii cu tuburi de oxigen pentru a respira mai bine, alții la terapie. Mii de mulțumiri femeilor de serviciu, infirmiere, asistente medicale și doctori care purtând combinezoane de protecție, măști și toate cele s-au ocupat de tratarea pacienților în Spitalul CFR. Cu respect mă inclin!

Trebuiesc iertați ca mulți gândesc ca turma”, a scris pe Facebook Mircea Florescu, pacient cu COVID-19 internat la Spitalul CFR din Brașov.

Iar la Bacău protestatarii au intrat în curtea Spitalului Județean și i-au numit pe doctori „asasini”.

Citeşte şi: Guvernul nu ia în calcul relaxarea restricţiilor anti-COVID-19 după protestele de duminică

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Duminică, 28 iulie 2024, după ora 8, patru zodii își schimbă destinul. Oportunități, împăcări și noroc din plin pentru acești nativi
Capital.ro
Pierzi instant permisul auto. Se va da ordin UE, lege și în România: Nu se discută
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Amenzi mari pentru șoferii care nu respectă o regulă mai puțin cunoscută
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Gratis pentru mii de proprietari de casă din România. Primesc și teren. Faci contract cu Primăria
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!